MetrouLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrouM6 1 Mai - Aeroport Henri CoandăM6 • Discuţii, planuri, ştiri

Topic: Discuții până la începerea lucrărilor

2393 posts, 586311 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 82 83 84 85 86 87 88  ... 171

📖 Pagination options
Re: Stiri si articole din presa subway guru

Dar nu legi o investitie de amploarea metroului de un amarat de meci de fotbal...decat daca esti complet cretin...

Re: Stiri si articole din presa andrei11

Lasati meciurile, meciurile si M 6 sunt din filme diferite. La meciuri se poate reactiva Baneasa pentru suporteri, e mult mai aproape de Bucuresti si are si capacitate de stocare suficientă.

Consideram 'diversiunea' futbol incheiata sau mai sare cineva de sub dus?

Re: Stiri si articole din presa TibiV

Da, eu...

Vreau sa ma duc cu metroul la Otopeni ca sa joc fotbal pe pista  08L, pentru ca acum o treime din pista este inchisa/inutilizabila traficu!ui aerian !
:lol:  :lol:  :lol:

On topic metrou, on topic fotbal, on topic tranport public cu avionul !...
:bere:

Re: Stiri si articole din presa adila

Zici sa avem incredere in stat? Daca era amarata de linie M5 gata macar pana la Eroilor intelegeam sa spui asta, dar noi nu avem nici macar un orizont de asteptare cand va circula metroul pe acest traseu.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului andrei11

Interventie moderator
Parerea mea e ca iarasi v-ati ( ne-am ) lansat in discutii sterile, care de fapt au mai fost. Deci sunt reluari la reluari.  

Interventie user
Interesant e sa aflam ce proprietati avea Popoviciu acolo, mai ales ca statiile sunt practic sub DN. O fi vorba de accesuri ?

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului mcosmin

Tokyo, Washington plus interstatia. Statiile nu sunt "doar sub DN".

Re: Discutii pana la inceperea lucrarilor andrei11

Da, ai dreptate.

Re: Discutii pana la inceperea lucrarilor TibiV

Andrei are dreptate, accesuri...
Exemplu: Tokyo

Re: Discutii pana la inceperea lucrarilor mcosmin

Nu uita interstatia, care are si ea CV, diverse instalatii, etc. Iar terenul prin care trece tunelul nu poate fi folosit de entitati private, deci chiar si daca ai avea doar tunel, tot trebuie sa expropriezi.

Poate cine stie, se gandesc sa faca la sapatura deschisa. Eu zic ca este o logica in spatele exproprierii, nu o faceau doar de dragul de a da bani la privati.

Re: Discutii pana la inceperea lucrarilor shoppy

Ete  :evil: Baneasa, cu toate sezonierele si tot traficul de marfa, si mai ai si fir simplu pana la Chitila, si trebuie sa mai ocolesti si toata Chitila, si trebuie sa mai intersectezi si 1000 in Chitila, mai repede ajungi in Nord pe traseul obisnuit.

Re: Discutii pana la inceperea lucrarilor andrei11

shoppy, e o confuzie, eu vorbeam de Aeroportul Baneasa. Daca vin puhoi de avioane cu suporteri pot sa aterizeze la Aeroportul Baneasa, cu tot cu pistele de taxi e loc destul pentru 20 de avioane.

Adrian Rosca wrote:
Deci pe 17 iulie s-a publicat HG de expropriere in Monitorul Oficial. Pentru ca procedura de expropriere sa fie finalizata mai trebuie ca Metrorex sa emita Decizia de Expropriere si sa consemneze banii pentru exproprieri la CEC.

Mai intai trebuie sa desemneze un consultant specializat pe expropieri...prin proceduri 'transparente UE' ca aceste cheltuieli (inclusiv despagubirile legale) sunt cheltuieli eligibile pe fondurile europene...oupps!

adila wrote:
Spuneti ce vreti, dar eu cred ca se stia ca aici se ajunge. Manevre imobiliare.

'Manevre' complet 'ratate'...
In ce priveste 'subsolul' e proprietatea inalienabila a intregului popor conform Constifutiei...ghinion!
:lol:  :lol:  :lol:

Go to page:  1  ... 82 83 84 85 86 87 88  ... 171

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: M6 • Discuţii, planuri, ştiri  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463975 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”