Zona metropolitană BucureștiTotul despre București

Topic: Sectorul 4

3218 posts, 751855 views

Go to page:  1  ... 42 43 44 45 46 47 48  ... 230

📖 Pagination options
Re: Sectorul 4 TibiV

Pe Piedone l-am vazut cu ochii mei intr-o iarna, pe la ora 22, dirijind utilajele de deszapezire pe Brancoveanu...
Daca nu avea "ghnionul" numit "Colectiv" ar fi fost si acum in post - si recunosc ca il regret...

Nu ca l-as fi iubit prea tare pe grasu' cu "carnet de sofer de Arges", dar ala nu si-a batut joc de banii sectorulului...

Gradenele din sector sunt de pe vremea lui... Si inca rezista.
Si bordurile inlocuite acum de "actualul" sunt tot de pe vremea lui Piedone...

Repet, nu am fost in fan-club Piedone, dar cred ca voi intra curand "post-factum"...
Asta de acum este la fel de incompetent (dar mult mai hot) decat PAI-PUI-CRI, cel mai jalnic primar ever in S4...
(Pentru cei mai tineri, care poate au uitat, vorbesc despre Inimaroiu... :(  )

Re: Sectorul 4 adila

Piedone, a facut cate ceva in primul mandat, nimic de zis, dar apoi s-a lasat pe tanjala. La al doilea mandat era deja ridicol, ne promitea ca face ce facuse deja in primul mandat. In acest sector s-a mintit permanent in ceea ce priveste reabilitarile termice de exemplu.

Ei, si tu, nu toata lumea are parte de "primar "betonel campion la reabilitari"...

Hai sa vedem peste 5-10 ani cum vor arata reabilitarile din S3...

P.S.
"Lasatu-l pe tanjala" unori nu este de condamnat...
Mai periculosi mi se par cei "hiper-activi" care inlocuiesc ceva in stare perfecta (borduri piedonistice...) cu altele noi.
Si daca nu le inlocuiesc, macar "le imbraca"...
Mie asta mi se pare un semn mult mai clar de "foame'n gat"...
Ca doar nu crezi ca aia care "au castigat" lucrarile astea nu dau "zeciuiala" ?!...
("Pe surse" am auzit ca "zeciuiala" era varianta "obsolete"... Acum s-ar ajunge la "sfertuiala"... :( )

Re: Sectorul 4 neb1

Eu nu gasesc nici o explicatie logica pentru acoperirea bordurilor cu plastic.Hai mai zic daca era tabla,poate mai faceam un efort sa inteleg. Dar plastic? Si apropo ce zicea nea' consilierul din filmare fost reporter realitatea ca au luat modelul din alte tari .BA, BAIATULE ! ( daca citesti acest forum) In alte tari nici nu mai exista borduri.Astia nu sunt sanatosi la cap .Asta e maxima cu plasticul pe borduri ,depaseste orice imaginatie posibila.  :(

Pe forumul "benzinarilor" exista un user care are o semnatura "belea", care sustine ca Romania depaseste cu mult SUA/USA...
Semnatura lui este simpla:

"Asta este tara tututor imposibilitatilor !"

Re: Sectorul 4 shoppy

Pai e de plastic, ca sa alunece si sa nu mai poti sa urci cu masina pe ele, o sa vina BMW sa faca demonstratie XDrive cu bordurile noastre :mrgreen: .

Re: Sectorul 4 realistul

E un articol in care ar zice că erau foarte deteriorate. Și cele de pe Brâncoveanu le schimba din același motiv. Că ar fi praf :))
Observați prinderea lor... Nu știu cum vor face in curbe sau acolo unde coboară și urcă bordura.
IMG_20170809_113748.jpg (1.06 MB; downloaded 2046 times)
IMG_20170809_113711.jpg (1.48 MB; downloaded 2038 times)
IMG_20170809_113725.jpg (1.35 MB; downloaded 2039 times)
IMG_20170809_113803.jpg (1.24 MB; downloaded 2040 times)

:).
IMG_20170809_113742.jpg (1.11 MB; downloaded 2039 times)

In maxim 3 luni ,90 % din ele vor fi sparte,asta doar daca nu or fi cauciucate ca atunci cand dai cu roata in bordura sa nu se sparga si doar sa se indoaie . M-AS MIRA sa fie de o super extra calitate.

Re: Sectorul 4 Florinds

Ce rusine... :) Remarcati prinderea.. Nici nu mi-a trecut prin cap ca se poate face asa ceva. :))))

Re: Sectorul 4 shoppy

Adica luam borduri deteriorate, facute din cel mai penibil beton gandit intentionat sa se degradeze, si dam gauri in ele sa prindem plastice, ce idee buna :lol: .

O mizerie. Totul pentru a ciordi din banul public. Așa ceva nu am văzut cât am umblat prin Europa asta. Nu cred că există. Montau băieții pe la Adesgo azi. Sunt ambalate in folie de plastic fiecare. Vă dați seama: spargi pe lângă bordurile deja puse și destul de bune dealtfel, că nu sunt puse de mult, spui presei că erau foarte deteriorate și costurile sunt la jumătate față de bordurile noi, și vii cu aberația asta... Te doare capul. Și nimeni nu se sesizează. Asfaltezi străzi și la doua luni vin și sparg să bage canal. Strada un garanție. Cine răspunde? Haos.

Imi este rusine ca traiesc in sectorul 4.  :x

Re: Sectorul 4 adila

Trebuie facut un film cu bordurile neimbracate inca si facuta plangere penala, ca doar e spalare de banii aici.

Go to page:  1  ... 42 43 44 45 46 47 48  ... 230

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Totul despre București  • 
Choose destination

Since our 2419 forum members have written 433206 posts in 5388 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”