Topic: Accidente / incidente
2629 posts, 789415 views
📖 Pagination options
-
- survola
-
Posted:
-
Re: Accidente / incidente
survola
Din trenul 2302 Mures tocmai s-au debarcat toti pasagerii la Aviatorilor.
Trenul a plecat mai departe, spre Pipera. Gol.
Din trenul 2302 Mures tocmai s-au debarcat toti pasagerii la Aviatorilor.
Trenul a plecat mai departe, spre Pipera. Gol.
-
- survola
-
Posted:
-
survola
O oră mai târziu văd că trenul este pe traseu, cu călători. Ce o fi avut?
O oră mai târziu văd că trenul este pe traseu, cu călători. Ce o fi avut?
- neoman
-
Posted:
-
neoman
Se pare ca e deranj din nou. La Grozăvești metroul sta de 10 minute iar mecanicul anunța e un tren blocat pe traseu.
Se pare ca e deranj din nou. La Grozăvești metroul sta de 10 minute iar mecanicul anunța e un tren blocat pe traseu.
-
- Cristy
-
Posted:
-
Cristy
Am dat intamplator peste aceasta filmare: https://www.facebook.com/spynewsromania...8lt80lshEE
Totul se intampla la Unirii. Din ce se intelege la un moment dat, trenul din fata s-a defectat, insa ce nu inteleg eu este de ce oamenii au stat in bezna un minut-doua, daca trenul in care se aflau nu avea nimic. In plus, mecanicul nici macar nu a anuntat ca evacuarea trenului se face pe la prima usa, noroc cu instinctul de turma.
Nici nu vreau sa ma gandesc ce panica s-ar fi creat daca era ora de varf...
Am dat intamplator peste aceasta filmare: https://www.facebook.com/spynewsromania...8lt80lshEE
Totul se intampla la Unirii. Din ce se intelege la un moment dat, trenul din fata s-a defectat, insa ce nu inteleg eu este de ce oamenii au stat in bezna un minut-doua, daca trenul in care se aflau nu avea nimic. In plus, mecanicul nici macar nu a anuntat ca evacuarea trenului se face pe la prima usa, noroc cu instinctul de turma.
Nici nu vreau sa ma gandesc ce panica s-ar fi creat daca era ora de varf...
- mcosmin
-
Posted:
-
mcosmin
Eu zic ca ar trebui sa fiti mai putin cu nasul pe sus la mecanic si sa-i multumiti ca ati ajuns intregi pe peron. O astfel de situatie duce lejer la pagube umane si materiale. +1 pentru mecanic si sistemele de siguranta Bombardier.
Probabil au scos trenul de sub tensiune ca sa il cupleze in siguranta cu cel din fata.
Stie cineva ce tren a ramas in pana? Este al doilea incident de genul asta cu Bombardiere in ultimul an. Probabil sunt trenurile care inca nu au trecut pe la mentenanta de 1mil km.
Eu zic ca ar trebui sa fiti mai putin cu nasul pe sus la mecanic si sa-i multumiti ca ati ajuns intregi pe peron. O astfel de situatie duce lejer la pagube umane si materiale. +1 pentru mecanic si sistemele de siguranta Bombardier.
Probabil au scos trenul de sub tensiune ca sa il cupleze in siguranta cu cel din fata.
Stie cineva ce tren a ramas in pana? Este al doilea incident de genul asta cu Bombardiere in ultimul an. Probabil sunt trenurile care inca nu au trecut pe la mentenanta de 1mil km.
-
- punmeister
-
Posted:
-
punmeister
BM2-urile au avut revizia la un milion de km in perioada 2012-2013.
BM2-urile au avut revizia la un milion de km in perioada 2012-2013.
-
- freyutz
-
Posted:
-
freyutz
Iasomia a fost cel ramas in pana, fiind impins de Atena. Trenul impingator a ramas fara lumina pentru ca s-a deconectat rama inainte de a cupla electric cele doua trenuri.
Iasomia a fost cel ramas in pana, fiind impins de Atena. Trenul impingator a ramas fara lumina pentru ca s-a deconectat rama inainte de a cupla electric cele doua trenuri.
-
- punmeister
-
Posted:
-
punmeister
1011-2011 Iasomia avea parca 1.720.000 de km (aprox.) prin Ianuarie, deci se aproprie lejer de 2.000.000 de km.
1011-2011 Iasomia avea parca 1.720.000 de km (aprox.) prin Ianuarie, deci se aproprie lejer de 2.000.000 de km.
-
- freyutz
-
Posted:
-
freyutz
Nu cred ca trenul a facut diferenta in situatia de aseara, sau cel putin nu doar el
Nu cred ca trenul a facut diferenta in situatia de aseara, sau cel putin nu doar el
- mcosmin
-
Posted:
-
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Cel mult ceva-ceva 'informatii' in comunicatul AFER de lunea...dar vad ca nimeni nu are curiozitatea sa-l 'consulte' desi e singura sursa 'oficiala'...presupus 'impartiala'...
Cel mult ceva-ceva 'informatii' in comunicatul AFER de lunea...dar vad ca nimeni nu are curiozitatea sa-l 'consulte' desi e singura sursa 'oficiala'...presupus 'impartiala'...
- mcosmin
-
Posted:
-
mcosmin
SIte-ul de laafer AFER e chiar mai prost structurat decat cel al Metrorex...
Daca ai link, nu ne tine in suspans.
SIte-ul de la
Daca ai link, nu ne tine in suspans.
-
- Robert24
-
Posted:
-
Robert24
Analiza saptamanala e aici: http://www.afer.ro/asfr/documents/AIPM.pdf
Doar ca AFER e in vacanta luuuungaaaa.....
Analiza saptamanala e aici: http://www.afer.ro/asfr/documents/AIPM.pdf
Doar ca AFER e in vacanta luuuungaaaa.....
- mcosmin
-
Posted:
-
mcosmin
Sfanta macaroana mare, astia nu au auzit de template-uri pana acum.
Sfanta macaroana mare, astia nu au auzit de template-uri pana acum.
📖 Pagination options