Zona metropolitană BucureștiTotul despre București

Topic: Aspecte negative în circulația bucureșteană

1448 posts, 410819 views

Go to page:  1  ... 45 46 47 48 49 50 51  ... 104

📖 Pagination options
  • sab
  • Posted:
  •  

Re: Discutii - PSS Opera sab

Cum pe unde ? Pe autostrada suspendata... :lol:

Re: Discutii - PSS Opera shoppy

Adica in orasul acesta, in care traficul este pe directia nord-sud, daca ne-ar durea undeva de traficul asta, pai am face un metrou tot pe directia nord-sud...

Re: Aspecte negative în circulația bucureșteană andrei11

Hai sa vedem cum poti sa te trezesti fara carnet nevinovat...
Ingrediente :
Pasul 1 :
O masina destul de inalta parcata la coltul strazii, nu observi semnul :
Bine, poza e luata de pe net, dar situatia  poate fi identica si in cazul real.
14.jpg (171.87 KB; downloaded 2866 times)

Pasul 2
Pe strada perpendiculara ( adica unde nu ai voie sa faci dreapta ) gasesti aceasta "configuratie " ( de aceasta data reala, fotografiata de mine )
11.JPG (224.23 KB; downloaded 2865 times)
V-ati prins ? Uite si un detaliu :
12.jpg (150.98 KB; downloaded 2870 times)

Si dintr-o alta pespectivă.
13.jpg (228.3 KB; downloaded 2867 times)

Intrebarea serioasa cine este  de vina daca eu intru pe un drum cu sens unic ( cum este acest caz ) de pe contrasens ? Ma paste o amenda / o vina pentru un eventual accident ? Cum trebuie sa procedez in astfel de cazuri ?

Re: Discutii - PSS Opera George

shoppy wrote:
Adica in orasul acesta, in care traficul este pe directia nord-sud, daca ne-ar durea undeva de traficul asta, pai am face un metrou tot pe directia nord-sud...

E destul trafic si pe axa est-vest...crede-ma...

Da, pe A1 - Unirii fix pe deasupra retelei de metrou existente, si pe Unirii - A2 care nu are fix nici o legatura cu traseul M5.
Acolo este problema pentru ca in zonele cu 2 benzi RATB si multi alti nesimtiti opresc pe banda 1, daca se vrea asta se rezolva cu alveole pentru RATB si amenda pentru nesimtiti.

Re: Aspecte negative în circulația bucureșteană shoppy

andrei11 wrote:
Intrebarea serioasa cine este  de vina daca eu intru pe un drum cu sens unic ( cum este acest caz ) de pe contrasens ? Ma paste o amenda / o vina pentru un eventual accident ? Cum trebuie sa procedez in astfel de cazuri ?

Depinde ce faci tu si cel de care te busesti:
- daca amandoi schimbati directia de mers(sau va intalniti la o intersectie)atunci de vina este cel care avea cedeaza, daca nu este reglementata(nu sunt semne) atunci de vina este cel care trebuia sa dea prioritate de dreapta
- daca tu mergi pe contrasens fara sa schimbi directia de mers si el o schimba(iese de pe o straduta sau dintr-o parcare) atunci e vina lui
- daca amandoi mergeti drept fara sa schimbati directia de mers atunci e vina ta

Re: Discutii - PSS Opera TibiV

shoppy wrote:
Da, pe A1 - Unirii fix pe deasupra retelei de metrou existente, si pe Unirii - A2 care nu are fix nici o legatura cu traseul M5.
Acolo este problema pentru ca in zonele cu 2 benzi RATB si multi alti nesimtiti opresc pe banda 1, daca se vrea asta se rezolva cu alveole pentru RATB si amenda pentru nesimtiti.

Imposibil...
Nesimtitii sunt votantii actualilor primari...

shoppy wrote:
andrei11 wrote:

Depinde ce faci tu si cel de care te busesti:
- daca amandoi schimbati directia de mers(sau va intalniti la o intersectie)atunci de vina este cel care avea cedeaza, daca nu este reglementata(nu sunt semne) atunci de vina este cel care trebuia sa dea prioritate de dreapta
- daca tu mergi pe contrasens fara sa schimbi directia de mers si el o schimba(iese de pe o straduta sau dintr-o parcare) atunci e vina lui
- daca amandoi mergeti drept fara sa schimbati directia de mers atunci e vina ta

N-am inteles.
Eu nu vad semnul de interzis pentru ca e foarte bine ascuns. Deci sunt pe interzis ( implicit pe contrasens ). Asadar sunt de vina ca n-am intuit ca acolo ar fi semn ? Eu cum pot sa-l observ ? Dau la o parte crengile bradului ?

TibiV wrote:
Imposibil...
Nesimtitii sunt votantii actualilor primari...

...de care nu scapi oferindu-le metrou, oriunde l-ai face.

Re: Aspecte negative în circulația bucureșteană Puss in Boots

andrei11 wrote:
N-am inteles.
Eu nu vad semnul de interzis pentru ca e foarte bine ascuns. Deci sunt pe interzis ( implicit pe contrasens ). Asadar sunt de vina ca n-am intuit ca acolo ar fi semn ? Eu cum pot sa-l observ ? Dau la o parte crengile bradului ?

Deja faptul ca toti sunt parcati cu botul intr-o directie poate sa-ti dea o idee ca e strada cu sens unic. Dar na, asta poate fi si coincidenta. Poate ar trebui sa faci o adresa la Politia Rutiera sa vezi ce-ti zic. De curiozitate. E dificil de observat un semn ascuns atat de bine...

Re: Aspecte negative în circulația bucureșteană shoppy

Am auzit ca daca iti rupi masina intr-o groapa poti sa chemi Locala si iti face PV ca ti-ai rupt masina intr-o groapa, si cu PV asta iti poti recupera banii de reparatie de la administratorul drumului(nu stiu exact cum este procedura), mi se pare normal sa functioneze la fel daca iti strici masina din cauza ca semnele nu sunt sau nu se pot vedea ca sunt mascate de arbori sau alte semne.

Re: Aspecte negative în circulația bucureșteană Florinds

Te duci, faci poza si castigi la contestatia procesului-verbal...
Mi-a povestit un taximetrist ca a castigat dupa ce s-a dus la locul faptei, a intors semnul invers si a facut poza.

Sa vedem ce ne mai enerveaza in aceste zile...
Localizarea :
Balta Albă :
15 bis.jpg (118.94 KB; downloaded 3138 times)

Semnul de circulatie cu pricina :
14bis.jpg (179.3 KB; downloaded 3137 times)

Ori e cu cedeaza, ori e drum cu prioritate...Va spun eu, e drum cu prioritate...

Go to page:  1  ... 45 46 47 48 49 50 51  ... 104

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Totul despre București  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463912 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”