Topic: Discuții generale pe baza lucrărilor și a proiectului
3330 posts, 687743 views
📖 Pagination options
-
- subway guru
-
Posted:
-
- Adrian Rosca
-
Posted:
-
Re: M4 Gara de Nord - Progresul
Adrian Rosca
Ei, subtire: azi s-a finalizat evaluarea financiara si s-a intrat in etapa de deliberare.
Ei, subtire: azi s-a finalizat evaluarea financiara si s-a intrat in etapa de deliberare.
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Nope, azi s-a comunicat rezultatul...urmeaza faza pe contestatii

Sunt tare curios cum va reactiona Clotilda vis-a-vis de o asa infrangere rusinoasa 'la tranta dreapta'!
Nope, azi s-a comunicat rezultatul...urmeaza faza pe contestatii

Sunt tare curios cum va reactiona Clotilda vis-a-vis de o asa infrangere rusinoasa 'la tranta dreapta'!
- Adrian Rosca
-
Posted:
-
Adrian Rosca
Pe SEAP stadiul procedurii e cum am zis eu. Poate ca decizia s-a comunicat participantilor, dar poate urma CNSC si CAB. Asa ca momentan stati linistiti la locurili voastre.
Pe SEAP stadiul procedurii e cum am zis eu. Poate ca decizia s-a comunicat participantilor, dar poate urma CNSC si CAB. Asa ca momentan stati linistiti la locurili voastre.
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Pai si eu ce am spus?
In rest sunt linistit, i-am batut la zero la toate capitolele asa cum v-am promis!
Iar caietele de sarcini n-au fost facute de Metrorex ci de Jaspers...la standardele europene!!!
Metroul Bucuresti rulezzz!
Mici-micutzi dar ai dreaqului...

P.S.
Asta-i tot ce am visat si mi-am dorit, 'pohta ce am pohtit', sa putem oferi tinerei generatii macar sansa de a putea dovedi ce stiu si pot la ei acasa, 'frumosi si liberi', nu sclavi pe plantatii straine!

De la romani pentru romani!
Suna ultra-nationalist...dar nu e...
Si nu e usor deloc sa te lupti cu 'mercenarii', din contra, credeti-ma pe cuvant de onoare...
Pai si eu ce am spus?
In rest sunt linistit, i-am batut la zero la toate capitolele asa cum v-am promis!
Iar caietele de sarcini n-au fost facute de Metrorex ci de Jaspers...la standardele europene!!!
Metroul Bucuresti rulezzz!
Mici-micutzi dar ai dreaqului...
P.S.
Asta-i tot ce am visat si mi-am dorit, 'pohta ce am pohtit', sa putem oferi tinerei generatii macar sansa de a putea dovedi ce stiu si pot la ei acasa, 'frumosi si liberi', nu sclavi pe plantatii straine!
De la romani pentru romani!
Suna ultra-nationalist...dar nu e...
Si nu e usor deloc sa te lupti cu 'mercenarii', din contra, credeti-ma pe cuvant de onoare...
-
- subway guru
-
Posted:
-
- Adrian Rosca
-
Posted:
-
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Eu stiu precis ca s-a urcat pe SEAP raportul procedurii...
Eu stiu precis ca s-a urcat pe SEAP raportul procedurii...
-
- Goldmund
-
Posted:
-
Goldmund
Am gasit o harta a metroului si chiar imi place
http://www.b365.ro/media/image/201309/o...432200.png
Si eu am gandit mult tip precum guru, dar acum presupun ca mai important este sa bage multe cartite deodata si sa termine acest plan pana in 2030(2020 era oricum greu de crezut ), indiferent ca firmele sunt romanesti sau/si "fratesti" din UE(nu avem un buget unitar UE?!), totul este ca generatia mea sa mai apuce acest proiect terminat, dar inca limpezi la bibilica...Macar sa mai apucam M4 terminat, chiar daca M7 e si mai greu derealizat finantat...
Am gasit o harta a metroului si chiar imi place
http://www.b365.ro/media/image/201309/o...432200.png
Si eu am gandit mult tip precum guru, dar acum presupun ca mai important este sa bage multe cartite deodata si sa termine acest plan pana in 2030(2020 era oricum greu de crezut ), indiferent ca firmele sunt romanesti sau/si "fratesti" din UE(nu avem un buget unitar UE?!), totul este ca generatia mea sa mai apuce acest proiect terminat, dar inca limpezi la bibilica...Macar sa mai apucam M4 terminat, chiar daca M7 e si mai greu de
- Adrian Rosca
-
Posted:
-
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
E sigur, dar probabil ca nu e decat pentru ochii participantilor...
E sigur, dar probabil ca nu e decat pentru ochii participantilor...
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Timpul de contestatii a expirat, asteptam anuntul public oficial pe SEAP...and the best one wins!!!

Ghici cine!...
Timpul de contestatii a expirat, asteptam anuntul public oficial pe SEAP...and the best one wins!!!

Ghici cine!...
-
- punmeister
-
Posted:
-
-
- subway guru
-
Posted:
-
📖 Pagination options