Topic: Discutii dupa inaugurarea lucrarii
1025 posts, 228507 views
📖 Pagination options
- realistul
-
Posted:
-
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
realistul
De canale tip grilă în bordura nu o fi auzit nimeni în PMB? Sa nu mai avem astfel de aberații. Așa cum vedem pe la vecinii occidentali.
De canale tip grilă în bordura nu o fi auzit nimeni în PMB? Sa nu mai avem astfel de aberații. Așa cum vedem pe la vecinii occidentali.
-
- subway guru
-
Posted:
-
Re: August 2017
subway guru
Nimic extraordinar, finisaje nefinisate si lucrari 'terminate' dar care mai necesita totusi a fi terminate...
realistul wrote:
Câteva poze și de la mine de azi.
Nimic extraordinar, finisaje nefinisate si lucrari 'terminate' dar care mai necesita totusi a fi terminate...
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Ati uitat ca aniversam Marasti/Marasesti???
Singurul 'indicator' patriotic e cel cu 'Pe aici nu se trece' si tot romanul va avea o tresaltare de inima si va fi mandru nevoie mare!
Ati uitat ca aniversam Marasti/Marasesti???
Singurul 'indicator' patriotic e cel cu 'Pe aici nu se trece' si tot romanul va avea o tresaltare de inima si va fi mandru nevoie mare!
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
Eu nu inteleg de ce va mirati ?!...
V-am atras atentia inca din "ziua inaugurarii"...
https://forum.metrouusor.com/viewtopic.php?f=244&t=4031&start=49#p245801
Eu nu inteleg de ce va mirati ?!...
V-am atras atentia inca din "ziua inaugurarii"...
https://forum.metrouusor.com/viewtopic.php?f=244&t=4031&start=49#p245801
Continuam in PP1
Mai au si la scurgere
- Puss in Boots
-
Posted:
-
Puss in Boots
Ala e PP-ul pe care l-am folosit si eu si chiar ma gandeam la postarile tale din ziua inaugurarii cand ne aratai fix ce am vazut eu apoi in subteran.
Concluzie: intre inaugurare si weekend ul trecut nu s-a schimbat absolut nimic acolo
Ala e PP-ul pe care l-am folosit si eu si chiar ma gandeam la postarile tale din ziua inaugurarii cand ne aratai fix ce am vazut eu apoi in subteran.
Concluzie: intre inaugurare si weekend ul trecut nu s-a schimbat absolut nimic acolo
- GPS
-
Posted:
-
GPS
Ar fi bine dacă ar fi pentru troleibuz... e fosta consola pentru semaforul de la Secuilor, care a rămas după demontarea semafoarelor.
Puss in Boots wrote:
Intr-o poza de la sectiunea lunii Iulie apare pe un stalp pregatit pentru firul de troleu aproape de Secuilor. E singurul? Mie asa imi pare...
Ar fi bine dacă ar fi pentru troleibuz... e fosta consola pentru semaforul de la Secuilor, care a rămas după demontarea semafoarelor.
- Puss in Boots
-
Posted:
-
Puss in Boots
Ah! ma gandeam eu chiar sa fie una singura montata.
Ah! ma gandeam eu chiar sa fie una singura montata.
- MikeT
-
Posted:
-
MikeT
Aseara la ora 23 erau din nou inchise benzile 2 pe fiecare sens. Muncitori si pe marginea pasajului si in interior, trageau de niste cabluri. Sa inauguram si apoi sa inchidem la loc in fiecare noapte sa rezolvam ce mai e de rezolvat mi se pare o nesimtire.
Aseara la ora 23 erau din nou inchise benzile 2 pe fiecare sens. Muncitori si pe marginea pasajului si in interior, trageau de niste cabluri. Sa inauguram si apoi sa inchidem la loc in fiecare noapte sa rezolvam ce mai e de rezolvat mi se pare o nesimtire.
- Florinds
-
Posted:
-
Florinds
Nu pot sa cred ca toata presa e aservita... Stiu ce se intampla doar cei care se afla in zona...
Nu pot sa cred ca toata presa e aservita... Stiu ce se intampla doar cei care se afla in zona...
- Puss in Boots
-
Posted:
-
Puss in Boots
In legatura cu presa nimic nu trebuie sa te mai mire. Aservita oricui da banu'.
-
- danutzu_2910
-
Posted:
-
danutzu_2910
Pai nu asa stiu ei, Noaptea ca hotii!!
Pai nu asa stiu ei, Noaptea ca hotii!!
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
'Tonomati' penibili...bagi fisa si canta maneaua preferata...

Nu bagi fisa???...te-ai fript...
Puss in Boots wrote:
'Tonomati' penibili...bagi fisa si canta maneaua preferata...

Nu bagi fisa???...te-ai fript...
-
- aztec
-
Posted:
-
aztec
Inaugurarea asta e de-aia comunistă, repede, sa se respecte termenele și să de-a bine.
Bine, mai era un tip, inaugurarea fara subiect, adică inaugurarea fara sa se facă și lucrarea. Cel puțin acum se pare că se va termina lucrarea....sper. Dar nu suntem departe....
Inaugurarea asta e de-aia comunistă, repede, sa se respecte termenele și să de-a bine.
Bine, mai era un tip, inaugurarea fara subiect, adică inaugurarea fara sa se facă și lucrarea. Cel puțin acum se pare că se va termina lucrarea....sper. Dar nu suntem departe....
- Florinds
-
Posted:
-
Florinds
Daca tot voiau sa umfle o gogoasa, puteau sa o umfle macar cu un scop mai mare, sa nu pierdem finantarea europeana, dar stai, ca nu le merge cu aia... Merge numai cu prostimea care crede... Daca nu scria MikeT ca se tot inchid benzile in fiecare noapte, ramaneam si eu la impresia ca se circula macar prin pasaj normal.
Daca tot voiau sa umfle o gogoasa, puteau sa o umfle macar cu un scop mai mare, sa nu pierdem finantarea europeana, dar stai, ca nu le merge cu aia... Merge numai cu prostimea care crede... Daca nu scria MikeT ca se tot inchid benzile in fiecare noapte, ramaneam si eu la impresia ca se circula macar prin pasaj normal.
📖 Pagination options