MetrouȘtiri, noutăți și discuții despre metrou

Topic: Discuții diverse despre Metrorex

5666 posts, 1489018 views

Go to page:  1  ... 216 217 218 219 220 221 222  ... 405

📖 Pagination options
  • sab
  • Posted:
  •  

Re: Discutii diverse despre Metrorex sab

Aici vad ca nu mai stropesc cu pompa...

Re: Discutii diverse despre Metrorex adila

Ce web site de kakao are Metrorex. Ridicol.

Re: Discutii diverse despre Metrorex TibiV

Nu mai incerca sa accesezi site-ul lor atunci cand ai nevoie urgent de o informatie...
Doar in timpul liber, ca poate in doua-trei ore va fucntiona, si in alte 2-3 ore vei gasi ceea ce cauti... ;)

Re: Discutii diverse despre Metrorex punmeister

Sunt curios daca siteul lor rezista la un atac cibernetic.  :twisted: (spoiler alert: nope!  :mrgreen:)

Re: Discutii diverse despre Metrorex subway guru

Pai nu e nimic 'critic' pe acolo, doar voi va treziti tam-nesam sa 'criticati'
:lol:  :lol:  :lol:

Re: Discutii diverse despre Metrorex shoppy

Ca sa reziste trebuie in primul rand sa-si propuna sa reziste, si asta ar presupune sa isi propuna sa functioneze, mie unul nu-mi functioneaza de vreo 3 zile...

• GPS
  • Posted:
  •  

Re: Discutii diverse despre Metrorex GPS

Eu am intrat fără probleme pe site-ul Metrorex, oricum știm cu toții cum e cu acest site, de ce ne batem atât capul? :D

Re: Discutii diverse despre Metrorex shoppy

Deci daca bagi un clear cache si dupaia bagi metrorex.ro nu merge orice i-ai face, trebuie sa bagi neaparat "www.metrorex.ro" si dupaia merge si metrorex.ro , hmm...

Re: Discutii diverse despre Metrorex Alexan42

O curiozitate am și eu, legată de M5 - ar fi o idee bună ca Eroilor 2 (sau oricare stație) să aibă peroanele în stilul soluției spaniole? Sunt sigur că s-ar câștiga ceva timp la îmbarcarea și debarcarea pasagerilor.

• sab
  • Posted:
  •  

Nu. M5 are cu totul alt traseu decat M1(adica este perpendiculara pe M1 la Eroilor), nu aveai cum sa adopti solutia spaniola sub nicio forma acolo.
Iar solutia spaniola se poate aplica la o statie nou construita, adica sa o aplici din start. Sa te apuci acum sa modifici statia M1(presupunand ca traseul magistralelor ar permite adoptarea solutiei spaniole la Eroilor) ar fi "sinucidere" curata. Inseamna inchiderea circulatiei si a statie M1.
In plus, M5 nu ar mai avea spatiu sa se incadreze pe sub bg Kogalniceanu in cazul solutiei spaniole.
Solutia spaniola se putea aplica la Eroilor cat timp M3 avea capat acolo. Chiar a existat o idee in acest sens, s-au apucat sa sparga peretii, dar au abandonat ideea subit, nu stiu de ce. Oricum si asa era o solutie complicata, nu imi imaginez exact cum voiau sa o aplice. Iar cine stie ce se dorea exact, nu ne scoate din "bezna"... ;)

Atunci nu rămâne de spus decât "Doamne ferește" dacă un inginer s-ar trezi să închidă stația "pentru renovări". :popa: Sunt sigur că nici la Nicolae Grigorescu sau oricare stație mai aglomerată (vezi P-ța Unirii 1 și 2) nu ar fi fost posibilă o asemenea manieră, deși, cred eu, că ar fi fost o idee bună (asta doar pe hârtie sau în vreo fantezie).

• sab
  • Posted:
  •  

Repet, solutia spaniola se aplica in alta configuratie, liniile vin in paralel. La Unirii...mai greu, avand si Dambovita lipita de un perete al statiei PU1...
La Nicolae Grigorescu ar fi putut sa se aplice solutia spaniola daca ar fi pus peronul nou la nivelul celor vechi. Din pacate nu s-au gandit sau nu se justifica aceasta solutie. De principiu, ea se aplica acolo unde este o statie foarte aglomerata ori acolo unde sunt multi cei care schimba metrourile. Ori la NG nu sunt asa multi cei care vin de la Saligny si vor sa mearga spre Republica sau invers...
In schimb puteau sa aplice solutia spaniola la Basarab, unde schimba multe persoane (si vor fi si mai multe pe viitor...), daca ar fi gandit peroanele M4 altfel. Dar a fost mai simplu sa faca asa cum este acum. Sau nu s-au gandit la aceasta solutie, cine stie....
Poate pe viitor se va aplica aceasta solutie si la noi.

sab wrote:
Poate pe viitor se va aplica aceasta solutie si la noi.

Poate când vor construi racordul spre Pantelimon sau poate când se vor apuca de M6 sau M7. Sunt sigur, totusi, că sunt vise frumoase.  :lol:

Re: Discutii diverse despre Metrorex subway guru

sab wrote:
Nu. M5 are cu totul alt traseu decat M1(adica este perpendiculara pe M1 la Eroilor), nu aveai cum sa adopti solutia spaniola sub nicio forma acolo.
Iar solutia spaniola se poate aplica la o statie nou construita, adica sa o aplici din start. Sa te apuci acum sa modifici statia M1(presupunand ca traseul magistralelor ar permite adoptarea solutiei spaniole la Eroilor) ar fi "sinucidere" curata. Inseamna inchiderea circulatiei si a statie M1.
In plus, M5 nu ar mai avea spatiu sa se incadreze pe sub bg Kogalniceanu in cazul solutiei spaniole.
Solutia spaniola se putea aplica la Eroilor cat timp M3 avea capat acolo. Chiar a existat o idee in acest sens, s-au apucat sa sparga peretii, dar au abandonat ideea subit, nu stiu de ce. Oricum si asa era o solutie complicata, nu imi imaginez exact cum voiau sa o aplice. Iar cine stie ce se dorea exact, nu ne scoate din "bezna"... ;)

Era o aiureala si o iluzie...noroc ca n-au avut destui bani ca sa o puna in practica...tot raul spre bine...
;)

Go to page:  1  ... 216 217 218 219 220 221 222  ... 405

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Știri, noutăți și discuții despre metrou  • 
Choose destination

Since our 2703 forum members have written 463827 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”