MetrouLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrou

Topic: Modernizarea stațiilor de metrou

1895 posts, 536892 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 82 83 84 85 86 87 88  ... 136

📖 Pagination options
Re: Modernizarea statiilor de metrou Puss in Boots

N-am nimic cu ea. Imi doresc ca in urma modernizarii sa se utilizeze actualii turnicheti de iesire din spatele ei, pe care nu-i foloseste nici dracu (unde e poarta mare de acces carucioare) ca noi porti de intrare. Pentru iesire sunt suficienti turnicheti. Iar in configuratia actuala fiind inconjurata de porti de intrare n-ar fi ok pt fluxurile de calatori sa se stranga oameni la cumparat cartele blocand accesul celor care vor sa intre (acum e ok ca oricum primii doi turnicheti nu se folosesc, dar apoi....). Plus ca zona intreaga ar arata si mai aerisit. Probabil o sa dispara, nu-i mai vad rostul. Vom vedea.

Din pacate nu cunosc la Aparatori daca au si alt loc de vanzare cartele decat cel din mijloc ca sa dispara si acolo ghereta. Daca nu au poate o relocheaza, si acolo e nevoie de mai multe porti de acces.

• sab
  • Posted:
  •  

Re: Modernizarea statiilor de metrou sab

Cel mai probabil se va urma scenariul din celelalte statii si se vor inmulti turnichetii de intrare, prin transformarea unor turnicheti actuali de iesire in porti de intrare.
Dar nu cred ca "ghereta" este vreun obstacol pentru marirea numarului de turnicheti de intrare la Leonida. Probabil ca ea se va pastra. Mai ales daca se vor desfiinta casieriile.
Toate statiile au loc de vanzare din constructie. Este identificat prin "Casa". Gheretele au aparut ulterior, mai multa ca "paza", sa nu se fenteze taxarea. Nici turnichetii de iesire parca nu au fost de la inceput.

Re: Modernizarea statiilor de metrou misterr

Puss in Boots wrote:
Din pacate nu cunosc la Aparatori daca au si alt loc de vanzare cartele decat cel din mijloc ca sa dispara si acolo ghereta. Daca nu au poate o relocheaza, si acolo e nevoie de mai multe porti de acces.
Există „Casa”, plus încă o gheretă mai mică pentru „Abonamente elevi/studenți” (lîngă ieșire), dar au program limitat (doar cîteva ore/zi).

• sab
  • Posted:
  •  

Re: Modernizarea statiilor de metrou sab

De maine se inchide accesul de la Magazinul Unirea .
Sa vezi distractie, la cum sunt dispusi turnichetii din zona rulantelor si la cat de putini sunt ... :)

Re: Modernizarea statiilor de metrou survola

Mai multe imagini din stația Aurel Vlaicu, după instalarea noilor porți de acces:
-spre dreapta (direcția Pipera):
35481241014_f838e264c0_b.jpg (118.1 KB; downloaded 1558 times)

-spre stânga (direcția Aviatorilor):
35481241274_3fc19b3204_b.jpg (128.13 KB; downloaded 1558 times)

- detaliu din dreapta:
36274660976_f7fbc3c2de_b.jpg (125.15 KB; downloaded 1553 times)

Primele trei porți sunt din acelea cu dublu sens  :D
Arată că se poate intra, dar când au venit trenurile au și ieșit oameni pe acolo.
- continuă zugrăvitul în stație; direcția Pipera:
35481241784_544c1d0f4b_b.jpg (107.97 KB; downloaded 1555 times)

-direcția Aviatorilor:
36317772385_f687085900_b.jpg (102.28 KB; downloaded 1551 times)

Re: Modernizarea statiilor de metrou MikeT

Panoul ala cu "Trecerea oprita" e cam aiurea pus acolo, nu?

Re: Modernizarea statiilor de metrou rosetti61

Peretii statiei sunt acoperit cu panouri metalice - cred ca la ceva timp dupa darea in folosinta placajul peretilor a fost dat jos: era marmura alba cu travertin iar modelul de pe perete aducea cu cel de la Preciziei, numai ca in loc de romb era cerc. Asa a fost, ca nu mai stiu exact ?

Ghereta de la Leonida ar incurca doar pentru  ca daca s-ar crea porti in jurul ei ar fi blocat accesul la unele porti de cei care s-ar opri sa isi ia cartele. Iar cea de la Aparatori ar disparea pentru a mari numarul de porti de acces. Vedem in septembrie :D

Am impresia ca la Aurel (si scuze daca cumva s-a clarificat aspectul) portile de iesire sunt active pentru intrare. Adica, daca nu e nimeni sa iasa se poate intra pe acolo. Azi iesind am observat ca in urma altor calatori care ieseau prin partea opusa mie "accesul interzis" s-a schimbat in sageata verde de acces. Poate am timp diseara sa ma uit mai bine daca nu m-oi grabi :)

Accese Piaţa Sudului Un cylon

Au închis invers accesele de la Piaţa Sudului. Azi trebuia închis cel dinspre Niţu Vasile.

• GPS
  • Posted:
  •  

Re: Modernizarea statiilor de metrou GPS

S-au închis și intrările sau numai zona turnicheților?

Re: Modernizarea statiilor de metrou Un cylon

Au închis jumătate de staţie.

Adica nu se mai poate folosi pasajul spre Sun Plaza?

Re: Modernizarea statiilor de metrou MikeT

Puss in Boots wrote:
Am impresia ca la Aurel (si scuze daca cumva s-a clarificat aspectul) portile de iesire sunt active pentru intrare. Adica, daca nu e nimeni sa iasa se poate intra pe acolo. Azi iesind am observat ca in urma altor calatori care ieseau prin partea opusa mie "accesul interzis" s-a schimbat in sageata verde de acces. Poate am timp diseara sa ma uit mai bine daca nu m-oi grabi :)

S-a discutat, acolo au pus porti bidirectionale, cu exceptia uneia, parca.

Go to page:  1  ... 82 83 84 85 86 87 88  ... 136

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Lucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrou  • 
Choose destination

Since our 2703 forum members have written 463836 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”