Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Pasaj Subteran Piața Sudului (INAUGURAT 23.07.2017)

Topic: Discutii dupa inaugurarea lucrarii

1025 posts, 228506 views

Go to page:  1  ... 13 14 15 16 17 18 19  ... 74

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului realistul

De canale tip grilă în bordura nu o fi auzit nimeni în PMB? Sa nu mai avem astfel de aberații. Așa cum vedem pe la vecinii occidentali.

Re: August 2017 subway guru

realistul wrote:
Câteva poze și de la mine de azi.

Nimic extraordinar, finisaje nefinisate si lucrari 'terminate' dar care mai necesita totusi a fi terminate...
:popa:

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului subway guru

Ati uitat ca aniversam Marasti/Marasesti???
Singurul 'indicator' patriotic e cel cu 'Pe aici nu se trece' si tot romanul va avea o tresaltare de inima si va fi mandru nevoie mare!
:bere:

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului TibiV

Eu nu inteleg de ce va mirati ?!...
V-am atras atentia inca din "ziua inaugurarii"...
https://forum.metrouusor.com/viewtopic.php?f=244&t=4031&start=49#p245801

Continuam in PP1

Mai au si la scurgere

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Puss in Boots

Ala e PP-ul pe care l-am folosit si eu si chiar ma gandeam la postarile tale din ziua inaugurarii cand ne aratai fix ce am vazut eu apoi in subteran. :bere:  Concluzie: intre inaugurare si weekend ul trecut nu s-a schimbat absolut nimic acolo :D

• GPS
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului GPS

Puss in Boots wrote:
Intr-o poza de la sectiunea lunii Iulie apare pe un stalp pregatit pentru firul de troleu aproape de Secuilor. E singurul? Mie asa imi pare...

Ar fi bine dacă ar fi pentru troleibuz... e fosta consola pentru semaforul de la Secuilor, care a rămas după demontarea semafoarelor.

Ah! ma gandeam eu chiar sa fie una singura montata.  :bere:

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului MikeT

Aseara la ora 23 erau din nou inchise benzile 2 pe fiecare sens. Muncitori si pe marginea pasajului si in interior, trageau de niste cabluri. Sa inauguram si apoi sa inchidem la loc in fiecare noapte sa rezolvam ce mai e de rezolvat mi se pare o nesimtire.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Florinds

Nu pot sa cred ca toata presa e aservita... Stiu ce se intampla doar cei care se afla in zona...

In legatura cu presa nimic nu trebuie sa te mai mire. Aservita oricui da banu'.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului danutzu_2910

Pai nu asa stiu ei, Noaptea ca hotii!!

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului subway guru

Puss in Boots wrote:
In legatura cu presa nimic nu trebuie sa te mai mire. Aservita oricui da banu'.

'Tonomati' penibili...bagi fisa si canta maneaua preferata...
:popa:
Nu bagi fisa???...te-ai fript...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului aztec

Inaugurarea asta e de-aia comunistă, repede, sa se respecte termenele și să de-a bine.
Bine, mai era un tip, inaugurarea fara subiect, adică inaugurarea fara sa se facă și lucrarea. Cel puțin acum se pare că se va termina lucrarea....sper. Dar nu suntem departe....

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Florinds

Daca tot voiau sa umfle o gogoasa, puteau sa o umfle macar cu un scop mai mare, sa nu pierdem finantarea europeana, dar stai, ca nu le merge cu aia... Merge numai cu prostimea care crede... Daca nu scria MikeT ca se tot inchid benzile in fiecare noapte, ramaneam si eu la impresia ca se circula macar prin pasaj normal.

Go to page:  1  ... 13 14 15 16 17 18 19  ... 74

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Pasaj Subteran Piața Sudului (INAUGURAT 23.07.2017)  • 
Choose destination

Since our 2705 forum members have written 464071 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”