Topic: Discutii dupa inaugurarea lucrarii
1025 posts, 183015 views
📖 Pagination options
- razvan_3asy
-
Posted:
-
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
razvan_3asy
Sa anuleze statia de la mega image, atunci poate sa treaca prin subteran si opreste dupa secuilor.
Sa anuleze statia de la mega image, atunci poate sa treaca prin subteran si opreste dupa secuilor.
- Robert24
-
Posted:
-
Robert24
Nu poti face asta! Rolul autobuzelor e sa deserveasca punctele cu cat mai mare potential trafic. Iar asta trebuie sa fie cat mai aproape de metrou.
Nu poti face asta! Rolul autobuzelor e sa deserveasca punctele cu cat mai mare potential trafic. Iar asta trebuie sa fie cat mai aproape de metrou.
- neb1
-
Posted:
-
neb1
M-as mira. Daca ii aduni nu sunt 15 muncitori pe tot santierul.Daca se mentinea ritmul ca la cea mai tare inaugurare ,acum era totul la gata ,sau aproape la gata.In ritmul asta nu cred ca ne prinde septembrie cu lucrarea 100% finalizata.
realistul wrote:
Cred că astăzi sau mâine, vom vedea ceva schimbări în peisaj.
M-as mira. Daca ii aduni nu sunt 15 muncitori pe tot santierul.Daca se mentinea ritmul ca la cea mai tare inaugurare ,acum era totul la gata ,sau aproape la gata.In ritmul asta nu cred ca ne prinde septembrie cu lucrarea 100% finalizata.
- realistul
-
Posted:
-
realistul
Unde am zis eu că erau muncitori in dreptul Mol, se pare că vor pune borduri. Săpau băieții.
Unde am zis eu că erau muncitori in dreptul Mol, se pare că vor pune borduri. Săpau băieții.
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
V-am spus de saptamana trecuta ce va fi acolo...
V-am spus de saptamana trecuta ce va fi acolo...
TibiV wrote:
Iar unde sunt bidoanele trebuie facuta o "insula".
- danutzu_2910
-
Posted:
-
danutzu_2910
Poate sa fie insula din poza lui @Tibi dar poate sa fie statia de tramvai.
Recunosc ca am trecut dar nu am bagat de seama...
Pentru ca eram atent cum sa ma incadrez ca sa fac giratoriul si sa intru pe Berceni. Concluzia este ca cel mai lejer este, daca vi de pe Vacaresti si vrei Berceni sau Oltenitei (viraj la stanga in giratoriu), cel mai bine este sa te incadrezi pe B1 atat pe bretea cat si in giratoriu. Te aliniezi f bine cu bisonele din dreapata, si pe directia inainte ai la alegere Berceni sau Oltenitei. Daca este pe B2 in giratoriu poti merge pe Oltenitei sau sa continui la stanga..
Poate sa fie insula din poza lui @Tibi dar poate sa fie statia de tramvai.
Recunosc ca am trecut dar nu am bagat de seama...
Pentru ca eram atent cum sa ma incadrez ca sa fac giratoriul si sa intru pe Berceni. Concluzia este ca cel mai lejer este, daca vi de pe Vacaresti si vrei Berceni sau Oltenitei (viraj la stanga in giratoriu), cel mai bine este sa te incadrezi pe B1 atat pe bretea cat si in giratoriu. Te aliniezi f bine cu bisonele din dreapata, si pe directia inainte ai la alegere Berceni sau Oltenitei. Daca este pe B2 in giratoriu poti merge pe Oltenitei sau sa continui la stanga..
- misterr
-
Posted:
-
misterr
Cred că supraestimezi gîndirea celor din Primărie...
Robert24 wrote:Serios? Și cu stația de tramvai din Pasajul Victoriei cum rămîne?
Rolul autobuzelor e sa deserveasca punctele cu cat mai mare potential trafic. Iar asta trebuie sa fie cat mai aproape de metrou.
Cred că supraestimezi gîndirea celor din Primărie...
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
Pai mai au si peroanele statiilor de tramvai (4 bucati), au si insula...
Nu mai conteaza asa mult unde anume lucreaza, important e sa lucreze.
Pai mai au si peroanele statiilor de tramvai (4 bucati), au si insula...
Nu mai conteaza asa mult unde anume lucreaza, important e sa lucreze.
- realistul
-
Posted:
-
realistul
Nu acolo. E vorba de bidoanele ce sunt puse când vii de la Brâncoveanu și te oprești la semafor la Mega. Cele de pe mijloc care formează acea insula.
Nu acolo. E vorba de bidoanele ce sunt puse când vii de la Brâncoveanu și te oprești la semafor la Mega. Cele de pe mijloc care formează acea insula.
- danutzu_2910
-
Posted:
-
danutzu_2910
Pai acolo sunt peroane ptr statiile de tramvai...
Pai acolo sunt peroane ptr statiile de tramvai...
- Budy187
-
Posted:
-
Budy187
In seara aceasta, pe la ora 00:00 banda nr 2 a celor 2 pasaje a fost inchisa
In seara aceasta, pe la ora 00:00 banda nr 2 a celor 2 pasaje a fost inchisa
- florin
-
Posted:
-
- Florinds
-
Posted:
-
Florinds
@Budy si florin
Pai trebuia sa se termine pana la 31.07. Mai e putin de lucru insa. Bine ca i-am pacalit pe fraieri.
@Tibi
Adevaratul test il avem insa in zi de scoala, ora de varf. Exista un gat de sticla la Brancoveanu si daca se intinde coada pana la pasaj, avem o problema. Super ideea cu Drumul Gazarului pe inel... Cred ca mai trebuie cateva pasaje.
Daca nu am reusit sa invatam din experienta altora, poate reusim sa invatam din a noastra... Dar cica prostul nu invata nici macar din experienta lui. Si ma refer aici la Oprescu, cu autostrazile lui suspendate... El saracul a tinut-o langa pana in ultimul moment...
@Budy si florin
Pai trebuia sa se termine pana la 31.07. Mai e putin de lucru insa. Bine ca i-am pacalit pe fraieri.
@Tibi
Adevaratul test il avem insa in zi de scoala, ora de varf. Exista un gat de sticla la Brancoveanu si daca se intinde coada pana la pasaj, avem o problema. Super ideea cu Drumul Gazarului pe inel... Cred ca mai trebuie cateva pasaje.
Daca nu am reusit sa invatam din experienta altora, poate reusim sa invatam din a noastra... Dar cica prostul nu invata nici macar din experienta lui. Si ma refer aici la Oprescu, cu autostrazile lui suspendate... El saracul a tinut-o langa pana in ultimul moment...
- zapacitu
-
Posted:
-
zapacitu
Unul din ele musai pe la etajul 3 si 4 al unui bloc de 10 etaje. Desfiintam 8 apartamente si facem pasaj, nu !?
Florinds wrote:
Super ideea cu Drumul Gazarului pe inel... Cred ca mai trebuie cateva pasaje.
Unul din ele musai pe la etajul 3 si 4 al unui bloc de 10 etaje. Desfiintam 8 apartamente si facem pasaj, nu !?
📖 Pagination options