Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
2494 posts, 538211 views
📖 Pagination options
- realistul
-
Posted:
-
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
realistul
Deci să înțeleg că au rezolvat cu terenurile de la biserica și benzinărie? Crâșma tot în picioare este?
Deci să înțeleg că au rezolvat cu terenurile de la biserica și benzinărie? Crâșma tot în picioare este?
- cris_m
-
Posted:
-
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
Da' lasati copacul in pace, ce ti se pare asa semn de desteptaciune si progres sa vina un necalificat cu o drujba si sa taie un copac de pe trotuar?
Singura problema la un trotuar este sa aiba loc sa treaca mama cu caruciorul, pare sa fie loc, deci este o non-problema.
Da' lasati copacul in pace, ce ti se pare asa semn de desteptaciune si progres sa vina un necalificat cu o drujba si sa taie un copac de pe trotuar?
Singura problema la un trotuar este sa aiba loc sa treaca mama cu caruciorul, pare sa fie loc, deci este o non-problema.
- TibiV
-
Posted:
-
- survola
-
Posted:
-
survola
Au demolat gardul de la "materiale de construcție"? Finalizează trotuarul pe partea cu biserica, nu?
Au demolat gardul de la "materiale de construcție"? Finalizează trotuarul pe partea cu biserica, nu?
- PinkyHog
-
Posted:
-
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
Din câte îmi amintesc eu, cuiul lui Pepelea, varianta din lemn (noduros, dar ascuţit la un capăt...) a fost dat în folosință de muuuuult...
De Ţepeş Vodă...
Cred că ar trebui updatat...
PinkyHog wrote:
4 august 2017
A mai ramas "cuiu' lu' Pepelea", varianta de lemn.
Din câte îmi amintesc eu, cuiul lui Pepelea, varianta din lemn (noduros, dar ascuţit la un capăt...) a fost dat în folosință de muuuuult...
De Ţepeş Vodă...
Cred că ar trebui updatat...
- realistul
-
Posted:
-
Re: August 2017
realistul
O fi vreun pilos...
PinkyHog wrote:
A mai ramas "cuiu' lu' Pepelea", varianta de lemn.
O fi vreun pilos...
- PinkyHog
-
Posted:
-
PinkyHog
Din ce spuneau baietii, proprietarul n are toate actele in regula si primaria nu are cum sa i plateasca... Oricum, saptamana viitoare ziceau ca se apuca de lucru si acolo, intre bar si pizzerie.
Din ce spuneau baietii, proprietarul n are toate actele in regula si primaria nu are cum sa i plateasca... Oricum, saptamana viitoare ziceau ca se apuca de lucru si acolo, intre bar si pizzerie.
- realistul
-
Posted:
-
realistul
Pai cu juriștii lor, că de-aia au juriști, să-l sprijine să-și pună actele-n regula. Dacă au interes. Vorbesc și eu sa aflu-n vorba...
Pai cu juriștii lor, că de-aia au juriști, să-l sprijine să-și pună actele-n regula. Dacă au interes. Vorbesc și eu sa aflu-n vorba...
- danutzu_2910
-
Posted:
-
danutzu_2910
Ete na, sa-i darame cosmelia daca nu are acte in regula...
Auzi la ei... Sa-i bage bani in buzunar..
Ete na, sa-i darame cosmelia daca nu are acte in regula...
Auzi la ei... Sa-i bage bani in buzunar..
- zapacitu
-
Posted:
-
zapacitu
Sa-i darame cosmelia mai repede si sa ii emita factura pentru cost demolare + cost expertize + cost intarziere proiect public + amenda pentru ilegalitatile comise (constructie fara autorizate, ocupare abuziva a domeniului public etc.).
Sa-i darame cosmelia mai repede si sa ii emita factura pentru cost demolare + cost expertize + cost intarziere proiect public + amenda pentru ilegalitatile comise (constructie fara autorizate, ocupare abuziva a domeniului public etc.).
- TibiV
-
Posted:
-
- danutzu_2910
-
Posted:
-
danutzu_2910
^^
Pai ce ar fi trucat in poze?
A "sters" cosmelia de lemn??
^^
Pai ce ar fi trucat in poze?
A "sters" cosmelia de lemn??
📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum:
Modernizarea sistemului rutier și a liniilor de tramvai pe Bd. Liviu Rebreanu (FINALIZAT octombrie 2018)
•
Choose destination