Topic: Discutii dupa inaugurarea lucrarii
1025 posts, 182645 views
📖 Pagination options
- realistul
-
Posted:
-
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
realistul
Uti la lucru.
Uti la lucru.
IMG_20170728_084829.jpg (1.59 MB; downloaded 2855 times)
Și nu numai...
IMG_20170728_084902.jpg (1.54 MB; downloaded 2843 times)
- WT_fan06
-
Posted:
-
WT_fan06
Observati vreo imbunatatire la timpii semafoarelor?
Observati vreo imbunatatire la timpii semafoarelor?
- realistul
-
Posted:
-
realistul
Dimineața pe sensul Brâncoveanu-Oltenitei prind verde sau sunt doar două trei mașini la semafor. Dar este vacanță.
Dimineața pe sensul Brâncoveanu-Oltenitei prind verde sau sunt doar două trei mașini la semafor. Dar este vacanță.
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
Azi dimineata am stat la semafor la giratoriul Obregia/Racovita/Nitu Vasile.
Urmatorul semafor la care am oprit a fost, evident, cel de la Dristor...
Azi dimineata am stat la semafor la giratoriul Obregia/Racovita/Nitu Vasile.
Urmatorul semafor la care am oprit a fost, evident, cel de la Dristor...
- neb1
-
Posted:
-
neb1
Ora 00:00
Singura noutate.Am observat si cateva borduri,vreo 10 la numar.
Ora 00:00
Singura noutate.Am observat si cateva borduri,vreo 10 la numar.
20170728_004452-2016x1512.jpg (464.48 KB; downloaded 2735 times)
- neb1
-
Posted:
-
neb1
Eu aseara nu am prins pasii de pe luna.
misterr
Eu aseara nu am prins pasii de pe luna.
- subway guru
-
Posted:
-
Re: Iulie 2017
subway guru
Un parapet de beton armat pus in carosabil fara trotuar de garda de 50cm e 'criminal'...
Astia sunt 'inconstienti' sau tampiti???
Un parapet de beton armat pus in carosabil fara trotuar de garda de 50cm e 'criminal'...
Astia sunt 'inconstienti' sau tampiti???
- misterr
-
Posted:
-
misterr
1. S-au dat găuri pentru prelungirea gardului din dreptul școlii 190 pînă la intersecția cu Secuilor.
2. În schimb, linia continuă de la ieșirea din pasaj nu e luată în seamă, se face în continuare dreapta din pasaj pe Secuilor.
3. De asemenea, la PP4 se traversează în continuare pe la suprafață, inclusiv mămici în fugă cu bebeluși în brațe!
4. E clar că s-a renunțat la capătul troleibuzului, rămîne la „Încurcă drumuri” (Vasile Nițu, pentru cine nu e din zonă).
1. S-au dat găuri pentru prelungirea gardului din dreptul școlii 190 pînă la intersecția cu Secuilor.
2. În schimb, linia continuă de la ieșirea din pasaj nu e luată în seamă, se face în continuare dreapta din pasaj pe Secuilor.
3. De asemenea, la PP4 se traversează în continuare pe la suprafață, inclusiv mămici în fugă cu bebeluși în brațe!
4. E clar că s-a renunțat la capătul troleibuzului, rămîne la „Încurcă drumuri” (Vasile Nițu, pentru cine nu e din zonă).
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
Eu cred ca bordurile incercuite cu galben...
se "citesc" asa: Pa-pa intoarcere trolee la Piata Sudului...
Eu cred ca bordurile incercuite cu galben...
se "citesc" asa: Pa-pa intoarcere trolee la Piata Sudului...
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Tibi, despre remarca mea cu trotuarul 'de siguranta' ce zici, ti se pare 'relevanta' ori nu?
Tibi, despre remarca mea cu trotuarul 'de siguranta' ce zici, ti se pare 'relevanta' ori nu?
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
Guru,
daca as fi fost de alta parere, fii sigur ca as fi spus-o...
Dar asa...
Ce sa zic, "Guru are dreptate!" ?...
Cand este evident ca are mare dreptate...
Interesant este ca trotuarul de garda exista de-a lungul parapetelor rampelor...
LE
guru,
te-am prins !...
Ai postat remarca intr-un loc gresit - adica la poze !...
Guru,
daca as fi fost de alta parere, fii sigur ca as fi spus-o...
Dar asa...
Ce sa zic, "Guru are dreptate!" ?...
Cand este evident ca are mare dreptate...
Interesant este ca trotuarul de garda exista de-a lungul parapetelor rampelor...
LE
guru,
te-am prins !...
Ai postat remarca intr-un loc gresit - adica la poze !...
- danutzu_2910
-
Posted:
-
danutzu_2910
@misterr,
Faci poze din ce in ce mai.... placute...
Cum facem sa continui cand se va termina lucrarea....
@Guru
Care / unde e parapetul fara trotuar de garda?
Poate e o zona nefinalizata....
@TibiV
Chestia cu troleul a fost evidenta.... de ceva vreme. De ce sa ne mai facem sange rau...
@misterr,
Faci poze din ce in ce mai.... placute...
Cum facem sa continui cand se va termina lucrarea....
@Guru
Care / unde e parapetul fara trotuar de garda?
Poate e o zona nefinalizata....
@TibiV
Chestia cu troleul a fost evidenta.... de ceva vreme. De ce sa ne mai facem sange rau...
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
E comentariu la o poza din reportajul pus de prietenul misterr, mai pe la inceput...
Eu la orice obstacol mai contondent pus la mai putin de 50cm de bordura fac alergie...nu se asigura gabaritul de libera trecere minim obligatoriu...
Deh, deformatie profesionala, idiotenii ce 'zgarie ochiul' si pun in pericol siguranta participantilor la trafic, ca sa ma exprim intr-un limbaj pe intelesul politiei rutiere...dar constat ca reguli banale sunt calcate in picioare cu totala nesimtire indiferent de consecinte, oricine si oricum isi permite sa planteze stalpi, pomi, morcovi, garduri, parapeti, ziduri si orice altceva imaginabil ca asa vrea 'muschii' lui de imbecil...
E comentariu la o poza din reportajul pus de prietenul misterr, mai pe la inceput...
Eu la orice obstacol mai contondent pus la mai putin de 50cm de bordura fac alergie...nu se asigura gabaritul de libera trecere minim obligatoriu...
Deh, deformatie profesionala, idiotenii ce 'zgarie ochiul' si pun in pericol siguranta participantilor la trafic, ca sa ma exprim intr-un limbaj pe intelesul politiei rutiere...dar constat ca reguli banale sunt calcate in picioare cu totala nesimtire indiferent de consecinte, oricine si oricum isi permite sa planteze stalpi, pomi, morcovi, garduri, parapeti, ziduri si orice altceva imaginabil ca asa vrea 'muschii' lui de imbecil...
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
Rezolvarea este relativ simpla...
Dar, mai frate, unde au disparut stivele de parapete New Jersey pozate de mine in octombrie 2015 ?!
https://forum.metrouusor.com/viewtopic.php?f=244&t=656&p=226029&hilit=Jersey#p226029
Acum pe bune, unde au disparut sute de metri de parapete New Jersey adusi in santier in toamna lui 2015 ?...
(Numarati doar cati vedeti in poza, inmultiti cu 4 metri, spuneti-mi ce va iese din calcul... Eu am prins in poza un sfert din ei, ca nu aveam drona...)
Linia continua este un fel de "funny graphics"...
Linie continua este si la intrarea in pasaj... So, what ?!?!...
Si daca s-a tot discutat despre amaratul ala de indicator, hai sa vedem dintr-un unghi mai bun cat de departe este el de situatia din teren... Nu mai vorbesc despre faptul ca ar fi trebuit sa fie cu cel putin 50 de metri inainte, nu sa dai cu ochii de el cand (legal) nu mai poti face nimic...
Discutand din punct de vedere al "manevrelor legale", cand vezi indicatorul asta... este "too late !"....
Fix in dreptul lui incepe linia continua...
Daca nu esti incadrat corect (vorbesc strict legal...) atunci te duci acolo unde ai nimerit.
Vrei pe Obregia dar esti pe banda 1, "Oltenitei te cheama"...
Esti pe banda 2 si si vrei pe Oltenitei, "Obregia te cheama"...
misterr wrote:
... la PP4 se traversează în continuare pe la suprafață, inclusiv mămici în fugă cu bebeluși în brațe!
Rezolvarea este relativ simpla...
Dar, mai frate, unde au disparut stivele de parapete New Jersey pozate de mine in octombrie 2015 ?!
https://forum.metrouusor.com/viewtopic.php?f=244&t=656&p=226029&hilit=Jersey#p226029
TibiV wrote:
...sunt gata sa pariez ca distanta dintre borduri va fi fix cat sa incapa parapetii New Jersey.
Adica astia, pozati de mine in octombrie in zona PP3
Nu cred ca au adus atatia NJ doar de plictiseala...
Acum pe bune, unde au disparut sute de metri de parapete New Jersey adusi in santier in toamna lui 2015 ?...
(Numarati doar cati vedeti in poza, inmultiti cu 4 metri, spuneti-mi ce va iese din calcul... Eu am prins in poza un sfert din ei, ca nu aveam drona...)
misterr wrote:
... in schimb, linia continuă de la ieșirea din pasaj nu e luată în seamă, se face în continuare dreapta din pasaj pe Secuilor.
Linia continua este un fel de "funny graphics"...
Linie continua este si la intrarea in pasaj... So, what ?!?!...
Si daca s-a tot discutat despre amaratul ala de indicator, hai sa vedem dintr-un unghi mai bun cat de departe este el de situatia din teren... Nu mai vorbesc despre faptul ca ar fi trebuit sa fie cu cel putin 50 de metri inainte, nu sa dai cu ochii de el cand (legal) nu mai poti face nimic...
Discutand din punct de vedere al "manevrelor legale", cand vezi indicatorul asta... este "too late !"....
Fix in dreptul lui incepe linia continua...
Daca nu esti incadrat corect (vorbesc strict legal...) atunci te duci acolo unde ai nimerit.
Vrei pe Obregia dar esti pe banda 1, "Oltenitei te cheama"...
Esti pe banda 2 si si vrei pe Oltenitei, "Obregia te cheama"...
📖 Pagination options