MetrouLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrou

Topic: Modernizarea stațiilor de metrou

1895 posts, 537061 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 80 81 82 83 84 85 86  ... 136

📖 Pagination options
Re: Modernizarea statiilor de metrou Robert24

S-au deschis accesele de la "banca religiilor"

Re: Modernizarea statiilor de metrou Puss in Boots

sab wrote:
Si statia Brancoveanu cred au bagat-o "pe sub mana", nu am intalnit-o in vreun comunicat cum ca s-ar inchide...

E inclusa in comunicatul statiilor cu 1 singur acces. Mai sunt maine lucrari si gata (teoretic). Din ciclul asta mai e Aurel Vlaicu luna asta (unde poate se rezolva treaba in 2 zile de wknd ca la Pipera -sa vezi apoi distractie) si apoi pauza in august.

Re: Modernizarea statiilor de metrou Puss in Boots

andrei11 wrote:
He ! He ! Eu in Ianuarie 1986 am prinsdouă statii fantoma  :!:  Tineretului si Brâncoveanu.  ;)

Tocmai mi-am dat seama ca prind si eu intre 2-5 septembrie cand sunt inchise si Tineretului si Aparatorii Patriei (cf grafic lucrari). Sa vezi atunci viteza spre centru.

Re: Modernizarea statiilor de metrou realistul

Acum au adus noile porți de acces la Eroii Revoluției.
IMG_20170727_093733.jpg (1.76 MB; downloaded 3058 times)
IMG_20170727_093741.jpg (1.77 MB; downloaded 3056 times)

Re: Modernizarea statiilor de metrou shoppy

Ieri am validat la Aurel Vlaicu si mi se pare ca timpul de procesare al cartelei este mai scazut iar viteza de manevrare a cartelei este mai mare, a mai observat cineva sau mi se pare mie?

Re: Modernizarea statiilor de metrou StefanD_

Da, am observat si eu. Portile au primit un update la soft.

Re: Modernizarea statiilor de metrou punmeister

shoppy wrote:
Ieri am validat la Aurel Vlaicu si mi se pare ca timpul de procesare al cartelei este mai scazut iar viteza de manevrare a cartelei este mai mare, a mai observat cineva sau mi se pare mie?

La Aurel Vlaicu? Aici abia in weekendul asta monteaza portile noi.
Apropo ca tot vorbeam de Aurel Vlaicu: Ieri seara pe la ora 7 am observat ca au desfiintat magazinul si covrigaria de la nivelul vestibulului, sa inteleg ca in locul lor o sa vedem un rand de automate de vandut cartele (plus mai multe porti)?

Pardon, Aviatorilor.

Re: Modernizarea statiilor de metrou survola

La Aurel Vlaicu, au reușit să igienizeze tavanul incintei supraterane, care era invadat de mucegai, cred.
Poze din 21 iulie.
35824482580_e5dd9d68a8_b.jpg (142.58 KB; downloaded 1576 times)

36082374381_04e7f00b1e_b.jpg (176.71 KB; downloaded 1575 times)

• sab
  • Posted:
  •  

Re: Modernizarea statiilor de metrou sab

Oare de ce or fi adoptat acest model de statie "semi-supraterana" la Aurel Vlaicu si ceva asemanator la Leonida ? Sau de ce doar aici? Aici putea sa intre "bomba", iar in alte statii nu ?

Si-o fi dat seama si Ceasca ca in cazul unei bombe atomice mai bine mori repede la suprafata decat incet in statia de metrou.

• sab
  • Posted:
  •  

Re: Modernizarea statiilor de metrou sab

Oricum, apropo de "igienizarea" de la Aurel Vlaicu... cand vezi "Dorei" din astia care dau var cu pompa inclusiv pe finisaje te apuca "pandaliile". Oare era asa greu sa puna niste hartii la stalpi astfel incat sa nu ii stropeasca? Probabil trebuia o schela mai inalta si nu au avut in dotare... Sau nu i-a interesat...Detalii..
Asa fac peste tot "stropitorii" astia, isi bat joc de aspectul statiilor.

Sau o saptamana spoiesc si inca o saptamana spala ce au spoit in plus :mrgreen: .

Re: Modernizarea statiilor de metrou Florinds

Daca ar face tot ei curat dupa lucrare, sa vezi ce atenti ar fi...

Go to page:  1  ... 80 81 82 83 84 85 86  ... 136

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Lucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrou  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463861 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”