Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Pasaj Subteran Piața Sudului (INAUGURAT 23.07.2017)

Topic: Discutii dupa inaugurarea lucrarii

1025 posts, 182606 views

Go to page:  1  ... 5 6 7 8 9 10 11  ... 74

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Puss in Boots

Eu am zis de cand am vazut cum se configureaza despartirea celor doua sensuri din pasaj ca e nevoie de ceva acolo tocmai gandindu-ma la DN1. De vazut daca vor face ceva sau, ca de obicei in Romania, se va astepta sa se intample ceva si apoi abia se vor lua masuri.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Goldmund

Mersi pentru fotografiile voastre!
(mai putin pentru aportul politicianului care a filmat din drona si multumeste atat de tovarasesc primarului general, primsecretar general al partidului...Aplauze.)

Presupun ca este cea mai reusita lucrare de acest gen din Bucuresti, precum cele doua statii de metrou deschise de curand. Acum se lucreaza mai ingrijit, la alte standarde. Cei trecuti de prima tinerete stiu cum se lucra in comunism, acum e altfel...Arata bine.

PS
Ce se intampla cu piata unde se vindeau flori si tigari de contrabanda? Doar nu ramane asa...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului danutzu_2910

La cat am asteptat deschiderea pasajului... pe atat il "vorbesc de bine" acum.
Pentru ca e bubos.... si nu a rezolvat problemele 100%, desi s-ar fi putut.
In primul rand, pentru a intra pe breteaua dubla, Vacaresti -Oltenitei, pana in Martisor este desemnata doar o singura banda, marcata si cu linie continua.
Da' credeti ca se respecta?
Nuuuu, se face coloana si pe banda 2, aia care intra in pasaj, astfel ca intrarea in pasaj se face doar pe banda 3.
Poate nu ar fi o problema daca nu s-ar sta la semafor, semafor care tine destul.
A, bașca pe aceiasi banda sunt si cei care vor sa faca dreapta pe Martisor.
Pai ce am facut nene, mai rau ne incurcam?
Nu cred ca exagerez daca spun ca toate directiile sunt importante. Si alea din pasaj, dar si alea de la suprafata, si in special virajul la stanga.
Si chiar ca au dat buleala cu marcajele. Nici daca esti pe prima banda, inainte de a intra in intersectie, tot e greu sa virezi stanga si sa te inscrii pe banda 1, pentru a merge pe Berceni / Oltenitei.
Desi e tardiv, s-ar fi putut "extinde" banda 1, intre alveola de la Arhive si pana in Martisor, astfel incat sa existe 2 benzi.
Astept cu interes, marcajele pe orizontala dar si pe verticala, pe tot Vacarestiul.
Dar si in "giratoriu"
Voi ce parere aveti?

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului adila

Am impresia ca s-a umblat la timpii semafoarelor.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului survola

Deci coada trece de strada Mărțișor?

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului andrei11

La fel se intâmplă  si la Pasajul ( subteran ) Baneasa.

Pai... pozele vorbesc.
Succesiune de 3 poze..

Deja dupa a treia poza m-am enervat la culme, langa mine deja se formase coloana care forta intrarea pe bretea. Ajunsesem la o lungime de masina mai jos de Martisor...
IMG_20170725_201705.jpg (332.6 KB; downloaded 2570 times)
IMG_20170725_201804.jpg (384.85 KB; downloaded 2569 times)
IMG_20170725_201858.jpg (392.39 KB; downloaded 2569 times)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Brb398

Nu stiu ce sa ne mai facem noi cei ce stam in zona. Cred ca mai degraba se facea pasaj si pe directia Vacaresti- Oltenitei sau doar pe directia asta, cel mai mult trafic se descarca in Oltenitei pentru Popesti si asa mai departe dupa parerea mea.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului neb1

E bataie de joc ce se intampla.Ca sa ajung dinspre Vacaresti spre  Oltenitei ,am luat-o prin pasaj ,am facut rondul la Nitu-Vasile si am trecut in 2 minute invers. Pe Vacaresti o banda de intrare in pasaj ,era ocupata de MARLANII care veneau din spate si se infigeau cu semnal s.Cineva se joaca cu nervii nostrii ,semaforul ala de pe Vacaresti sta 2 minute pe rosu. Niste idioti. :evil:  :evil:  :evil:

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului realistul

Ai dreptate danutu_. Dar pe jumătate.
Între Arhive și Mărțișor, era musai necesar să mai îngusteze din trotuar vreun o continuitate la a doua banda sau sa taie așa din trotuar în streck. Sunt pățit. Vii și vrei sa mergi pe bretea spre Mega și se gâtuie traficul. Nu știu de ce trebuie așa trotuar lat acolo. Doar ca sa aibă ,,madamele" mai mult loc de defilare :)).

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului TibiV

Madamele au fost gonite de santier, nu le-am mai vazut de muuuult... ;)

Partea proasta este ca abia a fost asfaltat trotuarul si mai sunt si copacii care trebuie taiati/mutati

TibiV wrote:
Madamele au fost gonite de santier, nu le-am mai vazut de muuuult... ;)
.
Revin ele :)).

danutzu_2910 wrote:
Partea proasta este ca abia a fost asfaltat trotuarul si mai sunt si copacii care trebuie taiati/mutati

Acolo dacă măcar îngustau ușor inspre Mărțișor trotuarul era f ok. Am văzut asta de când construiau pasajul. Dar cine să gândească... Noi, aici. Nu?

Go to page:  1  ... 5 6 7 8 9 10 11  ... 74

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Pasaj Subteran Piața Sudului (INAUGURAT 23.07.2017)  • 
Choose destination

Since our 2418 forum members have written 433132 posts in 5388 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”