Topic: Sectorul 4
3218 posts, 751933 views
📖 Pagination options
- Costin
-
Posted:
-
Re: Sectorul 4
Costin
La nivel declarativ, planurile lui Baluta nu sunt noi, a mai vorbit despre ele. Dar de ceva concret (SF, proiectare, executie etc) nu am auzit...
La nivel declarativ, planurile lui Baluta nu sunt noi, a mai vorbit despre ele. Dar de ceva concret (SF, proiectare, executie etc) nu am auzit...
- MikeT
-
Posted:
-
MikeT
Daca vorbim de largit, probabil ca se gandeste sa faca 2+2, fara sa se gandeasca la tramvai. Taie copacii si gata, ca atat il duce capul.
In alta ordine de idei, azi pe Calea Serban Voda se schimbau borduri in dreptul Policinicii cu Plata nr. 3. De ce oare, ca nu aveau nimic bordurile vechi?
Daca vorbim de largit, probabil ca se gandeste sa faca 2+2, fara sa se gandeasca la tramvai. Taie copacii si gata, ca atat il duce capul.
In alta ordine de idei, azi pe Calea Serban Voda se schimbau borduri in dreptul Policinicii cu Plata nr. 3. De ce oare, ca nu aveau nimic bordurile vechi?
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
Nu schimbau borduri, instalau stalpisori...
(Policlinica Cutitul de Argint)
Dar se faceau si alte lucrari.
Pe str. Cutitul de Argint, spre ANAF, am vazut niste utilaje, dar eram prea departe ca sa imi dau seama ce faceau.
Nu schimbau borduri, instalau stalpisori...
(Policlinica Cutitul de Argint)
Dar se faceau si alte lucrari.
Pe str. Cutitul de Argint, spre ANAF, am vazut niste utilaje, dar eram prea departe ca sa imi dau seama ce faceau.
- MikeT
-
Posted:
-
MikeT
M-am gandit si eu ca poate pun stalpisori, dar din "goana calului" am vazut ca langa bordura era un sant si am zis ca le scot. Pentru stalpisori nu ar fi fost suficienta cate o gaura la 1,5 m distanta?
M-am gandit si eu ca poate pun stalpisori, dar din "goana calului" am vazut ca langa bordura era un sant si am zis ca le scot. Pentru stalpisori nu ar fi fost suficienta cate o gaura la 1,5 m distanta?
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
Eu nu am vazut gaurile/santul, dar eram pe banda 2 si traficul era cam "nervos"...
Am vazut insa cu doada ochiului exact cand doi "cetateni" bagau un stalpisor in groapa.
Eu nu am vazut gaurile/santul, dar eram pe banda 2 si traficul era cam "nervos"...
Am vazut insa cu doada ochiului exact cand doi "cetateni" bagau un stalpisor in groapa.
- Puss in Boots
-
Posted:
-
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
Pai doar licitatia va dura de la 6 luni in sus...
Nu crede si tu tot ce se spun astia...
Care SF, care licitatii ?!?!
Daca procedurile ar fi fost atat de avansate, crezi ca nu cotcodacea blonda ?!....
Pai doar licitatia va dura de la 6 luni in sus...
Nu crede si tu tot ce se spun astia...
Daddy wrote:
De la primarul Baluta, in euforia inaugurarii de azi:...într-o lună, două, acest proiect extrem de important va fi continuat cu lărgirea șoselei Berceni până la linia de centură, lărgirea șoselei Turnu Măgurele, lărgirea șoselei Caporal Luică, cu parcarea Park&Ride de la stația de metrou Piața Sudului, toate aceste lucruri fiind demarate în următoarele 30-40 de zile, în momentul în care se vor încheia procedurile.
https://www.agerpres.ro/social/2017/07/23/primarul-general-a-inaugurat-pasajul-rutier-piata-sudului-a-fost-realizata-o-economie-de-1-2-milioane-de-euro-foto--14-49-39
Vestea asta ma surprinde. S-au executat studiile de fezabilitate, s-au lansat licitatiile sau sunt alte vorbe aruncate?
Care SF, care licitatii ?!?!
Daca procedurile ar fi fost atat de avansate, crezi ca nu cotcodacea blonda ?!....
- Puss in Boots
-
Posted:
-
Puss in Boots
Poate ce vroia sa zica dom Primar si a comunicat prost (obicei de partid) e ca in 30-40 zile incep lucrarile la SF-uri si alte science-fictionuri Gen, dupa vacanta.
Poate ce vroia sa zica dom Primar si a comunicat prost (obicei de partid) e ca in 30-40 zile incep lucrarile la SF-uri si alte science-fictionuri Gen, dupa vacanta.
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
Brancoveanu, ieri...
Observati ceva aici ?...
Hai sa ne intoarcem...
Au ajuns in dreptul Petrom-ului...
Brancoveanu, ieri...
Observati ceva aici ?...
Hai sa ne intoarcem...
Au ajuns in dreptul Petrom-ului...
- MikeT
-
Posted:
-
MikeT
E clar ca vor scoate bordurile. Sa toarne oare beton in locul lor, un fel de Negoita style?
E clar ca vor scoate bordurile. Sa toarne oare beton in locul lor, un fel de Negoita style?
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
Este clar ca da...
Uite dovada de pe Vacaresti...
Poze de ieri, 23 iulie.
Capatul dinspre Splai/pasajul Mihai Bravu al lucrarilor de modernizare
Ne intoarcem spre Oltenitei/Pta.Sudului
Armatura firava, model "S3"
Aici lasa un fel de intrare spre lac...
... si parca vor sa faca si un fel de alee
De la "alee" spre Oltenitei zidul este deja turnat. Oamenii care se vad in poza asteapta autobuzul.
Spatiul verde din spatele lor a devenit loc de depozitare pentru betoane...
Vedere din apropierea trecerii de pietoni
Este clar ca da...
Uite dovada de pe Vacaresti...
Poze de ieri, 23 iulie.
Capatul dinspre Splai/pasajul Mihai Bravu al lucrarilor de modernizare
Ne intoarcem spre Oltenitei/Pta.Sudului
Armatura firava, model "S3"
Aici lasa un fel de intrare spre lac...
... si parca vor sa faca si un fel de alee
De la "alee" spre Oltenitei zidul este deja turnat. Oamenii care se vad in poza asteapta autobuzul.
Spatiul verde din spatele lor a devenit loc de depozitare pentru betoane...
Vedere din apropierea trecerii de pietoni
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
Am traversat pe partea opusa...
... si am ajuns in statia de autobuz
Vedere spre "intrarea/aleea" catre lac...
Cine nu stie, strada Costache Stamate duce la intrarea in parc.
Chiar si pe harta GM https://goo.gl/maps/pMxh5AVyHvq se vede aceasta fantana arteziana...
... evident nefunctionala
Oare cum vor fi cele de pe Brancoveanu peste un an de zile daca PS4 nu este in stare sa le intretina pe cele existente ?...
Gata, asta a fost ultimul reportaj facut ieri...
Am traversat pe partea opusa...
... si am ajuns in statia de autobuz
Vedere spre "intrarea/aleea" catre lac...
Cine nu stie, strada Costache Stamate duce la intrarea in parc.
Chiar si pe harta GM https://goo.gl/maps/pMxh5AVyHvq se vede aceasta fantana arteziana...
... evident nefunctionala
Oare cum vor fi cele de pe Brancoveanu peste un an de zile daca PS4 nu este in stare sa le intretina pe cele existente ?...
Gata, asta a fost ultimul reportaj facut ieri...
- Puss in Boots
-
Posted:
-
Puss in Boots
Ce fac cu bordurile alea din dreptul baltii Vacaresti? pun vreun gard ceva?
Ce fac cu bordurile alea din dreptul baltii Vacaresti? pun vreun gard ceva?
- Puss in Boots
-
Posted:
-
Puss in Boots
Nu prea sunt asa multi copaci daca te uiti pe fostul amplasament al liniilor de tramvai. Si sigur se pot replanta altii daca se doreste pe noul aliniament (adica langa viitoare bordura). Iar la tramvai nu cred ca se mai gandeste cineva tinand cont si de traficul care e si de situatia complicata de la Sudului. Eu mi l-as dori dar la traficul care e....plus ca P+R ciuciu in zona iar metroul de bine de rau isi face treaba. PMUD-ul prevede tramvai dincolo pe Oltenitei, sa-l faca si pe ala si tot ar fi ceva, acolo e situatia mai oabla dpdv posibilitati de extindere (dat fiind cum s-a construit). Problema e la intersectia de la Aparatori. Aia trebuie reconfigurata serios. Altfel aducem mai mult trafic intr-o zona gatuita si acum.
MikeT wrote:
Nu prea sunt asa multi copaci daca te uiti pe fostul amplasament al liniilor de tramvai. Si sigur se pot replanta altii daca se doreste pe noul aliniament (adica langa viitoare bordura). Iar la tramvai nu cred ca se mai gandeste cineva tinand cont si de traficul care e si de situatia complicata de la Sudului. Eu mi l-as dori dar la traficul care e....plus ca P+R ciuciu in zona iar metroul de bine de rau isi face treaba. PMUD-ul prevede tramvai dincolo pe Oltenitei, sa-l faca si pe ala si tot ar fi ceva, acolo e situatia mai oabla dpdv posibilitati de extindere (dat fiind cum s-a construit). Problema e la intersectia de la Aparatori. Aia trebuie reconfigurata serios. Altfel aducem mai mult trafic intr-o zona gatuita si acum.
📖 Pagination options