Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Pasaj Subteran Piața Sudului (INAUGURAT 23.07.2017)

Topic: Discutii dupa inaugurarea lucrarii

1025 posts, 227870 views

Go to page:  1  ... 2 3 4 5 6 7 8  ... 74

📖 Pagination options
  • GPS
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului GPS

MikeT wrote:
Este sigur ca nu vor mai intoarce troleibuzele la Piata Sudului? In proiect figura ca vor intoarce pe deasupra pasajului, exact cum intorcea 76 la Piata Unirii.

Dacă te uiți la poze ai sa observi ca este cam imposibil realizarea a ceea ce scrie in proiect...
Florinds wrote:
4. Ce facem cu troleibuzele, mai folosim cateva degeaba ca sa pastram frecventa anterioara? Avand in vedere ca traseul va fi mai lung... Pe traseul comun 73-74-77 aveam troleibuze la minut probabil, stiu ca erau mereu cate doua la semafor. Vom avea traseu comun 73-74-77 intre Sudului si pasajul Mihai Bravu, cu troleibuze goale care sa vina la minut??

Probabil vor cara aer, asta dacă nu prind gustul pensionarii care își duc nepoții in parc si vor coboari la Costache Stamate și o vor lua pe jos spre Lumea Copiilor.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Florinds

Daca nu se creeaza o linie noua atractiva care sa preia calatorii troleibuzelor (in afara lui 1 sau 34), estimez ca vom avea minimum cinci troleibuze care consuma degeaba curent pe Vacaresti, cinci troleibuze care ar fi putut fi folosite in alte parti unde era mare nevoie de ele.
Macar daca ar intoarce la statia de metrou Mihai Bravu pentru a elibera alte tronsoane...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului TibiV

GPS wrote:
MikeT wrote:
Este sigur ca nu vor mai intoarce troleibuzele la Piata Sudului? In proiect figura ca vor intoarce pe deasupra pasajului, exact cum intorcea 76 la Piata Unirii.

Dacă te uiți la poze ai sa observi ca este cam imposibil realizarea a ceea ce scrie in proiect...

Eu zic ca se mai poate, dar o sa iasa cu scandal pentru ca implica taierera catorva copaci...

Nu sunt expert in grafica pe calculator, dar cred ca ideea este destul de clara....

• GPS
  • Posted:
  •  

:shock: , mai bine întoarce in cerc... parca sunt prea strânse virajele.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Puss in Boots

Daca trebuie sacrificati cativa copaci ca sa faca rondul troleul se pot planta altii pe aceeasi suprafata (triunghiul respectiv). Si asa verdele cam lipseste.

Florinds wrote:
Daca nu se creeaza o linie noua atractiva care sa preia calatorii troleibuzelor (in afara lui 1 sau 34), estimez ca vom avea minimum cinci troleibuze care consuma degeaba curent pe Vacaresti, cinci troleibuze care ar fi putut fi folosite in alte parti unde era mare nevoie de ele.
Macar daca ar intoarce la statia de metrou Mihai Bravu pentru a elibera alte tronsoane...

Troleul oricum e ineficient cat timp opreste la Unirii. E dublat de 381 100%. Sa vedem ce decizii va lua RATB-ul. Sunt f curios. Pana una alta sper sa vedem stalpii pt troleu. Zic ca daca tot era prevazut in proiect, trebuia deja trasata noua cale de acces sau spuneti-i cum vreti. Nu acum sa se apuce de ea iar cu santier iar cu praf cu altele. Dar na, inca o inaugurare nu strica.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Florinds

Greu de crezut sa intoarca inainte de rond... Ar da peste cap complet circulatia de pe bretea in caz de avarie. Nu ar putea intoarce pe banda 1 din giratoriu, chiar atat de lung e un troleibuz incat sa nu se poata incadra?

Ma gandeam si eu ca putea face giratoriul dar se pare ca nu e o solutie vehiculata pe aici. Din moment ce nu era prevazuta nici in proiectul initial. Oricum 76-le spre Unirii, ca sa-l numesc asa, pe-acolo o va lua deci fire de troleu in intersectie o sa avem oricum.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului WT_fan06

Cred ca our best bet e sa intoarca in giratoriu si eventual in acel triunghi sa se faca o alveola decenta unde sa poata stationa troleibuzele; in schema lui TibiV troleibuzul s-ar inghesui foarte tare.  Legat de reteaua de contact, sa imi permit sa pomenesc ceva "K+M" sau o sa ne bucuram in continuare de elemente de retea de tip "zona Pache-Foisorul de Foc"?  :lol:  :(

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului MikeT

Puss in Boots wrote:
Florinds wrote:

Troleul oricum e ineficient cat timp opreste la Unirii. E dublat de 381 100%. Sa vedem ce decizii va lua RATB-ul. Sunt f curios. Pana una alta sper sa vedem stalpii pt troleu. Zic ca daca tot era prevazut in proiect, trebuia deja trasata noua cale de acces sau spuneti-i cum vreti. Nu acum sa se apuce de ea iar cu santier iar cu praf cu altele. Dar na, inca o inaugurare nu strica.

E foarte bun troleibuzul ca duce la Unirii. Fix de la Budapesta la Unirii nu mai dubleaza pe 381, iar lumea care vrea sa ajunga la Unirii ar folosi 76. 381 intra in pasaj.

WT_fan06 wrote:
Cred ca our best bet e sa intoarca in giratoriu si eventual in acel triunghi sa se faca o alveola decenta unde sa poata stationa troleibuzele; in schema lui TibiV troleibuzul s-ar inghesui foarte tare.  Legat de reteaua de contact, sa imi permit sa pomenesc ceva "K+M" sau o sa ne bucuram in continuare de elemente de retea de tip "zona Pache-Foisorul de Foc"?  :lol:  :(

E capat secundar, nu trebuie sa stationeze. Nici inainte nu stationau decat pentru a prelua calatorii. Si-asa e scurta semicursa, nu e ca si cum ar fi epuizati soferii.

• GPS
  • Posted:
  •  

MikeT wrote:
Puss in Boots wrote:
Florinds wrote:

E foarte bun troleibuzul ca duce la Unirii. Fix de la Budapesta la Unirii nu mai dubleaza pe 381, iar lumea care vrea sa ajunga la Unirii ar folosi 76. 381 intra in pasaj.

Unde întoarce acum 76 e apa de ploaie, 1% din călătorii lui 76 merg cu el la Unirii, majoritatea se limitează la Șincai sau Budapesta.
WT_fan06 wrote:

Logic ca vor fi K+M, doar se aduce la starea inițială și oricum e proiect al primăriei, deci probabil s-ar fi modernizat rețeaua.

Unde întoarce acum 76 e apa de ploaie, 1% din călătorii lui 76 merg cu el la Unirii, majoritatea se limitează la Șincai sau Budapesta.

Pentru aia 1% e foarte important. Este o legatura cu Piata Unirii via Piata Sudului si Bd. Tineretului, care nu exista. 381 nu ajunge la Piata Unirii, iar 116 nu merge pe la Piata Sudului.

• GPS
  • Posted:
  •  

Eu nu sunt contra troleibuz, pentru mine ar fi utile și troleele alea goale de pe Vacaresti.

Go to page:  1  ... 2 3 4 5 6 7 8  ... 74

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Pasaj Subteran Piața Sudului (INAUGURAT 23.07.2017)  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463914 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”