MetrouȘtiri, noutăți și discuții despre metrou

Topic: Titluri de călătorie și sisteme de acces

1877 posts, 542821 views

Go to page:  1  ... 32 33 34 35 36 37 38  ... 135

📖 Pagination options
  • GPS
  • Posted:
  •  

Re: Eliberarea titlurilor de calatorie (sisteme de ticketing GPS

Și Constantin Brâncoveanu. Ca doar nu exista alt motiv pentru care sa nu oprească trenurile acolo.

Re: Eliberarea titlurilor de calatorie (sisteme de ticketing punmeister

Pai da, statia Constantin Brancoveanu e inchisa pe perioada 22-28 Iulie.

Re: Eliberarea titlurilor de calatorie (sisteme de ticketing Robert24

Toate portile noi sunt compatibile cu cardurile RATB. Apasati pe "i" si apropiati cardul. O sa puteti sa-l consultati.

Re: Eliberarea titlurilor de calatorie (sisteme de ticketing Robert24

punmeister wrote:
Pai da, statia Constantin Brancoveanu e inchisa pe perioada 22-28 Iulie.

22-24!

Re: Eliberarea titlurilor de calatorie (sisteme de ticketing ZOLI

La mine figureaza asa:
Statia C-tin Brancoveanu : 22 - 25 iulie si probe pe 26 iulie (cu public).

Re: Eliberarea titlurilor de calatorie (sisteme de ticketing andrei11

2 În 1
Stimate coleg zoli azi am stat aproximativ un sfert de oră in statia GdN 1 ( in pasajul pietonal ) admirând noile porti de acces si cum se descurcă călătorii. Călătorii se descurcă execelent, foarte multi la o validare intră câte doi. Nicio problemă. Individul de acolo  responsabil cu securitatea si supravehetoarea nu fac faţă acestei noi metode de acces, 2 în 1.
Cum rezolvăm ( totusi ) problema ?

Re: Eliberarea titlurilor de calatorie (sisteme de ticketing TibiV

N-ai cum ca nu te lasa ISU...
Decat sa arda un nevinovat, mai bine sa treaca o mie de blatisti... ;)

Re: Eliberarea titlurilor de calatorie (sisteme de ticketing punmeister

Pai asta e motivul pentru care portile gigant nu au cititor...  :lol: Ca intra un intreg cenaclu pe o singura calatorie  :lol:  :lol:  :lol:

Re: Eliberarea titlurilor de calatorie (sisteme de ticketing adila

TibiV wrote:
N-ai cum ca nu te lasa ISU...
Decat sa arda un nevinovat, mai bine sa treaca o mie de blatisti... ;)

Ca o paranteza, cu exceptia situatiei in care cineva ar provoca in mod voit un incendiu sau o alta situatie de urgenta, toti sunt nevinovati, inchid paranteza.
Eu zic totusi ca se poate si fara blatisti. Trebuie doar sa-si faca treaba cine trebuie. Este simplu: faci control dupa poarta. Cu cateva campanii de acest tip se mai linisteste treaba.
Mai este ceva: Se constata o inflorire a bazarelor si pietelor clandestine la gurile de metrou, iar Metrorex sau Politia Locala nu ia nici o masura. Parerea mea este ca asa cum in piete legea o fac jmenarii care controleaza piata si nu administratia, asa si aici, celor de la paza le este teama sa nu plece cu ochii umflati la sfarsitul programului. Incet, incet, autoritatile pierd controlul.

Re: Eliberarea titlurilor de calatorie (sisteme de ticketing ZOLI

andrei11 wrote:
... Călătorii se descurcă execelent, foarte multi la o validare intră câte doi. Individul de acolo  responsabil cu securitatea si supravehetoarea nu fac faţă acestei noi metode de acces, 2 în 1.
Cum rezolvăm ( totusi ) problema ?

Foarte simplu: Echipa de control pe peron. Cine nu a platit calatoria, plateste amenda!
In Budapesta inspectorii te pot controla oriunde si oricind: pe peron, in tren sau chiar la iesire.

Re: Eliberarea titlurilor de calatorie (sisteme de ticketing Puss in Boots

Parca am prins in anii 90 la inceputul lor control la metrou, sau ma insel? Eram mai mic si nu mai imi aduc aminte.

Re: Eliberarea titlurilor de calatorie (sisteme de ticketing ByOnu

Mda, tot ce lipsea, inca niste posturi caldute la metrou: controlori. Hai sa fim seriosi. Spre deosebire de altii, noi avem paza la intrare. Un filtru este suficient iar frauda este minimala (zic eu din burta sub 1%, zilnic). Si statistic ce sansa ai sa ii prinzi fara cartela pe peron sau in tren fix pe fraudulosi. Bani aruncati.

Daca ai facut o investitie noua in automatizare pe care trebuie sa o suplimentezi cu forta de munca, clar ceva este gresit.

Re: Eliberarea titlurilor de calatorie (sisteme de ticketing adila

De acord cu tine. Eu insa ma gandesc la niste controale inopinate acolo unde se constata o frauda mai mare, nu trebuie ceva permanent. Cat despre paza din statie sau trenuri, hai sa fim seriosi.

Re: Eliberarea titlurilor de calatorie (sisteme de ticketing andrei11

Acum n-am numarat numarul de calatori, dar intr-un sfert de ora ( aproximativ ) 11  persoane au intrat << dublu >> la Gara de Nord.  Deci hai sa spunem o fraudă / minut. Ceea ce am observat eu, poate mi-a scapat si mie.  :( Ceea ce mi-a dat o senzatie corecta este ca cei care practicau metoda2 in 1 stiau ce fac. Tot de la paza am invatat cum se poate intra pe la iesiri. Banal de simplu.  :twisted:

Go to page:  1  ... 32 33 34 35 36 37 38  ... 135

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Știri, noutăți și discuții despre metrou  • 
Choose destination

Since our 2703 forum members have written 463836 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”