Topic: Clubul "Flacara Rosiatica"
4373 posts, 994997 views
📖 Pagination options
- subway guru
-
Posted:
-
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
subway guru
Mishto gagica!...'brici'...ce-i frumos e frumos si-i place si lui Dzeu daramite noua 'pacatosilor' muritori!
P.S.
Ramasesem si eu cu ochii de melc lipiti de tampenii pe 'ecran' si n-am bagat de seama 'corola de minuni a lumii'...e boala incurabila a zilei
Mishto gagica!...'brici'...ce-i frumos e frumos si-i place si lui Dzeu daramite noua 'pacatosilor' muritori!
P.S.
Ramasesem si eu cu ochii de melc lipiti de tampenii pe 'ecran' si n-am bagat de seama 'corola de minuni a lumii'...e boala incurabila a zilei
- TibiV
-
Posted:
-
Re: M4 Gara de Nord - Progresul
TibiV
Mamaaaaaa....
Asta ar trebui sa ii bage fiori reci pe coloana lui fi'miu....
Care desi este student, pierde mai mult timp cu ... (nu mai stiu acronimul, este un "joc de societate" pe calculator) decat cu fetele... Desi ii plac... unele. Alea care il plac pe el, sunt "nashpa"...
Anyway...
Pana la urma il va "convinge" una...
Iar fenomenul descris de guru (inchidem M2 pentru update...) se va intampla cam atunci cand va trebui sa aleaga fi'miu intre M2 (existent) si M4 (planificat) ducand copii la gradinita/scoala...
Cred ca lui fi'miu ii va conveni...
Pe planurile actuale, una din statiile M4 este la 400 de metri de casa noastra..
Mi-ar fi placut si mie sa apuc, dar la ritmul asta...
Teama mi-e ca si fi'miu isi va duce pe noul M4 nu copii, ci nepotii...
Mamaaaaaa....
Asta ar trebui sa ii bage fiori reci pe coloana lui fi'miu....
Care desi este student, pierde mai mult timp cu ... (nu mai stiu acronimul, este un "joc de societate" pe calculator) decat cu fetele... Desi ii plac... unele. Alea care il plac pe el, sunt "nashpa"...
Anyway...
Pana la urma il va "convinge" una...
Iar fenomenul descris de guru (inchidem M2 pentru update...) se va intampla cam atunci cand va trebui sa aleaga fi'miu intre M2 (existent) si M4 (planificat) ducand copii la gradinita/scoala...
Cred ca lui fi'miu ii va conveni...
Pe planurile actuale, una din statiile M4 este la 400 de metri de casa noastra..
Mi-ar fi placut si mie sa apuc, dar la ritmul asta...
Teama mi-e ca si fi'miu isi va duce pe noul M4 nu copii, ci nepotii...
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Think big!!!
Chinezii planifica pe perioade de 500 de ani nu pe 'cincinale' ca Ceasca sau mai nou UE...
Think big!!!
Chinezii planifica pe perioade de 500 de ani nu pe 'cincinale' ca Ceasca sau mai nou UE...
- TibiV
-
Posted:
-
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
TibiV
De aia a fost Blaga un mare poet...
A fost atent la "corola de minuni" !
De aia a fost Blaga un mare poet...
A fost atent la "corola de minuni" !
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
Ba pardon !....
UE-istii planifica pe "septe-nale"...
Si cred ca se cam lungesc...
Planificarea pe 500 de ani era OK atunci cand era vorba de "planul" pe secolele "III i.Hr.-II d.HR.".
Cand "tehnological break-through" era saua pe cal sau apeductul... Si da, ai dreptate - artificiile in cazul chinezilor...
Dar incepand cu sec. XIX(+1/2) d.Hr. cam da "cu virgula" planificarea seculara, iar de la mijlocul lui XX nici aia cincinala nu este mai mult decat o incercare de a forta "old dogs to learn new tricks"...
Ba pardon !....
UE-istii planifica pe "septe-nale"...
Si cred ca se cam lungesc...
Planificarea pe 500 de ani era OK atunci cand era vorba de "planul" pe secolele "III i.Hr.-II d.HR.".
Cand "tehnological break-through" era saua pe cal sau apeductul... Si da, ai dreptate - artificiile in cazul chinezilor...
Dar incepand cu sec. XIX(+1/2) d.Hr. cam da "cu virgula" planificarea seculara, iar de la mijlocul lui XX nici aia cincinala nu este mai mult decat o incercare de a forta "old dogs to learn new tricks"...
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Septenalele sunt pentru retardati ca noi care nu reusesc sa se incadreze in cincinale decat cu 'derogari suplimentare'...
Septenalele sunt pentru retardati ca noi care nu reusesc sa se incadreze in cincinale decat cu 'derogari suplimentare'...
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
Ai dreptate....
A fost una dintre cele mai interesante si "imprastiate" discutii de anul asta...
Dar maine "pontez", asa ca ca trebuie sa me retrag....
Noapte buna si daca vrei mai exersam maine seara niste "scrima verbala"...
Chiar a fost o placere !...
Noapte buna !
Ai dreptate....
A fost una dintre cele mai interesante si "imprastiate" discutii de anul asta...
Dar maine "pontez", asa ca ca trebuie sa me retrag....
Noapte buna si daca vrei mai exersam maine seara niste "scrima verbala"...
Chiar a fost o placere !...
Noapte buna !
- subway guru
-
Posted:
-
Re: Clubul "Flacara Rosiatica"
subway guru
Ok, ca maine dimineata ne intalnim cu JICA pentru M6 si trebuie sa avem 'mintea limpede' sa nu cumva sa o 'zbarcim'!
Ok, ca maine dimineata ne intalnim cu JICA pentru M6 si trebuie sa avem 'mintea limpede' sa nu cumva sa o 'zbarcim'!
- punmeister
-
Posted:
-
- GPS
-
Posted:
-
Re: Stiri si articole din presa
GPS
Serios. Oare ăștia se interesează înainte de a scrie ceva
pe Magistrala 2, pusa in functiune in perioada anilor 1979-1986,
Serios. Oare ăștia se interesează înainte de a scrie ceva
- sab
-
Posted:
-
- Puss in Boots
-
Posted:
-
- Victor92
-
Posted:
-
Re: Stiri si articole din presa
Victor92
In loc sa compuna poezii si sa le posteze pe Facebook, mai bine ar face ceva util pentru Metrorex ...
In loc sa compuna poezii si sa le posteze pe Facebook, mai bine ar face ceva util pentru Metrorex ...
- Florinds
-
Posted:
-
Re: Stiri din Bucuresti
Florinds
Va rog sa puneti stirile cu stirea la "sa mai si radem". E clar ca Voluntarii conduc capitala.
Sa vedeti acum ce o sa isi lase provincialii masinile acasa si o sa stea pe scarile autobuzelor cu usile deschise, tinandu-se de balustrada, ca pe vremea lui Ceausescu...
Va rog sa puneti stirile cu stirea la "sa mai si radem". E clar ca Voluntarii conduc capitala.
Sa vedeti acum ce o sa isi lase provincialii masinile acasa si o sa stea pe scarile autobuzelor cu usile deschise, tinandu-se de balustrada, ca pe vremea lui Ceausescu...
📖 Pagination options