Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
4579 posts, 1096452 views
📖 Pagination options
- nathalael
-
Posted:
-
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
nathalael
Ti se pare ca e vreo diferenta de lungime intre cele 2 trasee?
Puss in Boots wrote:
Si are parc dimensionat pt actualul traseu, tot mai trebuie gasite 2-3 tramvaie pentru activarea prelungirii lui. Zic. Altfel se maresc intervalele si iar e inutil.
- neb1
-
Posted:
-
neb1
ora 00:00
Din ciclul ''Noi muncim,nu gandim''
O sa incarc la sectiunea de poze un mini reportaj din masina,cu vanzoleala de zilele astea.
ora 00:00
Din ciclul ''Noi muncim,nu gandim''
O sa incarc la sectiunea de poze un mini reportaj din masina,cu vanzoleala de zilele astea.
Ups !
20170719_000808.jpg (1.5 MB; downloaded 3851 times)
Ups x 2 = Love
20170719_000552.jpg (219.79 KB; downloaded 3855 times)
Aici sper sa fie normal,la ce crater era azi pe la pranz.Au decopertat pana la panza freatica :)))
20170719_000919.jpg (1.71 MB; downloaded 3853 times)
- TibiV
-
Posted:
-
Re: Iulie 2017
TibiV
De langa masina de pompieri....
neb1 wrote:
ps: nu pot sa-mi deszlipesc ochii de la masina de pompieri.
De langa masina de pompieri....
- neb1
-
Posted:
-
- GPS
-
Posted:
-
GPS
Înainte de pasaj dinspre Pridvorului a apărut o Fundație pentru un stâlp, probabil va fi un panou electronic pe modelul celui de la Pasajul PPL.
Înainte de pasaj dinspre Pridvorului a apărut o Fundație pentru un stâlp, probabil va fi un panou electronic pe modelul celui de la Pasajul PPL.
- Florinds
-
Posted:
-
Florinds
Si oricum, 11 circula tot timpul fara prea multi calatori.
nathalael wrote:Puss in Boots wrote:
Si are parc dimensionat pt actualul traseu, tot mai trebuie gasite 2-3 tramvaie pentru activarea prelungirii lui. Zic. Altfel se maresc intervalele si iar e inutil.
Si oricum, 11 circula tot timpul fara prea multi calatori.
- Metamorph
-
Posted:
-
Metamorph
Se monteaza stalpii noi pe pasaj si dupa cum se vede in poza,au inceput sa traseze marcajele definitive.
Se monteaza stalpii noi pe pasaj si dupa cum se vede in poza,au inceput sa traseze marcajele definitive.
IMG_20170719_170900.jpg (1.85 MB; downloaded 3579 times)
- lucica
-
Posted:
-
lucica
Pasajul asta a fost deschis cu 11 si inchis cu 11.Numarul de ture pe 11 din ce stiu era acelas ca si cele de acum.Problema e alta ca legat de 1 nu stim ce santier ne mai paste,ca din pacate sau fericire face parte din inelul median si o sa ne mai pasca multe pasaje pe traseu.
Pasajul asta a fost deschis cu 11 si inchis cu 11.Numarul de ture pe 11 din ce stiu era acelas ca si cele de acum.Problema e alta ca legat de 1 nu stim ce santier ne mai paste,ca din pacate sau fericire face parte din inelul median si o sa ne mai pasca multe pasaje pe traseu.
-
- Robert24
-
Posted:
-
Robert24
Te-am mai rugat sa incetezi cu zvonistica si presupusul. Si ti s-a mai atras atentia de minim doua ori ca traseul lui 1 nu este inelul median.
Iti propun o vacanta de 2 saptamani, nu de alta, dar e bine sa ai timp de documentare!
Te-am mai rugat sa incetezi cu zvonistica si presupusul. Si ti s-a mai atras atentia de minim doua ori ca traseul lui 1 nu este inelul median.
Iti propun o vacanta de 2 saptamani, nu de alta, dar e bine sa ai timp de documentare!
- neb1
-
Posted:
-
neb1
Astia trebuie sa invete sa asfalteze la nivelul capacelor de canal .Acolo va fi urmatoarea groapa.Poate doar sa il inalte ,dar nu vad cum.
Metamorph wrote:
Astia trebuie sa invete sa asfalteze la nivelul capacelor de canal .Acolo va fi urmatoarea groapa.Poate doar sa il inalte ,dar nu vad cum.
-
- danutzu_2910
-
Posted:
-
danutzu_2910
@Tibi
In dimineata asta am fost foarte devreme pe la pasaj, dar nu am trecut prin..
Si asta dintr-un motiv amuzant. Depinde le ce parte parchez masina.

Astfel fie merg pe Berceni direct spre Sudului si de pe Oltenitei o servesc pe bretea, iar daca parchez pe lartea cealalta, merg pe T Magurele, Nitu Vasile si trec prin pasaj.
A, azi nu sunt in Bucuresti... dar o sa postez poze cu A3 - zona Tg Mures..
@Tibi
In dimineata asta am fost foarte devreme pe la pasaj, dar nu am trecut prin..
Si asta dintr-un motiv amuzant. Depinde le ce parte parchez masina.
Astfel fie merg pe Berceni direct spre Sudului si de pe Oltenitei o servesc pe bretea, iar daca parchez pe lartea cealalta, merg pe T Magurele, Nitu Vasile si trec prin pasaj.
A, azi nu sunt in Bucuresti... dar o sa postez poze cu A3 - zona Tg Mures..
-
- Robert24
-
Posted:
-
Robert24
Stiri calde: prin pasaj se circula de cateva zeci se minute pe benzile laterale.
Stiri calde: prin pasaj se circula de cateva zeci se minute pe benzile laterale.
-
- adila
-
Posted:
-
adila
A fost desfiintata organizarea de santier de pe Nitu Vasile de peste pasaj.

O poza catre un semn rutier care nu inteleg de ce arata spre lift.

A inceput sa prinda contur centrul intersectiei. A inceput instalarea bordurilor.

A fost desfiintata organizarea de santier de pe Nitu Vasile de peste pasaj.

O poza catre un semn rutier care nu inteleg de ce arata spre lift.

A inceput sa prinda contur centrul intersectiei. A inceput instalarea bordurilor.

- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
Cred ca de mai mult de cateva zeci de minute....
Pentru ca la ora 21.15 peretele din stanga era aproape complet imbracat in alucobond. De fapt era exact in stadiul in care era aseara peretele din dreapta...

Mai exact erau cativa muncitori urcati pe o schela care inca munceau la penultima "coloana" dinspre Vacaresti (sau a doua cum intri pe rampa)...
Prea intuneric pentru poze... (Am ajuns tarziu pentru ca atunci cand am vrut sa plec spre casa am descoperit ca aveam pana pe stanga-fata...
)
Iar pe sensul spre Obregia asfaltul era frezat pe vreo 25 de metri, intre Secuilor si actuala statie de autobuz, adica fix deasupra galeriei PP4...
Robert24 wrote:
Cred ca de mai mult de cateva zeci de minute....
Pentru ca la ora 21.15 peretele din stanga era aproape complet imbracat in alucobond. De fapt era exact in stadiul in care era aseara peretele din dreapta...

Mai exact erau cativa muncitori urcati pe o schela care inca munceau la penultima "coloana" dinspre Vacaresti (sau a doua cum intri pe rampa)...
Prea intuneric pentru poze... (Am ajuns tarziu pentru ca atunci cand am vrut sa plec spre casa am descoperit ca aveam pana pe stanga-fata...
Iar pe sensul spre Obregia asfaltul era frezat pe vreo 25 de metri, intre Secuilor si actuala statie de autobuz, adica fix deasupra galeriei PP4...
📖 Pagination options