Zona metropolitană BucureștiGeneralități despre transportul în comun din București și Ilfov

Topic: Accidente / incidente

5181 posts, 1453721 views

Go to page:  1  ... 164 165 166 167 168 169 170  ... 371

📖 Pagination options
Re: Accidente / incidente TibiV

Tara nimanui... :(

Re: Accidente / incidente survola

Jenant

Re: Accidente / incidente florin

Eu sunt curios, dacă iau un autobuz de 12m și îl parchez "în spic" pe Magheru la 9 dimineața ce se întâmplă?  Nu blochez drumul, doar îngreunez un pic circulația. :evil:

Re: Accidente / incidente survola

Dacă îl pui pe avarii e OK.

• Tom
  • Posted:
  •  

Re: Accidente / incidente Tom

Asta pentru că poliția locală e mult mai preocupată să ridice mașini parcate regulamentar pe motiv că proprietarul o fi pe afară și nu a aflat că pe locul acela vrea altcineva să parcheze mașina cumpărată pentru fii-su.
Am văzut mașini ridicate pentru mult mai puțin, nu pentru blocat un tramvai. Dar poliția locală are alte preocupări. Probabil că maidanezii de Capitală spre deosebire de maidanezii de sector nu-și permit o platformă ca să ridice mașini aflate într'o asemenea situație.

Re: Accidente / incidente florin

Trafic blocat pe linia tramvaiului 41

Un fir de alimentare s-a rupt pe segmentul dintre Prelungirea Ghencea și Brașov, din cauza vântului, și de cel puțin jumătate de oră circulația este întreruptă pe ambele sensuri. Călătorii s-au dat jos din tramvaie și au fost nevoiți să-și continue călătoria cu alte mijloace.

Echipajele RATB intervin pentru remedierea situației.

Nimic despre 641.  :lol:

Re: Accidente / incidente Robert24

Aveau firmele setate pe Eroii Rev - Romprim  :twisted:

Re: Accidente / incidente Puss in Boots

Corect, 641 circula, totul e ok :D

Re: Accidente / incidente cris_m

Avem 2 linii de 641 in acest moment :P :twisted:
Screenshot_2017-07-25-16-46-35.png (230.06 KB; downloaded 5120 times)

Re: Accidente / incidente nathalael

#4298 aflat pe 312 s-a ciocnit cu o masina la Piata Unirii, partea stanga fata fiind afectata.

• GPS
  • Posted:
  •  

Re: Accidente / incidente GPS

4198? Nasol de el, e unul dintre autobuzele care mențin in viața aceasta linie.

Re: Accidente / incidente nathalael

Cred ca am gresit cand am scris, sigur era cu 98 la final. Zona farului din stanga era distrusa. N-am fazut prea bine parbrizul, dar nu mi s-a parut crapat.

Re: Accidente / incidente barbuandrei

GPS wrote:
4198? Nasol de el, e unul dintre autobuzele care mențin in viața aceasta linie.

Acel autobuz poate circula numai pe 312? Mijloacele de transport sunt la dispozitia transportului in comun , nu unde vrea asa zisul 'titular'. Cu siguranta orice alta masina din autobaza Obregia , din cele 50 functionale , ii va lua locul.

Re: Accidente / incidente alexxd_31

Aproapr de intrarea in pasajul Obor (acolo unde banda doi este delimitata de borduri de linia de tramvai) era oprit un tramvai 1. (Sensul de mers spre Baba Novac). Vatmanita  coborâse  dar era lume in tramvai.

Go to page:  1  ... 164 165 166 167 168 169 170  ... 371

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Generalități despre transportul în comun din București și Ilfov  • 
Choose destination

Since our 2419 forum members have written 433219 posts in 5388 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”