Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Pasaj Subteran Piața Sudului (INAUGURAT 23.07.2017)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

4579 posts, 1097117 views

Go to page:  1  ... 313 314 315 316 317 318 319  ... 328

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului TibiV

Asta chiar este o veste !....
:bere:

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului MikeT

La "Mega" era in dimineata asta plantat un semafor pentru pietoni. Deocamdata acoperit cu o folie de plastic, nefunctional, dar era pe pozitie. :)
Pe breteaua dintre pasa si magazinul BIG, in zona organizarii de santier, erau stivuiti stalpi pentru iluminat. Nu i-am mai vazut pana acum, poate sunt mai vechi, dar erau multi.

MikeT wrote:
Pe breteaua dintre pasa si magazinul BIG, in zona organizarii de santier, erau stivuiti stalpi pentru iluminat. Nu i-am mai vazut pana acum, poate sunt mai vechi, dar erau multi.

Nu te-ai uitat la pozele postate de misterr pe 30 iunie...
misterr wrote:

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Metamorph

Probabil va merge repede montajul panourilor.
IMG_20170712_145058.jpg (1.33 MB; downloaded 3076 times)

Cam da...
Primele poze le-ai facut la 12.12, ultima la 14.50 - si este o diferenta sensibila intre ele... ;)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului danutzu_2910

Si se mai pregateste ceva: capacele de canal de pe breteaua Vitan rond sunt ridicate la nivel pentru stratul de uzura.
Si un bis la pozele de ieri.
IMG_20170712_170619.jpg (770.96 KB; downloaded 2988 times)
IMG_20170712_170553.jpg (759.6 KB; downloaded 2979 times)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Alex1234

Oricum nu au nici o sansa sa deschida in Iulie la sf....dar macar sa deschida la suprafata giratoriul complet la 1 Septembrie
.....se va remedia major traficul aglomerat de la suprafata...intradevar nu stie nimeni cum sa sincronizeze intersectia in acest moment.....adica exista software dedicat ptr asa ceva....dar nu ma astept de la PMB sau Politia Rutiera sa aiba/stie cum sa foloseasca asa ceva...:((((
Oricum, e o veste f buna ca s-au apucat de Alucobond. Sistemul de montaj este foarte usor...o echipa de 5 oameni pot monta 100 mp/zi fara nici o problema...nu stiu cati lucreaza la placari insa e clar ca pot termina in 3 saptamani....macar sa bifam ceva ca si complet 100%..  :))

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului misterr

Cu gresia înclinată și alucobondul drept o să avem rău de mare / rău de înălțime / rău de mișcare / amețeală / vertij / greață etc...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Alex1234

Mda...dar dupa atata timp...imi doresc sa se termine....cei care locuiesc in zona pot sa ia o pastila anti-voma....doar sa ajunga acasa cu 1 ora mai devreme...
:)

Cred ca au totusi sanse sa termine in iulie...
In seara asta la ora 22.15 era mare desfasurare de forte, dar nu pe intuneric, de la volan, nu am vazut detalii.

Singurele lucruri certe:
- se asfalta de zor la intersectia cu str.Martisor, practic se circula pe o singura banda, cea de langa tramvai (manevre complicate pentru cei care intrau pe breteaua pe Oltenitei.
- se asfalta de zor si spre Secuilor.

Portiunea asta vazuta de GPS in timpul zilei:
GPS wrote:
Băieții se mișcă repede cu asfaltatul:
Astăzi

... nu mai exista. Este asfalt curat...

Iar aici:
Metamorph wrote:
Probabil va merge repede montajul panourilor.

... portiunea acoperita cu alucobond la 22.15 era aproape dubla fata de poza, dar nu se lucra (fiind vorba de montaj, cred ca au nevoie de lumina...)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Florinds

Ar fi bine ca la 15 septembrie sa fie deja stabiliti timpii optimi de la semafoare, pana atunci sa aiba timp sa se si joace cu ei.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului BIGRED1984

Aveam si eu o poza de azi dar n-o mai pun, doar zic; la alucobond s-a ajuns la a 13-a coloana (in ultima poza erau 5)
La PP4 cimitir au terminat placarea si pe exterior, se mai betonau niste camine de vizitare pt diverse utilitati si se puneau bordurile pe langa pasaj.
Se circula din nou pe prima banda a soselei, trotuarul fiind inchis iar.

• lucica
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului lucica

Referitor la linia de tramvai,in cel mai fericit caz,din toamna daca il duc pe 11 la Romprim,pentru ca pe Vacaresti treaba este compromisa cu reabilitarea podului Mihai Bravu. Unde nu mai pui ca circula des ideea ca vor sa se apuce de facut un pasaj subteran la Vitan/Mihai Bravu.

Go to page:  1  ... 313 314 315 316 317 318 319  ... 328

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Pasaj Subteran Piața Sudului (INAUGURAT 23.07.2017)  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463854 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”