Zona metropolitană BucureștiGeneralități despre transportul în comun din București și Ilfov

Topic: Discuții diverse despre transportul în comun

2521 posts, 794103 views

Go to page:  1  ... 52 53 54 55 56 57 58  ... 181

📖 Pagination options
Re: Discutii diverse despre transportul in comun din Bucures Florinds

In sfarsit, si o masura buna din partea țoapei...

• lucica
  • Posted:
  •  

Re: Discutii diverse despre transportul in comun din Bucures lucica

Apropo de ce spunea Victor legat de 92,postase cineva ca a trimis o adresa(cred ca la PMB) referitoare la anumite linii daca mai revin dupa finalizarea unor santier(vezi Liviu Rebreanu sau Piata Sudului)la modul ce linii revin odata cu finalizarea acestora si asa mai departe.S-a primit raspuns si daca da unde s-a postat ca nu mai stiu unde sa caut cel care postase.Multumesc.

Re: Discutii diverse despre transportul in comun din Bucures Nicu24

Florinds_de ce este GabrielaFirea o toapa te intreb ?
Ceilalti primari care si- au batut joc de Primăria Capitalei au facut ceva concret pentru noi bucurestenii?
De bine de rău Gabriela Firea misca ceva prin primarie fata de altii de tristă amintire care au cheltuit banii bucurestenilor pe lucrari care nici acum nu sunt terminate unele .

Re: Discutii diverse despre transportul in comun din Bucures Puss in Boots

Exact. Fara. Politica romaneasca e atat dar atat de mizerabila incat nici nu merita sa faci comparatii sau sa te inflamezi. Toti sunt la fel. Mizeria e comparabila cu cea de la RATB :popa:

Re: Discutii diverse despre transportul in comun din Bucures Cristy

Ar trebui alocate fonduri atât pentru mentenanța corespunzătoare a autobuzelor, dar și pentru remorchere noi, pentru că realist vorbind atât camioanele Roman, cât și Krazurile sunt depășite.

Ca tot a adus vorba Gabi23 de anticele remorchere pe care le avem, in data de 15.06 s-a publicat pe SEAP anuntul de participare pentru achizitioanarea a 6 remorchere noi: pret pe bucata aprox. 137.000 Euro.

remorchere1.PNG (11.42 KB; downloaded 3426 times)

remorchere2.PNG (19.18 KB; downloaded 3425 times)

Re: Discutii diverse despre transportul in comun din Bucures cris_m

Si astazi, in linia 131 a putut fi vazuta o raritate, anume 6217. Personal, astazi nu prea isi avea rostul aceasta tura, ci mai degraba ar fi fost nevoie de ea la sfarsitul saptamanii trecute...

Re: Discutii diverse despre transportul in comun din Bucures Gabi23

Cel puțin sâmbătă, linia 131, a fost full Citaro cu AC funcțional.

Re: Discutii diverse despre transportul in comun din Bucures Cristy

Dacă în toamna trecută RATB a cumpărat piese de schimb pentru autobuze in valoare de 8,6 mil. lei, acum a apărut pe SEAP un alt anunț de participare pentru piese de schimb in valoare de 12 mil. lei !
Ca o părere personală, nu pot să nu observ ca banii regiei se duc doar in autobuze. Pentru tramvaie nu s-a cumpărat nicio piesă de schimb, deși e mai delicată situația în cazul lor. La fel si in cazul troleibuzelor.
În fine, să vedem câteva detalii:
Screenshot_20170711-070645.jpg (330.53 KB; downloaded 3090 times)
Screenshot_20170711-070729.jpg (263.76 KB; downloaded 3087 times)
Screenshot_20170711-070945.jpg (603.26 KB; downloaded 3091 times)

• GPS
  • Posted:
  •  

Re: Accidente / incidente GPS

Mai bine ar mai scoate câteva LF-uri, ca pe alea sunt in starea sa le repare, dacă se apuca de luat tramvaie noi, o sa ajungă sa stea mai mult prin depouri...

Re: Accidente / incidente Nicu24

Nu cred ca in viitorul apropiat o sa vada Bucurestiul tramvaie noi asa cum a promis d-na  Firea avand in vedere ca de 1 an de zile nu se misca nimic concret iar licitația aia de autobuze merge greoi .
URAC ar face bine sa mai repare din suta de tramvaie defecte,ar fi o gură de oxigen macar 20 reparate pentru anumite linii unde intervalul este jenant ...exemplul cel mai concret este linia 27 cu cel mult 4-5 ture zilnic.

Re: Accidente / incidente Puss in Boots

Asta am zis-o si eu. Decat sa ne imbatam cu promisiuni mai bine reparam din tramvaiele existente si o scoatem la capat mai simplu si mai ieftin si pe termen scurt si foarte scurt. Dar nu cred ca o sa vedem nimic din toate astea. URAC-ul probabil ar face daca ar fi dupa capul lui, dar banii pt piese si altele de trebuinta vin de la Madam.

Re: Accidente / incidente Robert24

GPS wrote:
Mai bine ar mai scoate câteva LF-uri, ca pe alea sunt in starea sa le repare, dacă se apuca de luat tramvaie noi, o sa ajungă sa stea mai mult prin depouri...

Cu ce bani?
In plus, URAC-ul de azi nu e in stare sa scoata mai mult de cateva tramvaie pe an, in ritmul asta niciodata nu ar exista posibilitatea de a acoperi suficient cererea.

Trebuie cat mai repede ca RATB sa devina SC, se tot discuta de multi ani, dar degeaba. In felul acesta ar putea accesa fonduri europene si in cativa ani ne-am putea alege cu un numar de tramvaie moderne, dar cineva pune frana...

Go to page:  1  ... 52 53 54 55 56 57 58  ... 181

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Generalități despre transportul în comun din București și Ilfov  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463848 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”