Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
4579 posts, 1127763 views
📖 Pagination options
-
- adila
-
Posted:
-
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
adila
Au adus liniile de tramvai si turnau betonul pe traseul liniilor. Deci astazi finalizeaza umplerea cu beton intre peretii de sprijin.
Au adus liniile de tramvai si turnau betonul pe traseul liniilor. Deci astazi finalizeaza umplerea cu beton intre peretii de sprijin.
- Alex1234
-
Posted:
-
Alex1234
In sfarsit! Si asa stau f prost cu timpul...la cat au frecat menta.....imediat vine Septembrie si se va tripla traficul in zona...in orice caz finalizarea din Iulie este din visele unui consumator de ciuperci halucinogene....
(((
In sfarsit! Si asa stau f prost cu timpul...la cat au frecat menta.....imediat vine Septembrie si se va tripla traficul in zona...in orice caz finalizarea din Iulie este din visele unui consumator de ciuperci halucinogene....
-
- danutzu_2910
-
Posted:
-
danutzu_2910
Ce face???
Deja sunt liniile si traversele pe pozitie???
Aseara nu era nimic pus pe pozitie si azi toarna beton???
Solicit proba foto/video!
Ce face???
Deja sunt liniile si traversele pe pozitie???
Aseara nu era nimic pus pe pozitie si azi toarna beton???
Solicit proba foto/video!
-
- adila
-
Posted:
-
adila
Liniile nu sunt inca pe pozitie, sunt doar aduse. S-a turnat un strat de beton pe traseul liniilor. Am sa pun si o poza.
Liniile nu sunt inca pe pozitie, sunt doar aduse. S-a turnat un strat de beton pe traseul liniilor. Am sa pun si o poza.
- misterr
-
Posted:
-
misterr
Și tot n-am aflat unde au fost depozitate pînă acum, dar nu mai contează, bine că le-au găsit!
Și tot n-am aflat unde au fost depozitate pînă acum, dar nu mai contează, bine că le-au găsit!
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
Lucrarile de asfaltare se apropie de final.
Pentru montarea unei guri de canal au facut o "sicana" in dreptul str. Pridvorului

Aseara la 20.30 in pasaj se circula bine, era coada doar pe breteaua spre Oltenitei

Iar traversele pentru tramvai depozitate intre rampele Vacaresti...

... erau la locul lor.

Evident, sunt traverse in mai multe locuri, ultimul reportaj "serios" a aratat asta...
Lucrarile de asfaltare se apropie de final.
Pentru montarea unei guri de canal au facut o "sicana" in dreptul str. Pridvorului

Aseara la 20.30 in pasaj se circula bine, era coada doar pe breteaua spre Oltenitei

Iar traversele pentru tramvai depozitate intre rampele Vacaresti...

... erau la locul lor.

Evident, sunt traverse in mai multe locuri, ultimul reportaj "serios" a aratat asta...
-
- Robert24
-
Posted:
-
-
- danutzu_2910
-
Posted:
-
danutzu_2910
A, acum e clara treaba. Toarna betonul de egalizare, urmeaza aranjarea traverselor, a sinelor...
.etc
A, acum e clara treaba. Toarna betonul de egalizare, urmeaza aranjarea traverselor, a sinelor...
.etc
- zapacitu
-
Posted:
-
zapacitu
Se apropie de final de cand au oprit circulatia tramvaielor. Nu inseamna ca sunt aproape, doar ca se apropie
Robert24 wrote:
Unde se aproprie de final?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Se apropie de final de cand au oprit circulatia tramvaielor. Nu inseamna ca sunt aproape, doar ca se apropie
-
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
Acesta nu este sfarsitul, nu este nici macar inceputul sfarsitului, dar va pot promite este ca este sfarsitul inceputului!
Acesta nu este sfarsitul, nu este nici macar inceputul sfarsitului, dar va pot promite este ca este sfarsitul inceputului!
-
- danutzu_2910
-
Posted:
-
danutzu_2910
Am trecut acum, seara pe la pasaj, si parca sa zic ca este complet betonata calea pe care vor pune traversele....
Ma gandesc ca daca au adus multe traverse, nu le-au adus ca sa se pozeze cu ele ci pentru a le pune in opera....
Am trecut acum, seara pe la pasaj, si parca sa zic ca este complet betonata calea pe care vor pune traversele....
Ma gandesc ca daca au adus multe traverse, nu le-au adus ca sa se pozeze cu ele ci pentru a le pune in opera....
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
shoppy, micul nostru Churchill...
Cu o mica obervatie...
In original (doar audio, pe vremea aia nu existau Realitatea TV si A3...)
https://www.youtube.com/watch?v=pdRH5wzCQQw
La fel, audio (01:21) celebra "daca Imperiul Britanic si Commewealth vor dainui 1000 de ani, oamenii vor spune "THIS WAS THEIR FINEST HOUR !"
https://www.youtube.com/watch?v=G4BVzYGeF0M
Iar asta, din august 1940, este poate maxima multumire pe care un popor o poate aduce celor foarte putini care au au luptat si au rezistat... In principiu este vorba de Grupul 11 Vanatoare care a aparat Anglia centrala (si Londra) in '40.... 03:05
"Never in the field of humann conflicts was so much owed by so many to so few"... Sir Winston Churchill
https://www.youtube.com/watch?v=Y0t-RqjMH-A
Dar sa nu ne miram...
Asta este omul care a "inventat" expresii pentru lucruri inimaginabile pana atunci.
Churchill este cel care a "lansat" alte doua expresii care pe noi, romanii, ne-au usturat fo' 40 de ani: "cortina de fier" si "razboiul rece".
Razboiul rece continua, bina macar ca am trecut de partea "corecta" a cortinei...
Respects, mr. Churchill !!!!
Adminii...
Maine dimineata ma puteti "muta" la un topic adecvat...
Noapte buna !
shoppy wrote:
Acesta nu este sfarsitul, nu este nici macar inceputul sfarsitului, dar va pot promite este ca este sfarsitul inceputului!![]()
![]()
shoppy, micul nostru Churchill...
Cu o mica obervatie...
Acesta nu este sfarsitul, nu este nici macar inceputul sfarsitului, darva pot promite este capoate este sfarsitul inceputului!![]()
![]()
In original (doar audio, pe vremea aia nu existau Realitatea TV si A3...)
https://www.youtube.com/watch?v=pdRH5wzCQQw
La fel, audio (01:21) celebra "daca Imperiul Britanic si Commewealth vor dainui 1000 de ani, oamenii vor spune "THIS WAS THEIR FINEST HOUR !"
https://www.youtube.com/watch?v=G4BVzYGeF0M
Iar asta, din august 1940, este poate maxima multumire pe care un popor o poate aduce celor foarte putini care au au luptat si au rezistat... In principiu este vorba de Grupul 11 Vanatoare care a aparat Anglia centrala (si Londra) in '40.... 03:05
"Never in the field of humann conflicts was so much owed by so many to so few"... Sir Winston Churchill
https://www.youtube.com/watch?v=Y0t-RqjMH-A
Dar sa nu ne miram...
Asta este omul care a "inventat" expresii pentru lucruri inimaginabile pana atunci.
Churchill este cel care a "lansat" alte doua expresii care pe noi, romanii, ne-au usturat fo' 40 de ani: "cortina de fier" si "razboiul rece".
Razboiul rece continua, bina macar ca am trecut de partea "corecta" a cortinei...
Respects, mr. Churchill !!!!
Adminii...
Maine dimineata ma puteti "muta" la un topic adecvat...
Noapte buna !
- misterr
-
Posted:
-
misterr
Spuneau că s-a dat ordin să se reia lucrul, deci astăzi se lucra (borduri, placări cu granit la pasajele pietonale etc.). Se cam contraziceau, pe de o parte spuneau că primarul dorește reluarea circulației tramvaiului (pe direcția Olteniței, evident), iar pe de altă parte că la PP1 și PP2 se vor deschide întîi doar intrările din capete (fiind mai avansate) și abia apoi cele din stațiile de tramvai (la care mai e de lucru).
adila wrote:Am fost și eu acum să mă conving că s-au găsit. Într-adevăr, sînt acolo, exact cum au fost scoase. Un nene le bătea cu ciocanul să cadă țărîna de pe ele, altul le ștergea cu peria de praf.
Liniile nu sunt inca pe pozitie, sunt doar aduse.
danutzu_2910 wrote:Sînt doar cîteva porțiuni betonate (spre capete), restul doar la nivel de balast compactat.
parca sa zic ca este complet betonata calea pe care vor pune traversele....
Spuneau că s-a dat ordin să se reia lucrul, deci astăzi se lucra (borduri, placări cu granit la pasajele pietonale etc.). Se cam contraziceau, pe de o parte spuneau că primarul dorește reluarea circulației tramvaiului (pe direcția Olteniței, evident), iar pe de altă parte că la PP1 și PP2 se vor deschide întîi doar intrările din capete (fiind mai avansate) și abia apoi cele din stațiile de tramvai (la care mai e de lucru).
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
O poza de aseara...
Imi cer scuze pentru calitatea pozei (la semaforul Secuilor, claxoane din spate) dar poza nu este pentru concursul foto...
Este doar pentru a arata ca au inceput sa "prelungeasca" bordurile de la parapetele de iesire din rampa Nitu Vasile spre semaforul Secuilor.

Sunt doua intrebari:
1. vor trece de Secuilor sau se vor opri pe actuala trecere de pietoni ? (pentru a permite accesul rapid al ambulantelor, pompierilor pe Secuilor...)
2. vor monta parapeti NJ in continuarea parapetelui turnat ?
O poza de aseara...
Imi cer scuze pentru calitatea pozei (la semaforul Secuilor, claxoane din spate) dar poza nu este pentru concursul foto...
Este doar pentru a arata ca au inceput sa "prelungeasca" bordurile de la parapetele de iesire din rampa Nitu Vasile spre semaforul Secuilor.

Sunt doua intrebari:
1. vor trece de Secuilor sau se vor opri pe actuala trecere de pietoni ? (pentru a permite accesul rapid al ambulantelor, pompierilor pe Secuilor...)
2. vor monta parapeti NJ in continuarea parapetelui turnat ?
📖 Pagination options