Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
4579 posts, 1096772 views
📖 Pagination options
- neb1
-
Posted:
-
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
neb1
Doamne cate veste...asa ceva?
Doamne cate veste...asa ceva?
20170706_142956.jpg (1.33 MB; downloaded 2928 times)
- zapacitu
-
Posted:
-
- neb1
-
Posted:
-
neb1
Asta doar ce am prins de la semafor ,dar mai erau si pe stanga si pe dreapta si spre Romprim si spre Brancoveanu la mol..si langa metrou si la PP-uri ... ptu ,ptu ,sa nu-i deochi
Asta doar ce am prins de la semafor ,dar mai erau si pe stanga si pe dreapta si spre Romprim si spre Brancoveanu la mol..si langa metrou si la PP-uri ... ptu ,ptu ,sa nu-i deochi
-
- adila
-
Posted:
-
adila
I-a apucat harnicia in seara asta. Pe la 9:20 PM o basculanta mare a adus pietrisi in zona viitorului rond. Pe alti i-a apucat sapatul pe Oltenitei in zona benzinariei. Asa debandada mai rar.
Tot urmaresc sa vad ce vor sa faca cu trotuarul de pe Olteniteti care este mult peste nivelul bordurii nou instalate. Se prefigureaza o carpeala de toata frumusetea. Vorbesc de trotuarul care este in fata fostului sediu al Politiei Locale.
I-a apucat harnicia in seara asta. Pe la 9:20 PM o basculanta mare a adus pietrisi in zona viitorului rond. Pe alti i-a apucat sapatul pe Oltenitei in zona benzinariei. Asa debandada mai rar.
Tot urmaresc sa vad ce vor sa faca cu trotuarul de pe Olteniteti care este mult peste nivelul bordurii nou instalate. Se prefigureaza o carpeala de toata frumusetea. Vorbesc de trotuarul care este in fata fostului sediu al Politiei Locale.
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
Confirm...
La 20.15 era mare vanzoleala...
Insa in pasajul rutier inca nici urma de alucobond...
Care era ultimul termen dat de primarul general ?....
adila wrote:
I-a apucat harnicia in seara asta.
Confirm...
La 20.15 era mare vanzoleala...
Insa in pasajul rutier inca nici urma de alucobond...
Care era ultimul termen dat de primarul general ?....
-
- adila
-
Posted:
-
adila
Parca sfarsitul lui iulie, dar cine se mai uita la aceste termene, oricum nu vor fi respectate. Desi sper sa ma insel, eu cred ca nici in septembrie nu este gata cu totul. Vor lasa 100 de codite pe ici pe colo.
Parca sfarsitul lui iulie, dar cine se mai uita la aceste termene, oricum nu vor fi respectate. Desi sper sa ma insel, eu cred ca nici in septembrie nu este gata cu totul. Vor lasa 100 de codite pe ici pe colo.
-
- Costin
-
Posted:
-
Costin
Ce termene cand astia desfac ce au facut acum cateva luni? Cat timp nu progreseaza spre finalizare (ci regreseaza demoland ce au construit), nu poate fi vorba de nici un termen, nici peste doua luni, nici peste doi ani. Termenele sunt in functie de progres, nu de regres.
Ce termene cand astia desfac ce au facut acum cateva luni? Cat timp nu progreseaza spre finalizare (ci regreseaza demoland ce au construit), nu poate fi vorba de nici un termen, nici peste doua luni, nici peste doi ani. Termenele sunt in functie de progres, nu de regres.
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
O fi avut primarul general vreo erectie diurna, de i-a bagat pe astia in priza...
O fi avut primarul general vreo erectie diurna, de i-a bagat pe astia in priza...
- realistul
-
Posted:
-
- zapacitu
-
Posted:
-
zapacitu
Da, observ ca anumite moduri de exprimare nu prea se mai aplica la doamna primar
EDIT: Andrei, scuze de off
Da, observ ca anumite moduri de exprimare nu prea se mai aplica la doamna primar
EDIT: Andrei, scuze de off
-
- punmeister
-
Posted:
-
-
- danutzu_2910
-
Posted:
-
danutzu_2910
Poze din dupaamiaza asta, la sectiunea de poze...
Asta e breteaua Vacaresti...
Poze din dupaamiaza asta, la sectiunea de poze...
Asta e breteaua Vacaresti...
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
Mai sa fie...
Faptul ca ii dau asa tare bataie cu finisajele ma pune pe ganduri...
Chiar au de gand sa termine ?!?!...
Mai sa fie...
Faptul ca ii dau asa tare bataie cu finisajele ma pune pe ganduri...
Chiar au de gand sa termine ?!?!...
-
- danutzu_2910
-
Posted:
-
📖 Pagination options