Topic: Discuții pe baza lucrărilor și a proiectului
4158 posts, 1217048 views
📖 Pagination options
-
- adila
-
Posted:
-
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
adila
Desi pare greu de crezut si realizat, asta inseamna, inclusiv traversarea soselei Virtutii. Bine, hartia suporta orice prostie debitezi.
Desi pare greu de crezut si realizat, asta inseamna, inclusiv traversarea soselei Virtutii. Bine, hartia suporta orice prostie debitezi.
- Florinds
-
Posted:
-
Florinds
Daca scadem 3 luni de iarna si o luna de concediu (pentru ca la italieni concediul e "sfant")... Mai raman 5 luni, timp in care cica vom avea si traversarea bulevardului cu 41. Dupa parerea mea, asta e partea cea mai grea, traficul va fi afectat. E un termen nerealist...
Nu stiu la ce grafic se uita, probabil ca se inspira din povestile cu Fat-Frumos care sapa o fantana intr-o noapte...
Se pare ca urmeaza si aici circul de la Piata Sudului.
Daca scadem 3 luni de iarna si o luna de concediu (pentru ca la italieni concediul e "sfant")... Mai raman 5 luni, timp in care cica vom avea si traversarea bulevardului cu 41. Dupa parerea mea, asta e partea cea mai grea, traficul va fi afectat. E un termen nerealist...
Nu stiu la ce grafic se uita, probabil ca se inspira din povestile cu Fat-Frumos care sapa o fantana intr-o noapte...
Se pare ca urmeaza si aici circul de la Piata Sudului.
-
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
Sa revina foreza pe santier si dupaia ne mai gandim.
Sa revina foreza pe santier si dupaia ne mai gandim.
- realistul
-
Posted:
-
realistul
Pe partea de lângă LUKOIL după cum se vede in foto e mort. Au crescut boscheții și mărăcinii.
Pe partea de lângă LUKOIL după cum se vede in foto e mort. Au crescut boscheții și mărăcinii.
- ClaudiuL
-
Posted:
-
ClaudiuL
In lipsa continuarii pina la A1, impactul este minim. Nu se compara cu Piata Sudului.
Daca se introduce sens unic atunci pe unii chiar ii va incurca.
Dar ar fi bine sa termine asa ca presiune pentru continuare.
In lipsa continuarii pina la A1, impactul este minim. Nu se compara cu Piata Sudului.
Daca se introduce sens unic atunci pe unii chiar ii va incurca.
Dar ar fi bine sa termine asa ca presiune pentru continuare.
-
- adila
-
Posted:
-
adila
Cine sa continue proiectul, ca astia abia termina putinul pe care l-au inceput alti?
Cine sa continue proiectul, ca astia abia termina putinul pe care l-au inceput alti?
-
- aztec
-
Posted:
-
- realistul
-
Posted:
-
realistul
Noutăți în secțiunea foto. Sa speram că vor continua in ritm susținut la montarea hobanelor.
Noutăți în secțiunea foto. Sa speram că vor continua in ritm susținut la montarea hobanelor.
- TibiV
-
Posted:
-
-
- mindmasster
-
Posted:
-
mindmasster
Cate hobane sunt in total de montat ? 48 ?
Cate hobane sunt in total de montat ? 48 ?
-
- shoppy
-
Posted:
-
- realistul
-
Posted:
-
realistul
A mai trecut cineva prin zona? Au mai montat ceva? Eu dispar vreo trei săptămâni din peisajul bucureștean din cauza de concediu, dar o să urmăresc forumul cu mare interes ca întotdeauna de altfel.
A mai trecut cineva prin zona? Au mai montat ceva? Eu dispar vreo trei săptămâni din peisajul bucureștean din cauza de concediu, dar o să urmăresc forumul cu mare interes ca întotdeauna de altfel.
-
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
Stai usor ca erau doar tecile sustinute de cate un singur tirant fiecare.
Stai usor ca erau doar tecile sustinute de cate un singur tirant fiecare.
- Florinds
-
Posted:
-
Florinds
Ieri dimineata vazusem un hoban intins, pe cel de langa suport, partea cu BDT Ford.
Ieri dimineata vazusem un hoban intins, pe cel de langa suport, partea cu BDT Ford.
📖 Pagination options