Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Pasaj Subteran Piața Sudului (INAUGURAT 23.07.2017)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

4579 posts, 1096127 views

Go to page:  1  ... 306 307 308 309 310 311 312  ... 328

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Dragos Tanase

Primarul sectorului 4, Daniel Baluta, pe Facebook (miercuri, 28 iunie 2017):

"Au mai rămas câteva zile până la inaugurarea Pasajului Piața Sudului. O lucrare foarte mult întârziată, hulită de oameni, dar foarte necesară Sectorului 4. Ce a fost a fost, acum trebuie să ne gândim la viitor. Vreau ca întreaga zonă să arate perfect. Am demarat, împreună cu Administrația Străzilor, lucrările la Calea Văcărești. Înlocuim covorul asfaltic, asfaltăm trotuarele și schimbăm bordurile. Mai mult, vom ridica un gard care va delimita Delta Văcărești de Calea Văcărești. Îmi cer scuze pentru disconfortul creat și vă promit că, în cel mult o lună, Calea Văcărești va fi una din cele mai frumoase artere din Capitală".

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Budy187

Acest [bip] sinistru numit Baluta stie sa faca transparenta treaba dand block pe Facebook tuturor celor ce critica sau au o parere contrara lui. Stilul Firea.
De remarcat agresivitatea cu care se schimba cosurile de gunoi si bancile perfect functionale. Se vede cu ochiul liber ca exista parti-pris-uri cu Negoita cand vine vorba de borduri.
Finalizarea lucrarile in 'cateva zile' ? Pe bune ...?

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Budy187

Acesti bipezi ce ne conduc nu merita respect nicaieri, nici in viata de zi cu zi nici in spatiul virtual .....

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului truscamihai

Big blonda soferita, zambeste cand ii fac poza. Pacat de taurul rosu care a nimerit in sant.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului TibiV

????....

Noi ce ar trebui sa intelegem din postarea ta ?!....

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului truscamihai

Scuze, am incercat dupa telefon sa pun si poza si nu am reusit.
19437316_10154853807125735_5157010884552521388_n.jpg (112.89 KB; downloaded 3085 times)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului andrei11

Aşa, şi ce legătură e intre eveniment si pasajul de la Sudului, că nu inteleg.
Daca e cu albastru e de la moderator.
8-)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului TibiV

danutzu_2910 wrote:
Problema e simpla: nu au respectat planul initial care prevedea ca liftul de la PP2, intrarea dispre Nitu Vasile, sa fie pe insula, ci l-au pus lipit de intrarea in pasaj, adica fix pe bucla de intoarcere.

Dragi admini, daca spun ca functia "search" merge foarte prost, atunci este un eufemism... :(

De 3 zile de cand a postat danutzu chestia de mai sus, am tot cautat o postare mai veche de-a mea, dar abia in aceasta noapte am dat de ea (luand "la lins" pagina cu pagina... Noroc ca am stiut ca a fost undeva in 2016 S2....)
Am gasit-o in cele din urma... Este din 13 sptembrie 2016 si o gasiti aici: https://forum.metrouusor.com/ViewTopic?postId=218025&handler=ByPostId
O repostez pentru ca am sesizat inca de atunci ca este "ceva putred in Piata Sudului".
Adica o modificare de proiect / schimbare de proiect semnificativa...

TibiV wrote:
Accesul pietonal PP2 dinspre fostul capat al troleibuzelor, venind dinspre Mega Image - adica capatul sudic al PP2...

In stanga accesului ceva interesant...

Greu de detaliat "2D", dar este liftul /putul liftului ... Mutat radical fata de proiectul din planurile initiale...

In schema pasajelor pietonale din "Documentatia tehnica" avem asa:

Observati distanta dintre lift si accesul pietonal pe scari (fixe si rulante)
(...)
Practic, ideea initiala era ca liftul sa fie pe o mica "insula", dar au regandit lucrurile - zic eu mai bine...
In noua varianta handicapatul sau mama care impinge caruciorul copilului vor avea o traversare mai putin pe "zebra"... (zebra care acum imi dau seama ca este fix sub varful sagetii albastre desenate de mine :( )
Iata cum se incadreaza schema intiala de mai sus si modificarea facuta in raport cu PUZ-ul:

Bun, si intreb acum, in iunie 2017: daca liftul a fost mutat, nu se poate "ingusta" insula pe care era prevazut amplasamentul initial al liftului ?!...
Adica sa se lateasca trotuarul in zona de acces la lift, si sa se reduca latimea insulei care NU mai are lift ?!...
Adica cam asa:

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului misterr

În cazul ăsta trecerea de pietoni nu-și mai are rostul. Ba chiar și insula poate să dispară (eventual înlocuită cu un simplu gard).

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Costin

Pai si cum treci de la Mega spre BIG sau invers?...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Robert24

Cum sa desfiintezi trecerea de pietoni? Liftul ala poate functiona o zi la pambica si apoi... gata...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului misterr

Ups... Luasem în calcul doar direcția spre Sun Plaza!

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului danutzu_2910

Ceva nu este in regula, in ansamblu, in zona aia. In momentul de fata sunt 4 benzi pe care se circula adica 2 + 2. Benzile sunt inguste, nu au latime standard.
eu nu vad cum ar incapea, in varinata finala, 3 benzi standard, o insula, chiar si fara lift, si sensul de intoarcere pentru troleu (care in mod clar trebuie sa fie latime standard pentru a permite gabaritul de viraj. Adica, conform planurilor 9+3+4=16m (3 benzi, insula, banda de intoarcere)
Mie imi da cu virgula...
Probabil se va "merge" pe ideea vehiculata mai sus, ca troleele sa intoarca sub pasajul Mihai Bravu...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Scorilo

Costin wrote:
Pai si cum treci de la Mega spre BIG sau invers?...

Din ce vad nici pe solutia initiala nu se putea traversa de la BIG spre Mega. Poate de asta au mutat liftul. Insula era ocupata de lift, in timp ce pe langa accesul in pasaj nu erau decat vreo 0,5m. Cred ca se pastreaza aleea actuala printre pasajul pietonal si cel auto iar insula dispare cu totul, ramanad loc de troleibuze.

Go to page:  1  ... 306 307 308 309 310 311 312  ... 328

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Pasaj Subteran Piața Sudului (INAUGURAT 23.07.2017)  • 
Choose destination

Since our 2703 forum members have written 463823 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”