Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Pasaj Subteran Piața Sudului (INAUGURAT 23.07.2017)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

4579 posts, 1097007 views

Go to page:  1  ... 305 306 307 308 309 310 311  ... 328

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului TibiV

Da, ai dreptate...
In Bucuresti asa este in firea lucrurilor... :(

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului danutzu_2910

Problema e simpla: nu au respectat planul initial care prevedea ca liftul de la PP2, intrarea dispre Nitu Vasile, sa fie pe insula, ci l-au pus lipit de intrarea in pasaj, adica fix pe bucla de intoarcere.
Situatia este aberanta, pentru ca vii cu troleu pana la Nitu Vasile apoi pe jos pana la metrou.... :oops:  :oops:  :oops:

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Florinds

In cazul altui proiect, probabil ca limbajul de lemn este valabil si aici: "Unele dintre beneficiile importante ale reabilitarii acestui bulevardul sunt urmatoarele: imbunatatirea conditiilor de circulatie, prin cresterea fluentei traficului si a gradului de siguranta, atat pentru soferi cat si pentru pietoni si biciclisti, cresterea calitatii transportului cu mijloacele de transport in comun prin marirea vitezei de deplasare a acestora, promovarea utilizarii multiplelor mijloace de transport cu scopul de a asigura o mobilitate ridicata si de a controla incarcarea traficului."

Cum este crescuta fluenta traficului pentru pietoni si biciclisti? Cum a crescut calitatea transportului cu mijloacele de transport in comun, care acum e deservit de mai putine linii? Cum promovezi utilizarea mijloacelor de transport in comun cand faci asemenea pasaje pietonale de 2 m latime, insuficienta pentru o gramada dezorganizata?
Apoi vii si spui ca negrul e de fapt alb, frumos...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului realistul

De cate ori declara Firea o dată a finalizării pasajului, fix din a doua zi, dispar muncitorii din șantier. La ora asta doar patru muncitori și o basculantă de la Euroconstruct in mijlocul intersecției, înspre Dristor kebab. Aseară era o basculantă de la Dimar și vreo cinci muncitori in partea opusa, la accesele de la tramvai (spre Mega). Dimar?!

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Puss in Boots

De ce totusi nu se da liber la circulatie pe ambele benzi in pasaj? nu e ca si cand s-ar lucra cine stie ce acolo. Sau se poate lucra serios pe un sens si pe celalalt circulat pe 2 benzi si apoi pe celalalt si la final toate benzile deschise circulatiei.

Au ținut închis ca sa monteze platbanda și cablul :). Țin închis în continuare pentru când vor mai avea chef sa mai lucreze cate ceva. Dar întâi să treacă efectul Firea. Efectul Firea este fenomenul de a nu mai lucra după ce anunta ea data deschiderii pasajului. Se întâmplă de fiecare dată după anunțarea datei terminării lucrărilor aici. Dispar muncitorii sau o lasă mai moale cu munca. Am studiat fenomenul :).

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului neb1

E posibil ca subcontractorul sa subcontracteze lucrarea la randul lui ?Intreb, pentru ca au aparut veste ,ceva cu ''Vasile Gheorghe Construct'' ceva in genul asta.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului shoppy

Nu ai voie sa subcontractezi ca asa apar firmele capusa care nu fac decat sa opreasca, comision si sa subcontracteze la altii.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului TibiV

Trei observatii facute in seara asta, dar fara poze, trebuie sa ma credeti pe cuvant:
1. Pe partea cu Arhivele Nationale au frezat trotuarul (am impresia ca au si betonat niste denivelari prea mari) de la str. Martisor pana dincolo de alveola de la Arhivele Nationale
2. Intre rampele Vacaresti, cam acolo unde au fost depozitate rigolele metalice, au aparut cateva stive de traverse de tramvai
3. Au terminat pe placat peretii rampei Nitu Vasile, adica "lipsurile triunghiulare" marcate in poza asta veche de 10 zile:

Vestele verzi sapă...
IMG_20170629_084202.jpg (794.93 KB; downloaded 2324 times)

Salopetele albastre astupa și mătură :).
IMG_20170629_084108.jpg (878.84 KB; downloaded 2323 times)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Dan 72

Buna dimineata stimati colegi !
Sunt proaspat inscris pe forum.
Am fost  conducător  de tramvai  la depoul Militari din 1997 până în 30 Iunie 2017 şi din 03 Iulie voi fi conducător de troleibuz la depoul Berceni.
Am si eu o curiozitate in legatura cu troleibuzele 73,74,77 se vehiculeaza tot mai des ca nu vor mai intoarce la BIG si i se vor prelungi traseul la abator cap linie 133 pe sub pod este adevarat ?

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Costin

Am intrebat la PMB si nu am primit un raspuns concret: viewtopic.php?f=299&t=4000
Deci momentan nu avem nici o informatie sigura.

Go to page:  1  ... 305 306 307 308 309 310 311  ... 328

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Pasaj Subteran Piața Sudului (INAUGURAT 23.07.2017)  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463849 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”