Zona metropolitană BucureștiGeneralități despre transportul în comun din București și Ilfov

Topic: Accidente / incidente

5181 posts, 1453610 views

Go to page:  1  ... 162 163 164 165 166 167 168  ... 371

📖 Pagination options
Re: Accidente / incidente zapacitu

Eu ma refer la plug similar cu asta:

Desi probabil ca mi-ar placea sa vad ceva similar cu:

Plus modificari legislative referitoare la masinile care nu se dau la o parte sau sunt parcate aiurea. Da, stiu, e complet extrem si poate putin deplasat, insa de prea multe ori am mers cate 2-3 km pe jos. Si eu sunt calm pe langa altii.

Re: Accidente / incidente shoppy

Aha, eu credeam ca este actionat manual.

Plugul din bare se numea "cow-cather"(utilizarea intentionata este evidenta) si se instala la trenuri pentru ca acestea nu puteau frana destul de repede in cazul apritiei unui obstacol pe linie, apoi vehiculele cu putere mare de tractiune si greutate mare(deci locomotivele) au primit plug de zapda pentru a se putea deplasa pe linia partial acoperita cu zapada, tramvaiul si franeaza repede deci nu se buseste de obstacole si nici nu este locomotiva ca sa-si dezapezeasca singur linia partial inzapezita, deci sistem actual este suficient.

In plus daca te intereseaza normele NCAP(sau supravietuirea pasagerilor in general) atunci nu este util sa construiesti berbeci ci vehicule a caror structura colapseaza controlat si in stagii(chestia asta este chiar in legislatia unor tari si nu se pot inmatricula vehicule care nu respecta anumite standarde de compatibilitate la impact(adica in fata si in spate sa aiba bara care sa aiba duritatea, grosimea si inaltimea de instalare in anumite intervale)).

Re: Accidente / incidente zapacitu

Cred ca ideea din postul de mai sus era sa inlocuim plugul de zapada cu plugul de masini bizonice.

Re: Accidente / incidente MariusCFRBucuresti

#4887 azi la Constantin Brancoveanu. :(
4887 - Brancoveanu.jpg (192.47 KB; downloaded 2690 times)

Re: Accidente / incidente Calaretul

Accident pe Delea Noua , un troilebuz de pe linia 79 a fost acrosat de o camioneta. Din pacate nu cunosc numarul de parc.
FB_IMG_1497987164012.jpg (111.8 KB; downloaded 2498 times)

Re: Accidente / incidente cris_m

Cred ca a fost mai mult decat acrosat... :popa:

Re: Accidente / incidente BGP2597

Dacă nu mă înșel troleibuzul a fost 5221. Atașez o poză și cu camioneta implicată.

• V2A
  • Posted:
  •  

Re: Accidente / incidente V2A

”De la ora 12:20, în Drumul Taberei, troleibuzele liniilor 69, 90, 91, 93, 96 sunt blocate in ambele sensuri, cauza- scurtcircuit in retea.” - Twitter RATB
LE: ”S-a reluat circulatia cu troleibuzele liniilor 69, 90, 91, 93, 96, in ambele sensuri,  în Drumul Taberei. Blocare 15 min. (12:20-12:35).”

Re: Accidente / incidente Spydominator

Astazi, in statia Drumul Gazarului in jurul orei 8, un tramvai tatra, al liniei 25, s-a defectat, iar calatorii au fost rugati sa coboare. S-a creat un lant de tramvaie in zona respectiva.

Re: Accidente / incidente Victor92

Linia 23 a ramas blocata astazi la intersectia Bulevardul Ramnicul Sarat/Liviu Rebreanu/Camil Ressu din cauza unui sofer care a parcat masina fix pe linia de tramvai/trecere. Nu s-a circulat de la ora 9:15 pana la 9:40, timp in care s-a facut o coloana consistenta de tramvaie de pe liniile 23 si 27 (pe sensul RATB Titan/Faur).

Re: Accidente / incidente TudorSt

Liniile 11 și 44 sunt blocate în acest moment pe Calea Giulești, undeva aproape de 16 februarie. 11 care vine acum dinspre Zetari este deviat la Gara Basarab, iar pe Giulești a fost introdusă linia 162 (probabil și 163, însă eu am văzut-o numai pe prima) pentru a prelua fluxul de călători.

• lucica
  • Posted:
  •  

Re: Accidente / incidente lucica

Accident de tramvai

Accident, în această seară pe linia tramvaiului 1.

Circulaţia a fost oprită pe această linie, după ce pantograful unei garnituri, care se deplasa pe bulevardul Vasile Milea, a căzut pe două autoturisme care circulau în paralel.

Incidentul a avut loc pe sensul dinspre bulevardul Iuliu Maniu către Podul Grozăveşti.

Din fericire nu s-au înregistrat victime.

La această oră se circulă normal în zonă, ne-au declarat reprezentanţii Brigăzii Rutiere a Capitalei.

http://www.bucurestifm.ro

Re: Accidente / incidente Florinds

Sper sa nu ajunga sa li se rupa si boghiurile, sa cada rotile...

• lucica
  • Posted:
  •  

Re: Accidente / incidente lucica

#4016 la retragere a avut o surpriza,pe Calea Dudești ;)
4016
FB_IMG_1498839808105.jpg (36.97 KB; downloaded 3847 times)

Go to page:  1  ... 162 163 164 165 166 167 168  ... 371

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Generalități despre transportul în comun din București și Ilfov  • 
Choose destination

Since our 2419 forum members have written 433207 posts in 5388 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”