Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Pasaj Subteran Piața Sudului (INAUGURAT 23.07.2017)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

4579 posts, 1097946 views

Go to page:  1  ... 303 304 305 306 307 308 309  ... 328

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului misterr

Știind cum face Primăria mentenanța (vezi Basarab - inclusiv trotuarul rulant, sau scările de la Universitate), oricum vor fi nefuncționale (mai ales că aici e periferie, nu centru), așa că ce mai contează cum arată? Niște elemente de decor inutile care se vor pierde în peisaj...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului realistul

Stau ele nefuncționale scările de la Universitate, dar la Sudului cine se va agita sa le tina in viața?

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului razvan_3asy

La stiri spun ca pe 28 iulie dau drumul la pasaj, se refera si la suprafata, termina giratoriu?

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului adila

realistul wrote:
Au destul spatiu de creație :)

Loc pentru afise electorale

Uitandu-ma la stiva de copex roșu sau canal cablu ( cum s-o numi el) și la cum sparg incontinuu după ce astupa, la stiva de traverse de tramvai și la cat este de refăcut la carosabil, borduri și trotuare, greu de crezut. Iar a mințit stirista? Pai doar la Can-Can de pricepe... Am văzut și eu știrea. Va inaugura la fel ca pe Liviu Rebreanu. Cu bucăți neterminate.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului TibiV

Din bilantul primarului general la un an de mandat.
Este nevindecabila....
http://www.pmb.ro/pmb/comunicate/presa_com.php?msj=6665

Pasajul Sudului

- Proiectul tehnic a fost elaborat în doar 30 de zile, cu foarte multe lipsuri și fără detalii de execuție, coroborat cu un executant orientat doar pe solicitări, fără suficient personal calificat și care cerea cheltuieli indirecte de 60%, au condus la întârzieri foarte mari.

- După numeroase ședințe și scrisori ultimative adresate constructorului de către Primarul General, s-a agreat ca termen de finalizare data de 28.07.2017.

- În momentul de față, a fost deschisă circulația prin pasaj, pe un singur fir pe sens.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului andrei11

# Alex1234 remarca ta o găseşti lo politikă.

Citea de pe promter madame. Ce pretenții sa ai...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului adila

De ce s-au taiat parapetii la PP3?

Daca asta este cablu de forta atunci nu este corect pozat in tub de PVC.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului danutzu_2910

1. @Vasile, pe PUM, spune: "Pentru a permite unor retardați unde să se refugieze în caz că vine tramvaiul și ei sunt exact unde nu trebuie."
Dar eu ma gandesc si la: "Mie imi mai vine o varianta in minte, amintindu-mi de trenuri noi de metrou, Piata, Romana, peroane....
Oare, la proiectare s-a tinut cont de gabaritul tramvaiului?"

2. De ce nu e corect? Aia nu ramane asa. Cred ca totul va fi acoperit cu ceva. Inclusiv platbanda de impamantare.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului survola

Vă aduceți aminte când am zis că nu se plachează până sus?
Am avut atunci, și cred și acum, impresia că se inspiră de la Pasajul Mărășești:

by survola, on Flickr

Vor pune și gard de fier forjat? Cine știe?

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului punmeister

Deci o sa fie prima jumatate din alucobond si cealalta jumatate din granit?

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului TibiV

survola wrote:
Vă aduceți aminte când am zis că nu se plachează până sus?
Am avut atunci, și cred și acum, impresia că se inspiră de la Pasajul Mărășești:

"Intra" si in Pasajul Piata Muncii https://www.google.ro/maps/@44.4313622,26.1389601,18z
Este fix aceeasi solutie, cu mult mai putin granit si mult mai mult alocobond decat la Piata Sudului.

Piata Sudului pare pasaj "de lux", inclusiv pietonalele... ;)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului survola

Mărășești îmi place mai mult   :D

Go to page:  1  ... 303 304 305 306 307 308 309  ... 328

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Pasaj Subteran Piața Sudului (INAUGURAT 23.07.2017)  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463876 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”