Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Pasaj Subteran Piața Sudului (INAUGURAT 23.07.2017)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

4579 posts, 1097278 views

Go to page:  1  ... 302 303 304 305 306 307 308  ... 328

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului realistul

Corect este PP 4 cimitir. Scuze. În centrul intersecției se observa că s-a făcut curat și în mare parte s-a terminat cu zidurile de sprijin la linia de tramvai. Sa vedem ce va urma. Probabil  va începe înșirarea traverselor.

Astăzi am stat de vorba intre doua semafoare la PP 3 Sun Plazza, cu un muncitor care robotea la acel șanț de canalizare paralel cu pasajul. L-am întrebat când se termină. Răspunsul a fost următorul: încercăm să terminăm cu canalizarea, dar dăm ba de cabluri ba de conducte de gaze. Chemăm pe cei care ar trebui sa răspundă de ele și zic că nu sunt ale lor. De tăiat nu le putem tăia... Aici e metroul și este ca un cerc de conducte și cabluri, a spus sincer omul. În subteran s-a pus o parte  din granit   și a mai  rămas linia de tramvai.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Florinds

Unde ar trebui sa stea hărțile cu utilitati, chiar nu stiu, la primarie, nu?

Cred că acestea sunt ultimele coșmelii care mai sunt de placat. Treceam prin zona și auzeam oamenii cum se miră cat de urate pot fi.
IMG_20170622_085824.jpg (691.81 KB; downloaded 2506 times)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului adila

Nu sunt mai urate decat restul dughenelor care impanzesc Bucurestiul. Sa fim realisti, daca iese prea frumos apoi vom avea contrast cu peisajul existent, iar tendinta este spre dughenizare nu spre aerisirea trotuarelor.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Budy187

Eu zic sa va linistiti. La o privire atenta a lifturilor se vede ca termoizolatia este aparenta la muchii, in consecinta se vor placa in vreun fel.

Da...Au pus la unele și colțare. Din tabla zincata :).

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Budy187

Ce mi se pare okay ( nu stiu daca a fost luat in calcul sau intamplarea face ) este faptul ca au lasat trotuarele neasfaltate, astfel incat pot sparge in voie, toarna la loc betonul, iar la final, poate se va asterne un asfalt fara sa se mai intervina asupra lui.

Mie mi de pare aiurea că cel puțin în fața la Dristor kebab, au spart de cel puțin 7-8 ori. Au astupat zilele astea ce au lucrat, iar acum iar era tăiat.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului BIGRED1984

La fel este si la PP4,cimitir; iar e spart, a n-a oara.
Tot la PP4 cimitir au avansat cu placarea si se apropie de iesire; au inceput sa puna pe scara

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Costin

Budy187 wrote:
Eu zic sa va linistiti. La o privire atenta a lifturilor se vede ca termoizolatia este aparenta la muchii, in consecinta se vor placa in vreun fel.

Asa credeam si eu. Acum ca au pus coltarele alea, nu stiu ce sa zic...

Așa mor, cum se vad. Cu acele colțare și cu acele panouri. Vor fi decorate sigur. Cu grafitti :)).

Au destul spatiu de creație :)
IMG_20170623_090402.jpg (631.02 KB; downloaded 2077 times)

Go to page:  1  ... 302 303 304 305 306 307 308  ... 328

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Pasaj Subteran Piața Sudului (INAUGURAT 23.07.2017)  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463862 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”