Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
4579 posts, 1097149 views
📖 Pagination options
- TibiV
-
Posted:
-
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
TibiV
Daca intrebi despre asta....
... atunci probabil raspunsul este "sa ne faca pe noi invidiosi"... "Ce mare o are baiatul asta !..."
Acum, serios vorbind, sa dea naiba daca inteleg ce vor sa faca acolo...
Daca intrebi despre asta....
misterr wrote:
... atunci probabil raspunsul este "sa ne faca pe noi invidiosi"... "Ce mare o are baiatul asta !..."
Acum, serios vorbind, sa dea naiba daca inteleg ce vor sa faca acolo...
- realistul
-
Posted:
-
realistul
Eu am văzut carotările acelea, dar nu știam pentru ce sunt. Din ce vad, este trasat pentru a se tăia, destul de mult din parapet.
Eu am văzut carotările acelea, dar nu știam pentru ce sunt. Din ce vad, este trasat pentru a se tăia, destul de mult din parapet.
-
- andrei11
-
Posted:
-
-
- danutzu_2910
-
Posted:
-
danutzu_2910
Am senzatia ca taietura nu este pe toata grosimea zidului.
Dar ramane un mister... Pentru ce este?
Am senzatia ca taietura nu este pe toata grosimea zidului.
Dar ramane un mister... Pentru ce este?
-
- ByOnu
-
Posted:
-
ByOnu
Fara a fi inginer, aceste taieturi par a fi nimic mai mult decat o greseala de proiectare (de executie imi vine greu a crede) impardonabila.
Idem si cu lifturile inaltate. Numai dupa cum arata santierul ai zice ca astia habar n-au ce fac.
Fara a fi inginer, aceste taieturi par a fi nimic mai mult decat o greseala de proiectare (de executie imi vine greu a crede) impardonabila.
-
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
Mă indoiesc să fie o greşeală...Greşelile nu prea sunt simetrice...Părerea mea.
Ce au tăiat ei acolo e perfect simetric.
Si oricum e mult mai ieftin sa torni continuu si apoi sa practici gaurile decât sa laşi găurile chiar din procesul de turnare.
Mă indoiesc să fie o greşeală...Greşelile nu prea sunt simetrice...Părerea mea.
Si oricum e mult mai ieftin sa torni continuu si apoi sa practici gaurile decât sa laşi găurile chiar din procesul de turnare.
- misterr
-
Posted:
-
misterr
Probabil a fost „tovarășul” (sau „tovarășa”...) în vizită de lucru pe șantier și a zis că parapeții din beton sînt prea înalți și urîți, să mai fie scurtați și completați cu balustrade metalice nichelate/cromate care să strălucească în soare. Cum a dat din mînă, au și venit băieții cu discurile!
Probabil a fost „tovarășul” (sau „tovarășa”...) în vizită de lucru pe șantier și a zis că parapeții din beton sînt prea înalți și urîți, să mai fie scurtați și completați cu balustrade metalice nichelate/cromate care să strălucească în soare. Cum a dat din mînă, au și venit băieții cu discurile!
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
In mod sigur au inceput sa monteze rigolele metalice si pe rampa de iesire Văcaresti.
Din 3 "baxuri" cu rigole care erau depozitate aseara, in seara asta nu mai era decat un bax si cateva rigole din un al doilea...
In mod sigur au inceput sa monteze rigolele metalice si pe rampa de iesire Văcaresti.
Din 3 "baxuri" cu rigole care erau depozitate aseara, in seara asta nu mai era decat un bax si cateva rigole din un al doilea...
-
- danutzu_2910
-
Posted:
-
danutzu_2910
Pai sa vedem maine dimineata. Facem un mic ocol....

Apropo de asfaltarea de la iesirea Vacaresti pana la semafor... a fost facuta pentru ca asfaltul vechi era foarte zdrentuit pe banda 1...
Dar nu vad logica pentu care a rmas o bucata de, 10 m, sa zicem, intre asfaltul nou de pe rampa pana zona nou asfaltata.
este la fel de zdrentuita, pe banda 1...
Posibil ca asfaltarea sa nu aiba legatura cu lucrarea de la pasaj.
Pai sa vedem maine dimineata. Facem un mic ocol....
Apropo de asfaltarea de la iesirea Vacaresti pana la semafor... a fost facuta pentru ca asfaltul vechi era foarte zdrentuit pe banda 1...
Dar nu vad logica pentu care a rmas o bucata de, 10 m, sa zicem, intre asfaltul nou de pe rampa pana zona nou asfaltata.
este la fel de zdrentuita, pe banda 1...
Posibil ca asfaltarea sa nu aiba legatura cu lucrarea de la pasaj.
- TibiV
-
Posted:
-
-
- danutzu_2910
-
Posted:
-
- Cristi N
-
Posted:
-
Cristi N
Avand in vedere ca s-au apucat de scos bordurile pe toata lungimea Caii Vacaresti s-ar putea sa avem strat nou de asfalt pana la pod. Cu ocazia asta ar rezolva si restul ramas din refugiul de tramvai de la inceputul rampei podului.
Avand in vedere ca s-au apucat de scos bordurile pe toata lungimea Caii Vacaresti s-ar putea sa avem strat nou de asfalt pana la pod. Cu ocazia asta ar rezolva si restul ramas din refugiul de tramvai de la inceputul rampei podului.
-
- danutzu_2910
-
Posted:
-
danutzu_2910
Pai da, dar aici unde au asfaltat, tot bordurile vechi sunt...
Sau sunt ceva mai noi decat alea scoase?
Pai da, dar aici unde au asfaltat, tot bordurile vechi sunt...
Sau sunt ceva mai noi decat alea scoase?
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
"Ma depaseste" in sensul ca nu pot sa imi dau seama daca asfaltarea aia are sau nu legatura cu pasajul...
Probabil ca are...
Si probabil ca vor asfalta si "bucata lipsa" despre care vorbesti, dar pentru asta trebuie sa inchida actuala bretea Oltenitei (dinspre IRA) -> Vacaresti (spre Splai).
Inclin sa cred ca vor face asta intr-o singura noapte, dar asta candva foarte aproape de "inaugurarea finala".
Probabil dupa ce vor termina zona centrala, inclusiv liniile de tramvai....
danutzu_2910 wrote:
Why?
"Ma depaseste" in sensul ca nu pot sa imi dau seama daca asfaltarea aia are sau nu legatura cu pasajul...
Probabil ca are...
Si probabil ca vor asfalta si "bucata lipsa" despre care vorbesti, dar pentru asta trebuie sa inchida actuala bretea Oltenitei (dinspre IRA) -> Vacaresti (spre Splai).
Inclin sa cred ca vor face asta intr-o singura noapte, dar asta candva foarte aproape de "inaugurarea finala".
Probabil dupa ce vor termina zona centrala, inclusiv liniile de tramvai....
📖 Pagination options