Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
4579 posts, 1096563 views
📖 Pagination options
-
- survola
-
Posted:
-
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
survola
Până vin lifturile poate fac o florărie acolo, un exchange, ceva să iasă banu'.
Până vin lifturile poate fac o florărie acolo, un exchange, ceva să iasă banu'.
-
- danutzu_2910
-
Posted:
-
danutzu_2910
Au mai aparut 4 paleti cu borduri-rigole.
La PP3 se lucreaza de zor la una din iesiri.
Au mai aparut 4 paleti cu borduri-rigole.
La PP3 se lucreaza de zor la una din iesiri.
IMG_20170615_175348.jpg (729.04 KB; downloaded 2530 times)
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
In mod clar au lungit zidul de sprijin...
In mod clar au lungit zidul de sprijin...
TibiV wrote:
... se vede un fel de zid de sprijin...
... adica asta
-
- danutzu_2910
-
Posted:
-
danutzu_2910
Da, nu am prins unghiul cel mai bun, dar zidul practic este unit cu cel vechi.
Mai este cofrat o bucata din zidul de sprijin, arc de cerc, pe sensul Oltenitei - Vacaresti...
Da, nu am prins unghiul cel mai bun, dar zidul practic este unit cu cel vechi.
Mai este cofrat o bucata din zidul de sprijin, arc de cerc, pe sensul Oltenitei - Vacaresti...
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
Da, este destul de clar.
Zidurile astea de sprijin sunt pentru terasamentul tramvaiului...
Da, este destul de clar.
Zidurile astea de sprijin sunt pentru terasamentul tramvaiului...
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
Asa cum am scris in topicul de poze, la semaforul de la Secuilor s-a blocat complet accesul pe banda 1 chiar pana in trecerea de pietoni (inca de marti). S-a eliminat "evazarea" care permitea masinilor sa se aseze pe doua randuri la semafor.
Adica acesta evazare:
Acum manevra facuta de Loganul albastru este imposibila, Inainte de trecerea de pietoni banda 1 de iesire din pasaj este complet inchisa, si nu se mai poate iesi din pasaj ca sa faci dreapta pe Secuilor fara riscul de a intra in cei care vin pe breteaua Oltenitei->Nitu Vasile....
Asa cum am scris in topicul de poze, la semaforul de la Secuilor s-a blocat complet accesul pe banda 1 chiar pana in trecerea de pietoni (inca de marti). S-a eliminat "evazarea" care permitea masinilor sa se aseze pe doua randuri la semafor.
Adica acesta evazare:
TibiV wrote:
Loganul albastru a venit prin pasaj si s-a bagat pe banda 1, sa faca dreapta pe Secuilor...
Acum manevra facuta de Loganul albastru este imposibila, Inainte de trecerea de pietoni banda 1 de iesire din pasaj este complet inchisa, si nu se mai poate iesi din pasaj ca sa faci dreapta pe Secuilor fara riscul de a intra in cei care vin pe breteaua Oltenitei->Nitu Vasile....
- Adrian Rosca
-
Posted:
-
Adrian Rosca
Eu cred ca asteapta sa le dam idei, ca sa stie ce sa comande, mai ales ca anumite tipuri de bond au ceva probleme la foc. Nene, consultanta nu e pe gratis.
TibiV wrote:
Dar am reusit sa fac "un interior" decent la urmatoarea "oprire" in pasaj. Unde o fi alucobondul ?...
Eu cred ca asteapta sa le dam idei, ca sa stie ce sa comande, mai ales ca anumite tipuri de bond au ceva probleme la foc. Nene, consultanta nu e pe gratis.
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
Sa puna
pe masa si poate ii "scoatem din necaz"...
Sa puna
pe masa si poate ii "scoatem din necaz"...
-
- danutzu_2910
-
Posted:
-
danutzu_2910
Ce nu a văzut @TibiV, este faptul ca au terminat de montat rigolele-bordura pe sensul spre Nitu Vasile.
Ce nu a văzut @TibiV, este faptul ca au terminat de montat rigolele-bordura pe sensul spre Nitu Vasile.
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
Aseara la ora 22 nu erau montate decat pe jumatate de rampa...
Ceea ce inseamna ca astazi au fost harnici...
Aseara la ora 22 nu erau montate decat pe jumatate de rampa...
Ceea ce inseamna ca astazi au fost harnici...
- realistul
-
Posted:
-
realistul
Au mai placat un wc( lift) din câte am văzut. Oricum, cam se freaca țiparul in mare. Când era termenul? Sfârșitul lunii?
)
Au mai placat un wc( lift) din câte am văzut. Oricum, cam se freaca țiparul in mare. Când era termenul? Sfârșitul lunii?
-
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
Stimati colegi, ultimele trei postari au fost mutate la politikă. Stiti cu siguranţă unde să găsiţi topicul.
Stimati colegi, ultimele trei postari au fost mutate la politikă. Stiti cu siguranţă unde să găsiţi topicul.
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
Am uitat sa va spun...
In seara asta la ora 23 era furnicar de muncitori pe Vacaresti.
Se freza/reasfalta sensul spre Splai de la capatul rampelor (cam din dreptul Arhivelor Nationale) spre semaforul de la intrarea in Sun Plaza...
Mult prea bezna pentru a incerca sa pozez...
Am uitat sa va spun...
In seara asta la ora 23 era furnicar de muncitori pe Vacaresti.
Se freza/reasfalta sensul spre Splai de la capatul rampelor (cam din dreptul Arhivelor Nationale) spre semaforul de la intrarea in Sun Plaza...
Mult prea bezna pentru a incerca sa pozez...
- zapacitu
-
Posted:
-
zapacitu
Explica cineva (ca pentru poeti, asa) ce naiba se chinuie sa armeze si sa toarne un zid, ca pe urma sa aiba ce sparge?
Explica cineva (ca pentru poeti, asa) ce naiba se chinuie sa armeze si sa toarne un zid, ca pe urma sa aiba ce sparge?
📖 Pagination options