Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
4579 posts, 1095867 views
📖 Pagination options
- TibiV
-
Posted:
-
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
TibiV
Danutzu, rampa Nitu Vasile NU va avea rigole din astea, acolo sunt borduri clasice instalate de muuuult...
Rigolele astea metalice vor fi doar pe rampele Vacaresti...
Si nici acolo complet, ci doar jumatatea inferioara, dinspre pasaj, si DOAR le peretele exterior, cel de langa banda 1.

Dar hai sa vedem filmarea...
Danutzu, rampa Nitu Vasile NU va avea rigole din astea, acolo sunt borduri clasice instalate de muuuult...
Si nici acolo complet, ci doar jumatatea inferioara, dinspre pasaj, si DOAR le peretele exterior, cel de langa banda 1.

Dar hai sa vedem filmarea...
-
- adila
-
Posted:
-
adila
Zidul de sprijin pozat de TibiV apartine refugiului de tramvai. Mie imi pare stramb.

Pe rigole scrie Fastflow. Parca vad ca nu sunt romanesti. Chiar nu s-o fi gandit nimeni la noi sa faca amaratele astea de rigole?
Zidul de sprijin pozat de TibiV apartine refugiului de tramvai. Mie imi pare stramb.

Pe rigole scrie Fastflow. Parca vad ca nu sunt romanesti. Chiar nu s-o fi gandit nimeni la noi sa faca amaratele astea de rigole?
-
- danutzu_2910
-
Posted:
-
danutzu_2910
@adila
Peronul (peroanele) statiilor de tramvai vor fi exact pe unde se circula acum, in fata la Kebap. Adica intre cele doua guri PP2 si PP3.
Ziduletzul ala este fix in centrul intersectiei si delimiteaza carosabilul de zona liniei de tramvai.
@tibiv
Poba video.
Imediat dupa intrarea in pasaj, apar bordurile de beton.
In mod logic, in funtie de panta carosabilului din pasaj, ar trebui amplasate acele rigole, si care evident sunt conectate la bașa cunoscuta.
@adila
Peronul (peroanele) statiilor de tramvai vor fi exact pe unde se circula acum, in fata la Kebap. Adica intre cele doua guri PP2 si PP3.
Ziduletzul ala este fix in centrul intersectiei si delimiteaza carosabilul de zona liniei de tramvai.
@tibiv
Poba video.
Imediat dupa intrarea in pasaj, apar bordurile de beton.
In mod logic, in funtie de panta carosabilului din pasaj, ar trebui amplasate acele rigole, si care evident sunt conectate la bașa cunoscuta.
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
Danutzu, proba video confirma exact ce am spus eu...
Rigolele metalice (se vad la 0.08 in filmarea ta, in stanga...) vor intra exact acolo unde ne asteptam:
Eu pariez ca daca vei filma peste o saptamana, le vom vedea deja instalate fix acolo unde am spus...
Danutzu, proba video confirma exact ce am spus eu...
Rigolele metalice (se vad la 0.08 in filmarea ta, in stanga...) vor intra exact acolo unde ne asteptam:
TibiV wrote:
Si nici acolo complet, ci doar jumatatea inferioara, dinspre pasaj, si DOAR la peretele exterior, cel de langa banda 1.
Eu pariez ca daca vei filma peste o saptamana, le vom vedea deja instalate fix acolo unde am spus...
-
- danutzu_2910
-
Posted:
-
danutzu_2910
@Tibi,
Ma bag la pariu, pe 4 beri.
Stiu ca o sa pierd, dar nu cred ca te lasa inima sa bei singur 4 beri!
@Tibi,
Ma bag la pariu, pe 4 beri.
-
- adila
-
Posted:
-
adila
Ai dreptate.
danutzu_2910 wrote:
@adila
Ai dreptate.
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
Daca pierzi, dai tu 4 si mai dau si eu 4, sa imi treaca remuscarile !...
danutzu_2910 wrote:
@Tibi,
Daca pierzi, dai tu 4 si mai dau si eu 4, sa imi treaca remuscarile !...
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
BREAKING NEWS !!!!
In seara asta la ora 20.45 primele doua "pachete" de rigole metalice erau aproape disparute.
Nu stiu despre nimic despre rampa de iesire Vacaresti, dar pe rampa de intrare Vacaresti rigolele erau instalate in sant cam de la 00.16 (de la schela mobila) din filmarea lui danutzu de mai sus...
Danutzu, poti sa mergi la magazin sa cumperi alea 4 beri...
(Eu iau una mare de 2,5 litri, sa simplific situatia la maximum....
)
BREAKING NEWS !!!!
In seara asta la ora 20.45 primele doua "pachete" de rigole metalice erau aproape disparute.
Nu stiu despre nimic despre rampa de iesire Vacaresti, dar pe rampa de intrare Vacaresti rigolele erau instalate in sant cam de la 00.16 (de la schela mobila) din filmarea lui danutzu de mai sus...
Danutzu, poti sa mergi la magazin sa cumperi alea 4 beri...
(Eu iau una mare de 2,5 litri, sa simplific situatia la maximum....
-
- danutzu_2910
-
Posted:
-
- TibiV
-
Posted:
-
-
- punmeister
-
Posted:
-
punmeister
TibiV, danutzu_2910, am sa las asta aici....
TibiV, danutzu_2910, am sa las asta aici....
skol-ori-bem-bere-ori-bem-bere-2-cover-800.jpg (107.79 KB; downloaded 2239 times)
-
- andrei11
-
Posted:
-
-
- punmeister
-
Posted:
-
-
- danutzu_2910
-
Posted:
-
danutzu_2910
@Andrei, nu mai continuam offtopic...dar te rog sa nu muti/stergi.
@Andrei, nu mai continuam offtopic...dar te rog sa nu muti/stergi.
📖 Pagination options