Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
1479 posts, 353290 views
📖 Pagination options
- Serban
-
Posted:
-
Re: Pasaj suprateran Barbu Vacarescu si supralargirea Sos.Pipera
Serban
Pe Barbu Vacarescu, vizavi de Skoda, se lucreaza la fundatia noilor bretele de acces spre Pipera si dinspre Pipera...deja a aparut si un utilaj de asfaltat. Cred ca in curand se va devia cirulatia pe aceste bretele
Pe Barbu Vacarescu, vizavi de Skoda, se lucreaza la fundatia noilor bretele de acces spre Pipera si dinspre Pipera...deja a aparut si un utilaj de asfaltat. Cred ca in curand se va devia cirulatia pe aceste bretele
- Serban
-
Posted:
-
Serban
Cred ca ma scris amandoi in acelasi timp
Cred ca ma scris amandoi in acelasi timp
-
- 3mil
-
Posted:
-
3mil
Ziua sunt multi care vin pe linia de tramvai si autobuzul ,,ii deranjeaza", dar pe moment asta este solutia cea mai buna pentru interzicerea virajului la stanga. Sper sa nu existe incidente.
3mil wrote:
Vad ca au montat balize pe mijloc. 135 am inteles cu circula acum, dar 112 cum face stanga pe Sos. Pipera in cazul asta ?cornel001 wrote:
O ia pe linia de tramvai de pe contrasens. Nu stiu ce nr avea dar am vazut pe webcam un autobuz facand asta.
Ziua sunt multi care vin pe linia de tramvai si autobuzul ,,ii deranjeaza", dar pe moment asta este solutia cea mai buna pentru interzicerea virajului la stanga. Sper sa nu existe incidente.
untitled.JPG (87.1 KB; downloaded 2626 times)
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
Utilizator anonim
Cred ca in scurt timp ne luam adio de la linia 5 pentru minim 2 ani.
Cred ca in scurt timp ne luam adio de la linia 5 pentru minim 2 ani.
-
- bogd_an
-
Posted:
-
bogd_an
Se pare ca tot nu se respecta regula de interzis la stanga. Ar trebui sa se posteze o masina de politie in parcare la AGIP, doar asa, de intimidare, sau chiar pe bune!
Se pare ca tot nu se respecta regula de interzis la stanga. Ar trebui sa se posteze o masina de politie in parcare la AGIP, doar asa, de intimidare, sau chiar pe bune!
captura 29 oct 2010, ora 18.00
pipera.jpg (323.31 KB; downloaded 2628 times)
-
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
Putina rabdare, in curand o sa se autodesfiinteze virajul la stanga, o sa dea in plin santier. Stati sa se apuce de pilele podului, voi credeti ca o sa se mai circule pe acolo ?
Putina rabdare, in curand o sa se autodesfiinteze virajul la stanga, o sa dea in plin santier. Stati sa se apuce de pilele podului, voi credeti ca o sa se mai circule pe acolo ?
-
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
Nu cred ca o sa se sape vreo groapa de pila pana cand nu se termina lucrul la utilitati si se deviaza traficul pe laterale.
(Weekendul viitor concediu, deci fara poze la Chitila, Otopeni si Pipera.)
Nu cred ca o sa se sape vreo groapa de pila pana cand nu se termina lucrul la utilitati si se deviaza traficul pe laterale.
(Weekendul viitor concediu, deci fara poze la Chitila, Otopeni si Pipera.)
DSC06669.JPG (166.09 KB; downloaded 2464 times)
DSC06671.JPG (331.83 KB; downloaded 2466 times)
DSC06673.JPG (323.78 KB; downloaded 2457 times)
DSC06675.JPG (420.62 KB; downloaded 2458 times)
DSC06676.JPG (384.92 KB; downloaded 2476 times)
DSC06677.JPG (335.36 KB; downloaded 2451 times)
DSC06678.JPG (420.16 KB; downloaded 2441 times)
DSC06680.JPG (324.33 KB; downloaded 2458 times)
-
- 3mil
-
Posted:
-
3mil
La fata locului, ieri am vazut un autobuz al liniei 112 ce folosea traseul de mai jos (marcat cu verde) pentru a putea intra de pe Barbu Vacarescu pe Pipera.
La fata locului, ieri am vazut un autobuz al liniei 112 ce folosea traseul de mai jos (marcat cu verde) pentru a putea intra de pe Barbu Vacarescu pe Pipera.
untitled.JPG (111.27 KB; downloaded 2326 times)
-
- cornel001
-
Posted:
-
cornel001
din ce vad pe webcam azi, lucreaza ca lumea, nu se incurca.
din ce vad pe webcam azi, lucreaza ca lumea, nu se incurca.
- Serban
-
Posted:
-
Serban
Se lucreaza, plus ca s-a montat gard intre liniile de tramvai pe o distanta de vreo 200 de metri, ca sa se interzica virajul la stanga. ma rog, toti vireaza dupa terminarea gradului, dar oricum e mai bine.
Se lucreaza, plus ca s-a montat gard intre liniile de tramvai pe o distanta de vreo 200 de metri, ca sa se interzica virajul la stanga. ma rog, toti vireaza dupa terminarea gradului, dar oricum e mai bine.
- elloyy
-
Posted:
-
elloyy
M-am intalnit cu un prieten cameraman la TVR azi cand veneam la munca, exact acolo la intersectie. Se pare ca Oprescu e in turneu de imagine, ieri eps Basarab, azi eps. pasaj Barbu Vacarescu
M-am intalnit cu un prieten cameraman la TVR azi cand veneam la munca, exact acolo la intersectie. Se pare ca Oprescu e in turneu de imagine, ieri eps Basarab, azi eps. pasaj Barbu Vacarescu
-
- mindmasster
-
Posted:
-
mindmasster
Da foarte bine ca se duce in vizita . Ce e rau in asta?
elloyy wrote:
-
- DanCld
-
Posted:
-
DanCld
Near topic: proiectia politica a d-lui doctor nu se opreste doar la primaria capitalei iar asta necesita in mod evident o imagine publica. Dar o sa mai discutam despre asta dupa 2012.
Near topic: proiectia politica a d-lui doctor nu se opreste doar la primaria capitalei iar asta necesita in mod evident o imagine publica. Dar o sa mai discutam despre asta dupa 2012.
- elloyy
-
Posted:
-
elloyy
dude, just sayin'. nu e cazul sa sari in apararea mosului ca nu l-am atacat. intr-un fel e de bine ca vine, trage dorel mai cu spor. pe de alta parte, da-mi voie sa mi se para amuzant cum se plimba in 2 zile consecutiv la 2 proiecte care de bine de rau se misca, da nu mai zice de luni de zile nici pas despre cele moarte-n papusoi cum ar fi prel. timisoara-centura sau pasaj colentina. ar fi frumos sa mearga si pana acolo si sa zica, frate, nu mai avusai bani. macar era sincer, nu ingropa rahatu sub presh.
na ca il si atacai un pic pana la urma
mindmasster wrote:elloyy wrote:
dude, just sayin'. nu e cazul sa sari in apararea mosului ca nu l-am atacat. intr-un fel e de bine ca vine, trage dorel mai cu spor. pe de alta parte, da-mi voie sa mi se para amuzant cum se plimba in 2 zile consecutiv la 2 proiecte care de bine de rau se misca, da nu mai zice de luni de zile nici pas despre cele moarte-n papusoi cum ar fi prel. timisoara-centura sau pasaj colentina. ar fi frumos sa mearga si pana acolo si sa zica, frate, nu mai avusai bani. macar era sincer, nu ingropa rahatu sub presh.
na ca il si atacai un pic pana la urma
📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum:
Pasaj Pipera si largirea Sos. Pipera (INAUGURAT 30.04.2012)
•
Choose destination