Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Modernizarea sistemului rutier și a liniilor de tramvai pe Șos. Pantelimon și pe Șos. Iancului (FINALIZAT mai 2022)

Topic: Discuții pe baza lucrărilor și a proiectului

2095 posts, 615114 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 113 114 115 116 117 118 119  ... 150

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului andrei11

De acord cu ^^^,dar as mai cumpara vreo 4 - 5 bidirectionale, chiar si la a treia mână. Pentru Iancului - Cora sunt necesare 4 bidirectionale, dar sa circule toate 4.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului drbm

Este posibilă și o variantă Granitul - Iancului - Pache - Traian - Ferdinand - Granitul. Vechiul 33 avea exact acest traseu, iar macazul pentru dreapta la intersecția Pache Protopopescu x Traian există bine-merci.

Nu foloseste aproape nimanui, Foisorul de Foc nu e punct de interes.
Tramvaiul  trebuie sa preia metroul si sa-l repartizeze in cartier.
Pentru cine tine mortiş la trolee exista 104 care se intersectează  cu 86 / 90, chiar are staţii comune.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Victor92

Din punctul meu de vedere, as face un 55 de la Iancului la Granitul. Legatura esentiala in zona inclin sa cred ca ar fi metrou-Pantelimon, asa cum a spus si andrei11.
Cred ca maxim 4 siameze ar fi suficient, dar ramane problema ce facem cu 5-ul ...care probabil va fi in pana...

E asa de greu de adus 4 - 5 siameze second hand ?
O sa-mi spuneti : problema ( vesnica ) cu piesele de schimb, blablabla.
Pe de alta parte noi nu putem sa mai construim in regim de urgenta 4 - 5 - 6 siameze ?
Ca sa nu ne mai stresam cu piesele.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului dimitryyyy

Cea mai simpla solutie ar fi repararea bidirectionalelor defecte; exista 14 astfel de tramvaie,suficiente pt 2 linii simultane, dar....

• lucica
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului lucica

Victor92 wrote:
Din punctul meu de vedere, as face un 55 de la Iancului la Granitul. Legatura esentiala in zona inclin sa cred ca ar fi metrou-Pantelimon, asa cum a spus si andrei11.
Cred ca maxim 4 siameze ar fi suficient, dar ramane problema ce facem cu 5-ul ...care probabil va fi in pana...

Nu e rea varianta,dar cred ca l-ar incurca pe 46.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Victor92

@lucica: Am uitat sa precizez: 46 out  :mrgreen:

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului zapacitu

drbm wrote:
Este posibilă și o variantă Granitul - Iancului - Pache - Traian - Ferdinand - Granitul. Vechiul 33 avea exact acest traseu, iar macazul pentru dreapta la intersecția Pache Protopopescu x Traian există bine-merci.

Adevarul este ca o varianta Granitul - Iancului - Dimitrov - Gara Obor - Granitul ar prelua bine-mersi metroul de la Inacului si l-ar distribui prin cartier.

EDIT: Stai ca nu ai macaz pentru asta la Baicului. Ok, atunci Dimitrov - Pantelimon - Granitul.

Mai degraba ar creea nervi, 99,9999 % din persoanele care ies la Iancului ori se pierd acolo la Iancului ori se duc spre 335 ( spre Pantelimon ).  Cine  vrea sa se duca spre Foisor are 135 / 311 sau cine vrea sa se duca spre Gara Obor il are pe 14 / 69 / 85. De la metrou la statiile de pe Ferdinand sunt aprox 300 m, nu-i un cap de tara pentru majoritatea.

Adica vrei sa spui ca nu prea ar avea sens devierea pe la Dimitrov. Mda. Just.

• lucica
  • Posted:
  •  

Cat se vrea sistemul asta paleta? Pana termina parcarea?

Nu cred ca ai pus prea bine intrebarea, sa stii. Spun asta pentru ca nici ei nu cred ca au idee cat va mai dura taraboiul. Il implementeaza acum probabil pentru ca nu au idee cat vor mai sta cu taraboiul.

Parerea mea? Va functiona astfel pana in ziua in care vor incepe sapaturile pentru metrou M5 pe segmentul asta.

• lucica
  • Posted:
  •  

Pai,doamna primar spunea pe la tv,ca vrea ca in doi ani sa fie gata parcarea.

Go to page:  1  ... 113 114 115 116 117 118 119  ... 150

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Modernizarea sistemului rutier și a liniilor de tramvai pe Șos. Pantelimon și pe Șos. Iancului (FINALIZAT mai 2022)  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463912 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”