Zona metropolitană BucureștiTotul despre București

Topic: Sectorul 4

3232 posts, 913757 views

Go to page:  1  ... 29 30 31 32 33 34 35  ... 231

📖 Pagination options
Re: Sectorul 4 ByOnu

A mai remarcat cineva noul aspect al masinilor Politiei Locale S4? Sunt verde neon cu negru. :shock: Are putin iz de UK, dar arata mai mult a firma de paza decat a institutie publica. Mi s-ar parea normal o schema unitara stabilita la nivel national pentru Politia Locala, unde sa difere doar numele localitatii / sectorului.

LE. Unele sunt precum in fotografia de mai jos, insa am vazut Duster-uri cu negru in loc de alb.

sursa foto

Re: Sectorul 4 MikeT

Chiar azi am vazut din nou un Duster negru cu galbenul asta fosforescent in apropiere de Piata Progresul.

Re: Sectorul 4 adila

Politia Locala - Interventie Rapida = non-sens. La ce atributii are PL, este ridicol ce au scris pe masini. Daca ar fi interventie rapida, i-ar salta pe contrabandistii din piete, ca doar stau nas in nas cu ei in fiecare zi. :popa:

Re: Sectorul 4 shoppy

Sau pe parcagii.

adila wrote:
Politia Locala - Interventie Rapida = non-sens. La ce atributii are PL, este ridicol ce au scris pe masini. Daca ar fi interventie rapida, i-ar salta pe contrabandistii din piete, ca doar stau nas in nas cu ei in fiecare zi. :popa:

Cred ca acum doi ani au fost comunitarii in Parcul Carol, la un fel de actiune "portile deschise" si prezentau si trupe speciale. Singura data cand am vazut in actiune aceste trupe speciale a fost cand ii ridicau masina unuia pe la Piata Berceni-Straduintei (pe B-dul Alexandru Obregia), iar omul venise la masina si a vrut sa plateasca amenda pentru parcare interzisa si sa plece, dar hingherii voiau sa castige si taxa de ridicare si depozitare si au chemat specialii in ajutor.

Re: Sectorul 4 adila

Dupa parerea mea, in Romania si cel putin si la acest moment, Politia nu are ce cauta la Primarie. Atributiile lor sunt limitate, iar serviciile pe care le efectueaza pot fi acoperite de firme particulare. Despre pregatirea fizica nici nu are rost sa vorbesc.

Ce te faci ca in sectorul 4 chemi politia locala si la receptia unei lucrari de demolare sau constructie?  :lol:  Si aia au doar liceul, probabil fara BAC luat.  :evil:

Re: Sectorul 4 Budy187

Sifonare de bani: pe Calea Vacaresti intre nr 316 - 320 si zona restaurant Dumbrava a inceput spargerea trotuarelor si a bordurilor (care erau absolut impecabile).
Bordurile sparte sunt cele montate de Delta ACM la momentul modernizarii Caii Vacaresti.

• V2A
  • Posted:
  •  

Re: Sectorul 4 V2A

Au început să toarne beton din acela ”permeabil” (tot roz, ca în S3, ce să vezi!) la baza copacilor și pe spațiile verzi de pe marginea Bd. Dimitrie Cantemir, pe partea cu biserica Sf. Spiridon.

Pai pe partea cu Sectia 14 de Politie si Liceul Ion Creanga era turnat de cel putin doua saptamani. Au inceput sa-l vopseasca?
Distrugem spatiile verzi punand betoane.

• V2A
  • Posted:
  •  

Re: Sectorul 4 V2A

Mă refer la materialul acela ”permeabil” pus la baza copacilor: viewtopic.php?f=24&t=2331&start=182#p189874. Pe partea cu secția 14 au făcut doar acele borduri pe care le-au placat cu granit.

Re: Sectorul 4 ByOnu

Tineti-va BINE, sa nu lesinati! Eu ma duc sa vomit!

Cum om scapa oare de toate tarabele acestea de pe trotuare. Este plin de spatii cu potential comercial neocupate sau parasite la parterul imobilelor. Florariile sa isi desfasoare activitatea comerciala in imobile, ca majoritatea firmelor. De ce sunt mai cu mot? Plin orasul de tarabe! Idem si aia cu ziarele. Inmedio sau Relay cum de pot sa plateasca frumos chirie si sa ofere si servicii de calitate? Ne mai trebuie un Basescu sa curete orasul de tarabe... :roll:

Dupa ce au turnat beton pe langa locurile de joaca, inlocuind garduletul pus pe vremea lui Piedone, vad ca pe acesta au inceput sa monteze gard de plasa cu ochiuri patrate, cu inaltime de vreo 2 m, pe care le vopsesc in culori de carnaval. Din punctul meu de vedere arata ca niste gradini zoologice cu copii. O sa revin cu poze pe seara.

Edit: in plus, ieri am vazut ca pe Bd. Constantin Brancoveanu, intre Nitu Vasile si Luica, au sapat un sant pe spatiul verde dintre sensuri, iar din loc in loc au sapat o groapa lata cat intreg spatiul verde. Sper sa nu faca fantani arteziene inspirate de cele de pe Bd. Unirii. As fi vrut niste copaci si trandafiri acolo, nu betoane si kitsch.

Re: Sectorul 4 survola

Astia au prea mulți bani de cheltuit si nu stiu ce să facă cu ei.

Go to page:  1  ... 29 30 31 32 33 34 35  ... 231

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Totul despre București  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463933 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”