Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Pasaj Subteran Piața Sudului (INAUGURAT 23.07.2017)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

4579 posts, 1096624 views

Go to page:  1  ... 295 296 297 298 299 300 301  ... 328

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului realistul

Pa accesurile în PP-uri în afară de anumite barbiereli ale betonului întâlnite cam la toate, nu se vede nimic concret. Doar niste sfori de nivel paralele cu scările. Nu tu placari, nu tu pardoseli. Ce or face in interior de atâta  vreme, nu știu. Nu se vede nimic concret. Scările rulante poziționate și cam atât. Nici nu știm cu ce vor placa. Au tencuit și atât.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului danutzu_2910

La scarile rulante se lucreaza, conexiuni, fixare pe pozitie, etc. Nu ai ce sa vezi concret.
In mod logic, pana nu termina cu pardoseala, peretii, tavanul din PP-uri, nu se apuca de scari.
Trebuie si iluminatul interior, scurgeri... sunt destule de facut. Si daca te gandesti ca sunt 2÷3 speriati... o sa realizezi ca va dura.
In centru, eu am senzatia ca zilnic se face cateceva...
Sa nu disperam. :)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Costin

Am intrebat RATB-ul ce planuri are (oficial, nu 'pe surse') cu traseele RATB din zona. Aveti aici solicitarea, va rugam sa purtati discutiile in acelasi topic: viewtopic.php?f=299&t=4000

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului TibiV

MikeT wrote:
realistul wrote:
Atenție! Noutate. Se circula pe banda doi pe ambele sensuri in pasajul rutier. La PP 3, se tăia asfaltul pe zona dinspre Sun Plaza. Pe zona opusă era montat un tub de canalizare.

Confirm, ieri am trecut prin zona. Totusi, stalpii de pe mijlocul pasajului nu aveau finisajul complet.

Am trecut in seara asta prin pasaj ca sa vad "minunea"...
Nu'sh de ce, dar cred ca are legatura cu bordurile/rigole lipsa pe pe rampele Vacaresti.
Or fi primit "marfa"...

Colegi, am omorât azi limba română cu,,accesurile" :)). Va cer scuze.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului bekxy

realistul wrote:
Nu'sh de ce, dar cred ca are legatura cu bordurile/rigole lipsa pe pe rampele Vacaresti.

Aşa e. Azi se spărgea rampa de intrare Văcăreşti pe margine, exact pe locul rigolelor.

Fata de cele arătate și comentate in fotografiile postate astazi, mai am de adăugat faptul că la PP 4 bloc, erau depozitați pe scări doi paleți cu granit.

bekxy wrote:
realistul wrote:

Aşa e. Azi se spărgea rampa de intrare Văcăreşti pe margine, exact pe locul rigolelor.

Esti sigur ca realistul a scris asta ?!... ;)

@realistul,
cand santierul era numai gropi si noroaie nu m-ai ajutat la pozat...
Pozezi acum cand este uscat si asfaltat...
:lol:

Bine faci, da-i bataie !
Tine-ne la curent !
:bere:

Nu am scris eu asta.

Am pozat și pe ploaie și pe vânt :).

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului bekxy

TibiV wrote:
Esti sigur ca realistul a scris asta ?!... ;)

Acum că zici... nu.
Am încurcat pe ici pe colo... :)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului danutzu_2910

Am vazut in dupa - amiaza asta, la intrarea dinspre Vacaresti  o stiva de rigole....

Pot fi și pentru pietonale, dar dat fiind locul depozitarii or fi pentru pasajul rutier.

danutzu_2910 wrote:
Am vazut in dupa - amiaza asta, la intrarea dinspre Vacaresti  o stiva de rigole....

Am vazut si eu ceva in seara asta, dar era foarte intuneric (ora 23)...
Totusi, daca ce am vazut cu coada ochiului de sofer este adevarat, atunci seamana foarte bine cu bordurile-rigole despre care am tot discutat in urma cu nu pra multa vreme...  Un fel U-uri intoarse...

Iar in pasaj am vazut un mini-excavator cu cupa proptita in "santul" de langa perete, exact unde incepe "lipsa de borduri" a rampei de iesire spre Vacaresti.
Poate gresesc, au fost doar "obervatii fulger" pentru ca trebuia sa fiu totusi mai atent la banda mea decat la santier...

Go to page:  1  ... 295 296 297 298 299 300 301  ... 328

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Pasaj Subteran Piața Sudului (INAUGURAT 23.07.2017)  • 
Choose destination

Since our 2703 forum members have written 463836 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”