MetrouLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrou

Topic: Modernizarea stațiilor de metrou

1895 posts, 454290 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 67 68 69 70 71 72 73  ... 136

📖 Pagination options
Re: Modernizarea statiilor de metrou andrei11

La Victoriei ( 1 & 2 / A & B / M1- M2 etc, etc ) sunt 3 accesuri independente. Combinati-le cum doriti si inchideti ce accesuri  doriti.
Oricum eu la Victoriei nu ies la suprafata niciodata, numai schimb. 1 cu 2 ; A cu B ; M 1 cu M 2.

Re: Modernizarea statiilor de metrou Florinds

Poate sunt eu prea carcotas sau prea conservator, dar oamenii au inceput sa valideze corect si tot sunt niste cozi care nu erau.
Am senzatia ca tot procesul e mult mai lent, validarea legitimatiei dureaza ceva mai mult, cred ca sunt mai putine porti si instinctul de conservare nu te lasa sa intri cu picioarele in geamuri. Inainte impingeam cu mana bara de fier si mergea instant.
Mi se pare o nebunie, acum nu cred ca se mai poate sari daca nu exista curent electric. Geamurile batante merg si daca nu exista curent?
Deci pana la urma, care e modernizarea...

Re: Modernizarea statiilor de metrou shoppy

Pe langa faptul ca o poarta se poate folosi in ambele sensuri, in caz de urgenta personalul apasa butonul de panica si toate portile se deschid si raman deschise.
Da, vechile validatoare aveau o viteza mult mai mare, acum procesarea cartelei dureaza dublu.

Re: Modernizarea statiilor de metrou mcosmin

La abonament e mai rapid acum. Scrierea pe cartela dureaza mult acum, dar macar e inteligibil.

Re: Modernizarea statiilor de metrou Florinds

In caz de urgenta, oricum oamenii se vor imbulzi si vor bloca turnichetii... La ce aglomeratie e la metrou...
De ce e dublu timpul de validare pentru cartele?? Ar putea sa raspunda cineva avizat... Sunt procesoarele prea puternice pentru cartelele vechi? :)

In caz de urgenta portile se deschid in directia evacuarii, deci nu se blocheaza nimic.
Eu cred ca vechiul sistem functiona foarte bine, mare lucru ca uneori se citea mai greu, cred ca noul sistem manevreaza cartela mult mai incet ca sa fie scrisul citet si foarte bine aliniat.

Re: Modernizarea statiilor de metrou andrei11

Stati sa inceapa sa se strice. O sa fie o placere din partea mea. Oricum pot sa jur ca majoritatea componentelor sunt Made in China, restul facute pe undeva prin Madagascar. Eu cred ca Metrorexul are deja destule bube in cap, cu portile astea noi s-au mai sifonat ceva  bani, prime pe la anumite persoane, etc.

Evident ca se reinventeaza apa calda tinand cu dintii de incompatibilitatea cu RATB, se putea foarte usor cere sa se implementeze vechiul mecanism de manipulare al cardului magnetic, ca doar mergea bine, era rapid, eram obisnuiti cu el, stiam sa-l reparam...

Re: Modernizarea statiilor de metrou zapacitu

Sau se putea solicita in caiet ca Tmax intre introducere cartela si eliberare cartela <= minimul actual si suplimentar ca Tmax intre introducere cartela si deschidere poarta < minimul actual. Nu s-a pus asta, s-a adus ce era mai ieftin.

Re: Modernizarea statiilor de metrou mcosmin

Sau putem sa acceptam faptul ca nu vom mai folosi cartele prea mult timp.

Si stati linistiti, in general piesele de schimb se gasesc mai usor pentru produsele noi. Sunt 100% convins ca un factor important pentru modernizare a fost lipsa pieselor de schimb. Cam aceiasi poveste cu IVA.

• sab
  • Posted:
  •  

Re: Modernizarea statiilor de metrou sab

punmeister wrote:
ByOnu wrote:
portile montate odata cu lifturile au fost pastrate pe unde au finalizat?

Nu, n-au fost pastrate.

De ce ? Nu erau compatibile cu cele noi ?

Re: Modernizarea statiilor de metrou MikeT

zapacitu wrote:
Sau se putea solicita in caiet ca Tmax intre introducere cartela si eliberare cartela <= minimul actual si suplimentar ca Tmax intre introducere cartela si deschidere poarta < minimul actual. Nu s-a pus asta, s-a adus ce era mai ieftin.

Pentru partea bolduita trebuie sa ai o viziune clara asupra modului in care se intra la metrou, trebuie sa gandesti si, cel mai important, sa iti pese.

Re: Modernizarea statiilor de metrou TibiV

Nu.
Trebuie sa folosesti metroul macar o (1) data pe luna casa iti pese...
Astia au vazut metroul doar la TV....

Cartelele magnetice sunt foarte bune pentru turisti si persoane din afara Bucurestiului, nu poti sa pretinzi ca toti care cumpara cateva calatorii sa cumpere si un card portofel electronic, care costa mai mult decat calatoriile si apoi este inutil(sau macar sa fie ca la instalatiile de transport pe cablu, garantie 20ron la cardul electronic, garantia se recupereazape loc, oricand si la orice punct de vanzare doar prin predarea cardului).

Go to page:  1  ... 67 68 69 70 71 72 73  ... 136

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Lucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrou  • 
Choose destination

Since our 2419 forum members have written 433186 posts in 5388 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”