MetrouLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrou

Topic: Modernizarea stațiilor de metrou

1895 posts, 540888 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 66 67 68 69 70 71 72  ... 136

📖 Pagination options
Re: Modernizarea statiilor de metrou Puss in Boots

sab wrote:
Probabil ca la Leonida si in celelalte statii mentionate de tine se va rezolva acest lucru odata cu schimbarea turnichetilor. Putintica rabdare, mon cher... ;)

In alta ordine de idei, noii turnicheti mi se par foarte enervanti. Piuie si cand ceva nu este in regula, dar si la fiecare validare corecta, chiar si la iesire...Trebuie sa ai nervii foarte tari sa stai la cabina o zi intreaga :)

Mi-e greu sa cred ca se va rezolva cand se vor schimba turnichetii. Nu prea ii vad pe cei de la Metrorex (in general orice e de stat) foarte mintosi ca sa faca asa o imbunatatire din proprie initiativa. Si acum in Bombardierele de pe M1 si M3 sunt hartile unde pasajul de corespondenta de la Gara intre M1 si M4 e la fel ca oricare altul, cand el este cu taxare. Modificarea a fost facuta pe M2 in CAF-uri. Si era vorba sa printeze niste foi in plus. Daramite sa gandeasca chestii complexe. Pana si mutarea bicicletelor in afara statiei la Leonida n-a fost ca urmare a vreunei idei marete. In orice caz, sper sa le fi ajuns propunerea mea. Daca o fac, bine daca nu aia e. La Aparatori si la Sudului mai greu sa mareasca nr de accese pt ca nu e spatiu, unde nu e nici Dzeu nu cere. In schimb la Leonida ar fi.

Nici de chestia aia cu sageata nu sunt absolut convins ca s-a gandit careva acolo la M-rex.....poate le face careva o sugestie. Macar sa o faca atunci cand se schimba toti turnichetii. Rotit 180 grade si schimbat locul cu sigla Metrorex ca sa fie si mai clar. Oricum pana atunci pentru destui oameni o sa fie confuzant. Poate puteau gandi turnichetii noi cu un sistem identic de introducere a cartelei... nu ma pricep. Aia e acum. Mergem inainte.

Apropo, la noile porti de acces fiind probabil asemanatoare cu cele existente acum pt carucioare, in momentul validarii apare si data expirarii abonamentului ? (de ex)

Re: Modernizarea statiilor de metrou ByOnu

Aldea a declarat acum o saptamana, doua, ca loturile de cartele ce se vor printa din acest moment inainte vor fi tiparite cu noua sageata. Pana atunci asteptam epuizarea stocului vechi.

• sab
  • Posted:
  •  

Re: Modernizarea statiilor de metrou sab

@Puss in Boots
Asa cum am mentionat acum cateva zile, la Izvor turnicheti care erau de iesire in vechiul amplasament, acum sunt de intrare. Nu vad de ce la Leonida nu s-ar putea face asa ceva. Insa la Leonida mare flux de intrare in afara de ora 8-9 nu prea este.
Oricum, daca ai citit, noii turnicheti sunt configurabili. Adica ii pot transforma oricand din intrare in iesire sau invers.
Da, apare si data expirarii la noii turnicheti.

• sab
  • Posted:
  •  

Eu nu prea am inteles cum este la Victoriei, de maine se inchide tot ce vine din pasajul pietonal, adica intrarea in statia M1+ intrarea in statia M2 pe peronul catre Pipera  ? :o

http://www.metrorex.ro/_read489-1

Metrorex anunta inceperea celei de a treia etape a lucrarilor de modernizare a instalatiilor de control-acces

Pana la acest moment, Metrorex a finalizat lucrarile de modernizare la 24 accesuri, din 12 statii.
Perioada desfasurarii celei de-a treia etape a lucrarilor de modernizare a instalatiilor de control-acces, este 07.06. – 11.07.2017.

Astfel, se vor moderniza instalatiile de taxare din urmatoarele statii:
 Statia Piata Victoriei 1
- 07 – 13.06.2017:       Accesul dinspre Bulevardul Lascar Catargiu si Bulevardul Iancu de Hunedoara;
Accesul dinspre Bulevardul Lascar Catargiu si Calea Victoriei;
- 14 – 20.06.2017:       Accesul dinspre Bulevardul Aviatorilor si strada Paris.
Statia Aviatorilor
- 07 – 13.06.2017:       Accesul dinspre Piata Charles de Gaulle, Bulevardul Aviatorilor si Calea Dorobanti;
Accesul dinspre Piata Charles de Gaulle, Bulevardul Aviatorilor si Bulevardul Maresal Constantin Prezan;
- 14 – 20.06.2017:       Accesul dinspre Piata Charles de Gaulle, Bulevardul Aviatorilor, Parc Herastrau.
Statia Mihai Bravu
- 07 – 13.06.2017:       Accesul dinspre Soseaua Mihai Bravu, Strada Vitejilor;
- 14 – 20.06.2017:       Accesul dinspre Soseaua Mihai Bravu si Strada Penes Curcanul.
Statia Piata Iancului
- 07 – 13.06.2017:       Accesul dinspre Soseaua Mihai Bravu, Soseaua Iancului;
- 14 – 20.06.2017:       Accesul dinspre Soseaua Mihai Bravu, Strada Pache Protopopescu.
Statia Piata Romana
- 21 – 27.06.2017:       Accesul dinspre Bulevardul Gheorghe Magheru, Strada Tache Ionescu;
- 28.06 – 04.07.2017:  Accesul dinspre Bulevardul Gheorghe Magheru, Piata Romana.
Statia Gara de Nord 1
- 21 – 27.06.2017:       Accesul E dinspre Calea Grivitei, strada Gheorghe Polizu;
Accesul F dinspre Calea Grivitei, Bulevardul Gheorghe Duca.
- 28.06 – 04.07.2017:  Accesul A dinspre Calea Grivitei, Bulevardul Gheorghe Duca;
Accesul B Piata Garii de Nord.
- 05 – 11.07.2017:         Accesul C dinspre Calea Grivitei, Bulevardul Gheorghe Duca;
Accesul D dinspre Calea Grivitei, strada Gheorghe Polizu.
Statia Universitate
- 21 – 27.06.2017:       Accesul dinspre Bulevardul Nicolae Balcescu, strada Ion Campineanu si strada Batistei;
- 28.06 – 04.07.2017:  Accesul dinspre Piata Universitatii.
Statia Dristor 2
- 21 – 27.06.2017:       Accesul dinspre Strada Dristorului, Bulevardul Camil Ressu;
- 28.06 – 04.07.2017:  Accesul dinspre, strada Dristorului, strada Baba Novac.

Calatorii vor putea utiliza celelalte cai de acces disponibile. Avand in vedere ca acest proiect este unul complex, coroborat cu necesitatea de a asigura securitatea si siguranța calatorilor, precum si de a respecta recomandarile Inspectoratului pentru Situații de Urgenta „Dealul Spirii” Bucuresti, lucrarile de modernizare, se vor executa etapizat.
Pe parcursul lucrarilor, personalul Metrorex va asigura asistenta necesara calatorilor.

Re: Modernizarea statiilor de metrou misterr

Exact, se închide perechea „bulină roșie”/„bulină albastră” din dreapta (dinspre est):

• sab
  • Posted:
  •  

Eu inteleg din text ca se inchid ambele "bulini rosii". Si nu inteleg de ce...

07 – 13.06.2017:       Accesul dinspre Bulevardul Lascar Catargiu si Bulevardul Iancu de Hunedoara;

Partea cu rosu nu imi este foarte clara, pentru ca, daca vorbim de intrarea in statia M1, se bate cap in cap cu comunicatul acesta http://www.metrorex.ro/_read487-1, unde se spunea ca respectivul acces se va inchide in alta perioada -Piata Victoriei 2: 5 august – 11 august (s-a discutat putin mai inainte...)

Re: Modernizarea statiilor de metrou ByOnu

Ok. Deci se inlocuiesc si turnichetii "noi" de la Victoriei, cei din 2009. E mai bine asa, sa fie un sistem unitar.

Nu am bagat de seama, dar portile montate odata cu lifturile au fost pastrate pe unde au finalizat?

Re: Modernizarea statiilor de metrou punmeister

Nu, n-au fost pastrate.

sab wrote:
Eu inteleg din text ca se inchid ambele "bulini rosii". Si nu inteleg de ce...

Pentru că este un amplu proces de modernizare, care include toate „bulinele”.
Partea bună e că nu se închid simultan, ci în perioade diferite (a fost deja stabilită și anunțată o programare eșalonată a închiderilor).

sab wrote:
07 – 13.06.2017:       Accesul dinspre Bulevardul Lascar Catargiu si Bulevardul Iancu de Hunedoara;

Partea cu rosu nu imi este foarte clara, pentru ca, daca vorbim de intrarea in statia M1, se bate cap in cap cu comunicatul acesta http://www.metrorex.ro/_read487-1, unde se spunea ca respectivul acces se va inchide in alta perioada -Piata Victoriei 2: 5 august – 11 august (s-a discutat putin mai inainte...)

Așa-zisa stație Piața Victoriei 1 are 3 accesuri: A, B, C (vezi schițele postate mai sus în acest topic). Acestea se închid eșalonat:

• În săptămîna 07 – 13.06.2017:

- Accesul dinspre Bulevardul Lascăr Catargiu și Bulevardul Iancu de Hunedoara (Accesul B)
- Accesul dinspre Bulevardul Lascăr Catargiu și Calea Victoriei (Accesul A)

Astea se referă la bulina roșie din dreapta.

• În săptămîna 14 – 20.06.2017:

- Accesul dinspre Bulevardul Aviatorilor și strada Paris (accesul C)

Accesul în așa-zisa stație Piața Victoriei 2 (bulina roșie din stînga) se închide în perioada 05 - 11.08.2017, deci nu se bate nimic cap în cap.

Re: Modernizarea statiilor de metrou shoppy

Azi dimineata la Aviatorilor era coada afara.

Re: Modernizarea statiilor de metrou survola

Statia e aproape închisă,  a rămas deschis doar accesul minuscul de la intrarea în Parc.

• sab
  • Posted:
  •  

Asta era si nelamurirea mea, exact asa intelesem si eu din comunicatul de ieri, ca se inchid simultan accesurile A si B si ramane numai cel dinspre Aviatorilor.
Nu inteleg ratiunea pentru care au facut asa...

Re: Modernizarea statiilor de metrou shoppy

Pai A si B dau intr-un pasaj subteran care apoi da intr-un singur set de turnincheti, lafel ca la A, B, C si D de la Basarab sau ca la accesul dinspre pasajul pietonal de la Universitate, indiferent cate accesuri are pasajul subteran, daca da intr-un singur set de turnincheti este ca si cum s-ar inchide toate odata.

Aici e confuzia.
Nu accesurile A și B se închid. Am spus că se închide bulina roșie din dreapta (adică acel set de turnicheți).
Prin accesurile A și B poți ajunge la cealaltă bulină roșie (din stînga), adică la celălalt set de turnicheți.

Go to page:  1  ... 66 67 68 69 70 71 72  ... 136

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Lucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrou  • 
Choose destination

Since our 2703 forum members have written 464363 posts in 5795 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”