MetrouLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrouM5 Drumul Taberei - Eroilor - Iancului - PantelimonM5 • Discuţii, planuri, ştiri

Topic: M5.1 (D.T. - Eroilor): Discuții generale pe baza lucrărilor și a proiectului

8571 posts, 1402783 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 465 466 467 468 469 470 471  ... 613

📖 Pagination options
Re: Stiri despre proiect essco

Buna ziua. Tot caut stiri despre tronsonul Piata Iancului - Pantelimon si nu gasesc nimic. Stie cineva daca se va mai face vreodata in urmatorii 5 ani? Multumesc.

Re: Stiri despre proiect survola

Se va face odată si odată.
Dar în următorii 5 ani nu cred.

Re: Stiri despre proiect andrei11

Nu se face sigur.
Oricum PMB au declarat ca deabia au reabilitat linia de tramvai in Pantelimon asadar până in 2029 nu se va atinge nimeni de ea. Câţi ani ai  ? Eu cu siguranta nu o mai prind, si altii de vârsta mea.  :P
In Pantelimon trebuie introdusă o  linie rapida si directa de tramvaie Cora - Iancului, facut acces subteran facil intre statia de tramvai si metrou si problema metroului in Pantelimon va fi definitiv rezolvata in sec XXI. Pentru sec XXII mai vorbim in anul 2101.  :popa:  :bere:

Re: Stiri despre proiect mcosmin

Daca ajunge la Universitate va fi minune mare, oricum e de departe cea mai importanta statie din tot M5, dupa Eroilor.

Re: Stiri despre proiect zapacitu

Dat fiind fluxul de pe M2, e mai important Universitate/M5 decat Eroilor/M5. Mare pacat ca nu pot face statiile suprapuse - la cum e loc acum, se indreapta spre Victoriei Reloaded. Poate vor veni astia mai destepti cu idei salvatoare, dar nu prea am mari sperante - fizic e foarte putin spatiu.

Re: Stiri despre proiect mcosmin

Eroilor e importanta si pentru ca are legatura tehnologica cu M1 si pentru ca o parte din calatori vor merge mai departe pe M1/3 fara sa ajunga in Pipera.

Re: Stiri despre proiect Florinds

Sa vedem cum vom arata pasajele de legatura, dar si eu cred ca Universitate e mai importanta.

Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului mcosmin

Eu tot zic că Eroilor e mai importanta decat Universitate. Oricum, pana sa se ajunga acolo, inca ne chinuim sa trecem Dambovita.

Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului t530

http://www.metrorexm5.ro/stadiu.html

Procentul de realizarea a structurii de rezistenta aferentă proiectului Magistrala 5 de metrou, Sectiunea Raul Doamnei - Eroilor (PS Opera), inclusiv Valea Ialomitei, la data de 12 iunie 2017, este de 89.55 %. Stadiul lucrărilor detaliat pe fiecare statie se poate găsi accesând fiecare stație.

Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului icee

In Anno Domini 2017 ce finantare mai are acest proiect minunat ?  :popa:

Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului Goldmund

mcosmin wrote:
Eu tot zic că Eroilor e mai importanta decat Universitate. Oricum, pana sa se ajunga acolo, inca ne chinuim sa trecem Dambovita.

Eu zic ca ambele statii, Eroilor si Universitatea sunt la fel de importante pentru Bucuresti, daca mai pun si Hasdeu, un alt nod important, direct spre Gara de Nord(pana nu o vor muta smecherii si rechinii imobiliari care habar nu au de istoria orasului si de cat de mult se lauda altii care au gara in centrul capitalelor lor...) e la fel de important. Daca oamenii se multumesc cu ce au reusit pana acum(cu primul tronson sapat pana azi), e normal sa spunem ca Eroilor e cea mai importanta statie pe M5...Dar Universitatea, nu-i buricul lumilor? ;)

Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului Florinds

Eroilor va fi mai importanta pana cand va fi data in folosinta Universitate / M5. :)

Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului General_Katana

M5 si inceperea tronsonului 2 pana in Pantelimon = "Bate vantul frunza-n dunga,/ Interesul mi-l prapadeste" si multe minciuni administrative privind termenele de incepere-finalizare  :popa:  :popa:  :popa:

Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului Goldmund

Poate ne explica cineva ce inseamna asta contradictie
"Încă o dată, Metrorex, prin vocea directorului său Marin Aldea, îşi asumă deschiderea circulaţiei pe M5 „la sfârşitul trimestrului II al anului 2018“. Adică, într-un an. ..."
Si mai departe:
"Proiectarea şi montajul sistemului de semnalizare, lucrare care durează cel puţin doi ani de la desemnarea firmei responsabile, reprezintă cea mai „complicată“ etapă din construcţia unei magistrale de metrou. Cel puţin asta susţine Gabriel Stanciu, directorul Alstom România, filiala locală a unuia dintre cei mai mari actori pe plan mondial în domeniul materialului rulant şi lucrărilor feroviare, responsabilă, printre altele, şi de mentenanţa parcului rulant al Metrorex. „La M5, cea mai complicată etapă nici nu a inceput."(subliniat de mine)
http://www.capital.ro/metroul-de-drumul...anare.html
Nu este o confuzie totala, sau mi se pare doar mie?!

Go to page:  1  ... 465 466 467 468 469 470 471  ... 613

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: M5 • Discuţii, planuri, ştiri  • 
Choose destination

Since our 2427 forum members have written 434184 posts in 5406 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”