Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
4579 posts, 1097715 views
📖 Pagination options
-
- adila
-
Posted:
-
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
adila
In Romania masina face pe om, nu invers, iar pietonii sunt ultima grija a autoritatilor. Tu nu vezi ca abia asteapta sa mai taie un copac, si sa toarne beton in loc?
ByOnu wrote:
Adica in pasajul rutier au pus marmura si alucobond, iar in pasajele pietonale ii trag un glet? Ca-n pasajul Latin? Cinste lor atunci, ce sa mai zici. Pasajele acestea daca nu vor fi curatate constant, supravegheate video si cu luminatul intretinut, va fi jale. Pentru pietoni nimic, intrari de hruba inguste, masinile sa aiba frumos totul.
In Romania masina face pe om, nu invers, iar pietonii sunt ultima grija a autoritatilor. Tu nu vezi ca abia asteapta sa mai taie un copac, si sa toarne beton in loc?
-
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
Ei na, parca masinile sunt dotate cu inteligenta / suflet, nu sunt conduse tot de oameni !
Eu spun sa revenim la trasurile cu cai, sunt mai eco. Si evident bicle, dar nu de curse, de oraş.
Ei na, parca masinile sunt dotate cu inteligenta / suflet, nu sunt conduse tot de oameni !
Eu spun sa revenim la trasurile cu cai, sunt mai eco. Si evident bicle, dar nu de curse, de oraş.
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
Confirm, le-am vazut si eu in seara asta.
andrei11, crezi sau nu crezi, dar in seara asta de la Iancului pana la Dedeman Giurgiului am prins un singur semafor, la Nitu Vasile - Brancoveanu (as fi trecut si de asta, daca nu ar fi fost clasica pisi blonda dezorientata in fata mea...
)
Durata traseului: 14 minute !...
Condus legal !...
realistul wrote:
La ieșirea din pasaj spre Nițu , acolo unde erau cele două guri descoperite la canal, au apărut doua țevi albe pentru aerisire. Sunt curbate la capăt, așa cum sunt cele de la RADET. Gen gât de lebădă.
Confirm, le-am vazut si eu in seara asta.
andrei11, crezi sau nu crezi, dar in seara asta de la Iancului pana la Dedeman Giurgiului am prins un singur semafor, la Nitu Vasile - Brancoveanu (as fi trecut si de asta, daca nu ar fi fost clasica pisi blonda dezorientata in fata mea...
Durata traseului: 14 minute !...
Condus legal !...
- realistul
-
Posted:
-
realistul
De dimineață, pe o parte ma pufnit râsul pe alta mă apucat indignarea. La PP 1 Mega erau șapte veste sa astupe acea ,, groapa" și fata intrării în pietonal. Unul compacta nisipul, iar șase de uitau.in centrul intersecției era mișcare. La PP 4 cimitir, se vedea praf de la tăierea gresiei sau betonului.
De dimineață, pe o parte ma pufnit râsul pe alta mă apucat indignarea. La PP 1 Mega erau șapte veste sa astupe acea ,, groapa" și fata intrării în pietonal. Unul compacta nisipul, iar șase de uitau.in centrul intersecției era mișcare. La PP 4 cimitir, se vedea praf de la tăierea gresiei sau betonului.
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
Groapa PP1 Mega nu are legatura cu pasajul, s-a mai scris aici.
Este alta lucrare, a primariei...
Groapa PP1 Mega nu are legatura cu pasajul, s-a mai scris aici.
Este alta lucrare, a primariei...
- Florinds
-
Posted:
-
Florinds
Poate e alta lucrare, dar vezi ca te-ai exprimat gresit... Si pasajul este tot al primariei.
Poate e alta lucrare, dar vezi ca te-ai exprimat gresit... Si pasajul este tot al primariei.
- BIGRED1984
-
Posted:
-
BIGRED1984
Ce face o virgula la timpul ei ... fara ea , era cel mai corect
Ce face o virgula la timpul ei ... fara ea , era cel mai corect
- realistul
-
Posted:
-
realistul
Pe la ora 16 00 era o nacelă cu doi muncitori la partea superioară a acelui stâlp de la ieșire discutat anterior. Mai exact așezau ceva la acele cabluri aparente cred.
Pe la ora 16 00 era o nacelă cu doi muncitori la partea superioară a acelui stâlp de la ieșire discutat anterior. Mai exact așezau ceva la acele cabluri aparente cred.
-
- danutzu_2910
-
Posted:
-
danutzu_2910
Au inceput montajul la scara rulanta la PP1, MOL.
Masina este de la SCHINDLER.
Au inceput montajul la scara rulanta la PP1, MOL.
Masina este de la SCHINDLER.
IMG_20170531_173214.jpg (454.86 KB; downloaded 2521 times)
- realistul
-
Posted:
-
realistul
Se lucra astăzi în șantier. În centrul intersecției, se turna beton.
Se lucra astăzi în șantier. În centrul intersecției, se turna beton.
-
- ByOnu
-
Posted:
-
ByOnu
Nu stiu eu despre ce pasaj tot vorbiti voi aici.
Ar trebui penalizati astia pentru ca tin o lucrare de interes public atat de utila inchisa. Vorbesc despre Dristor, desigur!
Nu stiu eu despre ce pasaj tot vorbiti voi aici.
- realistul
-
Posted:
-
realistul
Lucrau la cofrarea și turnarea betonului la, sa-i spun așa, marginea viitorului traseu al tramvaiului.
Lucrau la cofrarea și turnarea betonului la, sa-i spun așa, marginea viitorului traseu al tramvaiului.
- lucica
-
Posted:
-
lucica
Ca un offtopic e adevarata teoria referitoare la o data ce se termina cu acest pasaj se muta la doua statii de aici in intersectia de la Vitan Barzesti pentru un nou pasaj deci nu vad de ce s-ar grabi cel putin cu refacerea liniei de tramvai din intersectie de la Sudului ? Multumesc.
Ca un offtopic e adevarata teoria referitoare la o data ce se termina cu acest pasaj se muta la doua statii de aici in intersectia de la Vitan Barzesti pentru un nou pasaj deci nu vad de ce s-ar grabi cel putin cu refacerea liniei de tramvai din intersectie de la Sudului ? Multumesc.
- zapacitu
-
Posted:
-
zapacitu
E adevarat si nu prea. Adica da, exista in plan un pasaj la Vitan Barzesti cu Oltenitei, insa nu imi fac iluzii ca se va face "ceva" prea curand. Si in plus, prioritatea nu este nici pasajul amintit, nici Oltenitei si nici captul de la Romprim (oricat de sumbru ar suna asta) - prioritatea este Inelul (lu' Peste). Care inel e Vacaresti - Oltenitei spre Brancoveanu.
E adevarat si nu prea. Adica da, exista in plan un pasaj la Vitan Barzesti cu Oltenitei, insa nu imi fac iluzii ca se va face "ceva" prea curand. Si in plus, prioritatea nu este nici pasajul amintit, nici Oltenitei si nici captul de la Romprim (oricat de sumbru ar suna asta) - prioritatea este Inelul (lu' Peste). Care inel e Vacaresti - Oltenitei spre Brancoveanu.
📖 Pagination options