Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
2321 posts, 696287 views
📖 Pagination options
- TibiV
-
Posted:
-
-
- danutzu_2910
-
Posted:
-
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
danutzu_2910
Cred ca apa care o sa "circule" prin tevi, camine, scurgeri.... o sa fie tare dezorientata de multitudinea de camine.... O sa se rataceasca...
Rampa Hateganu are sanse ca pana la toamna sa fie asfaltata.
La fel si breteaua Grigorescu - Splai....
Cred ca apa care o sa "circule" prin tevi, camine, scurgeri.... o sa fie tare dezorientata de multitudinea de camine.... O sa se rataceasca...
Rampa Hateganu are sanse ca pana la toamna sa fie asfaltata.
La fel si breteaua Grigorescu - Splai....
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
Poate termina si trotuarul pe breteaua respectiva...

Poate termina si trotuarul pe breteaua respectiva...

-
- danutzu_2910
-
Posted:
-
danutzu_2910
Sunt putin egoist, dar as prefera sa merg cu masina pe breteaua aia, cat mai repede.
Pietoni sunt mult, mult mai putini decat masini, in zona aia....
Sunt putin egoist, dar as prefera sa merg cu masina pe breteaua aia, cat mai repede.
Pietoni sunt mult, mult mai putini decat masini, in zona aia....
- zapacitu
-
Posted:
-
zapacitu
Imi place ca soseaua are fundatie de beton armat.
...numai ca in loc sa puna beton au pus nisip...
...iar in loc sa puna armatura au pus piatra sparta.
Imi place ca soseaua are fundatie de beton armat.
...numai ca in loc sa puna beton au pus nisip...
...iar in loc sa puna armatura au pus piatra sparta.
-
- danutzu_2910
-
Posted:
-
danutzu_2910
Tehnologiile noi, nu presupun beton armat pentru fundatie. De fapt... ramane betonul chel. Nu de mai pune nimic peste. (vezi A2).
Nu este deloc anormal sa ramana fundatie de piatra sparta pentru anumite drumuri. De fapt fundatia se fa e in functie de categoria drumului.
Tehnologiile noi, nu presupun beton armat pentru fundatie. De fapt... ramane betonul chel. Nu de mai pune nimic peste. (vezi A2).
Nu este deloc anormal sa ramana fundatie de piatra sparta pentru anumite drumuri. De fapt fundatia se fa e in functie de categoria drumului.
- zapacitu
-
Posted:
-
zapacitu
De acord, dar nu cumva fundatia de beton (nearmat) e superioara celei de piatra sparta?
De acord, dar nu cumva fundatia de beton (nearmat) e superioara celei de piatra sparta?
-
- danutzu_2910
-
Posted:
-
danutzu_2910
Nu, categoric nu. Tocmai ce am fost o discuie in sensul asta..... nu mai stiu pe ce forum...
Betonul nu poate fi turnat continuu si in strat subtire. Chestia cu , nu continuu e foarte importanta pentru dupa turnare, se lasa un timp dupa care se taie rosturi. Ei bine, rosturile astea se pot umple cu material elastic, dar un eventual strat de asfalt va crapa, exact in dreptul acestor rosturi. Asta este motivul pentru care A2 a ramas neasfaltata. Ar fi fost mai rau.
Bine, nici cu beton neacoperit nu e o fericire. Intimp capata pori in care intra apa, inghet dezghet.... restul il stiti... (aici vorbim despre fundatie rigida)
Cea mai buna solutie este fundatia semirigida sau cea flexibila.
La amandoua exista material granular, la care se adauga diversi lianti
La structura semirigida, mai avem in strat de balast stabilizat. Asta se prefera pentru autostrazi.
Nu, categoric nu. Tocmai ce am fost o discuie in sensul asta..... nu mai stiu pe ce forum...
Betonul nu poate fi turnat continuu si in strat subtire. Chestia cu , nu continuu e foarte importanta pentru dupa turnare, se lasa un timp dupa care se taie rosturi. Ei bine, rosturile astea se pot umple cu material elastic, dar un eventual strat de asfalt va crapa, exact in dreptul acestor rosturi. Asta este motivul pentru care A2 a ramas neasfaltata. Ar fi fost mai rau.
Bine, nici cu beton neacoperit nu e o fericire. Intimp capata pori in care intra apa, inghet dezghet.... restul il stiti... (aici vorbim despre fundatie rigida)
Cea mai buna solutie este fundatia semirigida sau cea flexibila.
La amandoua exista material granular, la care se adauga diversi lianti
La structura semirigida, mai avem in strat de balast stabilizat. Asta se prefera pentru autostrazi.
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
"Dincolo" a explicat frunzaverde (cred ca toamna trecuta) de ce pista cu fundatie de beton este o catastrofa pentru aeroporturi...
Reteta sigura pentru refacerea pistei din 10 in 10 ani...
Si de ce la Craiova s-a ales metoda "fracturarii" vechilor dale inainte de a fi asfaltate, formand astfel o structura semirigida...
danutzu_2910 wrote:
Tocmai ce am fost o discuie in sensul asta..... nu mai stiu pe ce forum...
"Dincolo" a explicat frunzaverde (cred ca toamna trecuta) de ce pista cu fundatie de beton este o catastrofa pentru aeroporturi...
Reteta sigura pentru refacerea pistei din 10 in 10 ani...
Si de ce la Craiova s-a ales metoda "fracturarii" vechilor dale inainte de a fi asfaltate, formand astfel o structura semirigida...
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
Din bilantul primarului general la un an de mandat.
Este nevindecabila....
http://www.pmb.ro/pmb/comunicate/presa_com.php?msj=6665
Asta este tot ce apare in bilantul primarului despre acest subiect...
Adica NIMIC. NADA. NOTHING. RIEN.
Din bilantul primarului general la un an de mandat.
Este nevindecabila....
http://www.pmb.ro/pmb/comunicate/presa_com.php?msj=6665
....
Asta este tot ce apare in bilantul primarului despre acest subiect...
Adica NIMIC. NADA. NOTHING. RIEN.
-
- sss
-
Posted:
-
sss
Nu stiu ce nu-ti convine, femeia a fost corecta... nimic a facut, nimic a scris, vroiai sa te minta?
Nu stiu ce nu-ti convine, femeia a fost corecta... nimic a facut, nimic a scris, vroiai sa te minta?
-
- danutzu_2910
-
Posted:
-
danutzu_2910
@TibiV
Cred ca o sa vedem in curand si in premiera, ceva asfalt pe bretelele deja "bordurate"....
Cred ca cineva, deja isi face socotelile cata panglica sa cumpere...
Nu va ganditi la inaugurarea pasajului SUPRATERAN!!
Nuuuuu, doar bretelele, si podurile de la nivel!!
@TibiV
Cred ca o sa vedem in curand si in premiera, ceva asfalt pe bretelele deja "bordurate"....
Cred ca cineva, deja isi face socotelile cata panglica sa cumpere...
Nu va ganditi la inaugurarea pasajului SUPRATERAN!!
Nuuuuu, doar bretelele, si podurile de la nivel!!
- Tavi
-
Posted:
-
Tavi
Cu LEA neridicate ar fi ridicola o inaugurare ... Mai bine vezi cum e cu firele doamna Firea!
Cu LEA neridicate ar fi ridicola o inaugurare ... Mai bine vezi cum e cu firele doamna Firea!
-
- danutzu_2910
-
Posted:
-
📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum:
Străpungerea Bd. Nicolae Grigorescu - Splaiul Unirii - Șos. Vitan-Bârzești (2010 - 2023)
•
Choose destination