Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Pasaj Subteran Piața Sudului (INAUGURAT 23.07.2017)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

4579 posts, 1097377 views

Go to page:  1  ... 292 293 294 295 296 297 298  ... 328

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Sorin62

danutzu_2910 wrote:
Da, asta vroiam sa spun si eu apropo de "profilele" alea.
Sunt pentru a defini planul tencuielii. Pe vremuri se foloseau rigle de lemn.

Sau cu ”mămăligi” (bulgări de material puși pe perete din loc în loc) din materialul cu care tencuiești...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului andrei11

subway guru wrote:
Aia cu riglele de lemne e solutie de mesterache romanache...numai un bou ar baga rumegus in tzement  :popa:

Nu ma pricep absolut deloc la asemenea lucruri dar parerea mea este urmatoarea : constructii se fac de ceva mii de ani, pe când nu exista Dedeman, Hornbach, Praktiker. Inclusiv cimentul ( modern ) ; betonul au  aparut cu  ceva timp semificativ in urmă...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului TibiV

Se pare ca romanii foloseau un fel de ciment, dar odata cu caderea Imperiului s-a "uitat" reteta.

Cimentul Portland a fost inventat in secolul XIX...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului zapacitu

Da, iar acum 45 de ani se folosea un ciment care odata "lutruit" arata a mozaic. Si avea o duritate... de 50 de ani mai tarziu nu e uzat. Odata cu "caderea regimului" s-a uitat si reteta respectiva, nu?

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului danutzu_2910

@TibiV
Proba video.  :lol:  :lol:

:bere:

:bere:
Fix stalpul pozat de mine aseara apare la tine in filmare cu doar un rand de placi... ;) (min.01.07)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului danutzu_2910

Da, tu ai mers pe sensul celalalt...

Si desigur, se observa si bulibaseala de la intrarea in pasaj... unde toti vor sa intre primii...

(Am un lapsus cum se insereaza youtube, sa apara imaginea) :lol:  :lol:  :lol:

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului ByOnu

Adica in pasajul rutier au pus marmura si alucobond, iar in pasajele pietonale ii trag un glet? Ca-n pasajul Latin? Cinste lor atunci, ce sa mai zici. Pasajele acestea daca nu vor fi curatate constant, supravegheate video si cu luminatul intretinut, va fi jale. Pentru pietoni nimic, intrari de hruba inguste, masinile sa aiba frumos totul. :roll:

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului realistul

Nu au pus încă Alucobond. Este mister. Presupunem doar. Iar în pietonale la fel. Presupunem că trag tinci și decorativa.

danutzu_2910 wrote:
Da, tu ai mers pe sensul celalalt...

Nu, am mers exact pe traseul filmat de tine.
Tu la 01.07 ai mers mai departe, eu am oprit si am facut o poza.

La ieșirea din pasaj spre Nițu , acolo unde erau cele două guri descoperite la canal, au apărut doua țevi albe pentru aerisire. Sunt curbate la capăt, așa cum sunt cele de la RADET. Gen gât de lebădă.

La PP 3 astăzi, aceasta macara a stat aici toată ziua. Probabil a manipulat granitul și adezivul pentru pietonale.
1496064446369-719232213.jpg (1.32 MB; downloaded 2077 times)

Parerea mea este ca unde vedem saci pe care scrie Titan Mar acolo in mod sigur se va placa cu granit... ;)

Go to page:  1  ... 292 293 294 295 296 297 298  ... 328

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Pasaj Subteran Piața Sudului (INAUGURAT 23.07.2017)  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463866 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”