Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiProiecte și lucrări finalizate parțial, suspendate sau abandonateStrăpungerea Splaiul Independenţei – Ciurel – A1

Topic: Discuții pe baza lucrărilor și a proiectului

4158 posts, 1221041 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 189 190 191 192 193 194 195  ... 297

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Adrian Rosca

Am trecut si eu azi pe Virtutii cam pe la 10.30-11.00 si am reusit sa numar doi sau trei muncitori. Se vedea in schimb o macara pe langa Danes, poate ca erau concentrati acolo.

• clt
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului clt

Este un proiect atat de important, si totusi mi se pare ca este cel mai neglijat dintre toate lucrarile in Capitala.. Nu ca celelalte nu ar fi, dar Penetratia asta a fost lasata tot mai la urma.. Si nu pot sa inteleg de ce, traficul prin Militari sa iesi pe A1 este infernal.. Avand doua drumuri spre A1, chiar si trei daca socotesti Centura ciuta, ar risipi traficul pe cele trei drumuri, si nu s-ar mai forma buba in Militari.. cred.. sper.. imi doresc..  :lol:

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului danielstan

Pentru ca 2 supermarketuri din Militari au avut destula trecere la primarie ca sa le puna semafor.
Si le-a dat timpi buni de semafor, nu 20 de secunde - cei ce ies din Militari Shopping Center si fac stanga spre centru, cat si cei care vin dinspre centura Bucuresti si fac stanga sa intre in supermarket au timpi de semafor care se scad din fluxul spre si dinspre A1.
La fel la semaforul cu Drumul Osiei.
La un drum cu 2 benzi pe sens, conteaza...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului survola

Acum vin si intreb, după ce am văzut poza cu domnișoara, o să înghesuie carosabilul cu două benzi (?) plus un trotuar între casa respectivă și pila din fata ei?

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului shoppy

Da, ceva noutati nedefinite si unghiuri noi pe un santier fotografiat de x ani incoace, iti spun din experienta, chestia asta cu mesaje periodice cu "intrati dincolo ca este super-mega si noutati si chestii nemaivazute" nu face bine la nimeni, nici macar atunci cand sunt adevarate.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului andrei11

:?:
Eu spun sa nu fim ipocriti, remarca ta imi  aduce aminte de TVR - ul anului 1988.
Oricum sunt multi useri care sunt inscrisi pe mai multe forumuri, inclusiv persoane importante de la PUME sunt la noi. Si daca de la PUME sunt la noi inseamna ca si reciproca e adevarata.
In era globalizarii totale sa spui ca urmaresti o singura sursa de stiri suna a curiozitate...

Pai exact, cine are timp de mai multe forumuri oricum vede reportajele, cine urmareste una singura sau nu urmareste PUM atunci ii scri simplu ca este pe PUM un reportaj nou si pui link-ul(daca poti sa descrii noutatile din el atunci foarte bine, daca nu atunci nu este nimeni obligat sa tina saptamanal evidenta) si daca omul vrea / are timp atunci poate da click, sau poate nu, nu are nici un rost sa lauzi fiecare reportaj cu mega interesant, noutati, unghiuri nemaivazute, poze artistice(si daca nu sunt atunci mai rau faci ca data viitoare sigur te trece cu vederea).

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului andrei11

E  ok, sa revenim la subiect...
survola wrote:
Acum vin si intreb, după ce am văzut poza cu domnișoara, o să înghesuie carosabilul cu două benzi (?) plus un trotuar între casa respectivă și pila din fata ei?

Se pierde si curtea "de la Splai". Era vorba si de balcon la un moment dat sa-l dea jos, dar nu cred ca incurcă balconul asa de mult daca iese din perimetrul constructiei.

Lasa ca le pune drum ingust, prioritate pentru aia de merg spre amonte fata de garla(ca teoretic ei urca), cel mult o oglinda si gata, oricum duce doar in parcarea blocului acela.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului TibiV

survola wrote:

Nu este chiar atat de mic spatiul nici acum, dar "te fura" esafodajul...
Se vedea mai bine inainte sa puna tablierul... (poze din iunie 2016)

Unde sunt masinile parcate, probabil tot parcare va fi...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului survola

Se vede cu ochiul liber că se ia o bandă din drumul existent. Cel puțin.

O sa fie ca strada de pe langa pasajul Chitila.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului realistul

Mare trafic  nu o sa fie pe acolo așa că eu nu cred că e mare bai.

Go to page:  1  ... 189 190 191 192 193 194 195  ... 297

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Străpungerea Splaiul Independenţei – Ciurel – A1  • 
Choose destination

Since our 2705 forum members have written 464145 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”