MetrouLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrouM5 Drumul Taberei - Eroilor - Iancului - PantelimonM5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020

Topic: Discutii - Lucrari statia Favorit

832 posts, 311767 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 43 44 45 46 47 48 49  ... 60

📖 Pagination options
Re: Discutii - Lucrari statia Favorit andrei11

Discutiile despre Stuttgart  le gasiti la Germania / Stuttgart.

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Discutii - Lucrari statia Favorit 133 313

Well... flickr e cam blocat deci ma voi rezuma la un update scris. La Favorit singura noutate sunt doua fasii de carosabil betonate pe str. Sibiu de la aleea ce iese din spatele blocului DT21 spre intersectie.

Re: Discutii - Lucrari statia Favorit George

Pot indrazni sa intreb cand se da drumul la firul spre oras al bulevardului?!  :roll:  :roll:  :roll:

Re: Discutii - Lucrari statia Favorit zapacitu

De indraznit poti indrazni  :roll:

Sunt gata lucrarile in zona respectiva?

Re: Discutii - Lucrari statia Favorit t530

Nu, se lucreaza la Acces C

Re: Discutii - Lucrari statia Favorit George

Mai sunt 2 accese neterminate, pe partea dreapta cum mergi spre oras...acolo e si accesul C?

Mai sunt 3..
Acces C Drumul Taberei nr.21 - in lucru
Acces D Drumul Taberei nr.23 - trebuie facuta subtraversarea Strazii Sibiu + Acces
Acces E Medlife favorit - subtraversarea este finalizata, traficul a revenit la normal, dar lipsa Acces

De ieri au inceput sa monteze console noi pentru RATB pe banda spre centru. Posibil ca in 1-2-3 saptamani sa circulam fara deviere.

Re: POZE Lucrari - statia Favorit Victor92

t530 wrote:
Priviti consolele pestrite

Sunt si console vechi, si unele noi. Cele vechi au ramas de la devierea retelei de troleibuz. Atata economie nu am vazut in viata mea si sunt convins ca mai erau elemente de retea pe stoc ...

• GPS
  • Posted:
  •  

Re: Discutii - Lucrari statia Favorit GPS

Când au pus și ei niște console OK, moderne, cu ocazia lucrărilor de la Eroilor, le-au înlocuit și au pus "chestiile" astea care îmi aduc aminte de rețeaua din 198x, totuși cred ca meritam și noi o rețea cât de cât modernă. Eu înțeleg ideea cu aducem la starea inițială, dar dacă RATB avea prinsă rețeaua cu sârme, plină de defecte așa o refăceau?

Re: Discutii - Lucrari statia Favorit Costin

Da, asta inseamna aducerea la starea initiala. Altfel ar fi investitie in modernizarea retelei de troleibuz, dar asta nu e prinsa in contract...

Re: Discutii - Lucrari statia Favorit Florinds

Nici macar starea initiala... Acum au aparut noxele dincolo de Favorit, adica 168 si 668 in plus si troleibuzele in minus.

Re: Discutii - Lucrari statia Favorit subway guru

Metroul nu va produce noxe, din contra, le va reduce...mai priviti si dincolo de miopie...
:(

• GPS
  • Posted:
  •  

Re: Discutii - Lucrari statia Favorit GPS

Guru, le elimina dacă nu mai circulau autobuze... așa tot la starea inițială suntem, dacă nu mai rău...
Scuzați Off-ul. :bere:

Go to page:  1  ... 43 44 45 46 47 48 49  ... 60

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: M5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463838 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”