Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Pasaj Subteran Piața Sudului (INAUGURAT 23.07.2017)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

4579 posts, 1096343 views

Go to page:  1  ... 282 283 284 285 286 287 288  ... 328

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului danutzu_2910

@neb, exista UIP.
La orice lucrare pe fonduri europene, exista asa ceva la primarie sau consiliu judetean.
Se ocupa doar cu proiectele astea.
Nu misca nimic, pana nu zice Consultanta ca e ok.
Apropo, la lucrarea asta cine asigura Consultanta?

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului realistul

Ieri frecau menta și se amuzau la PP 4, azi alții sprijină lopata și o aburesc la accesul Mega. Te apuca toate alea. Și proștii de chinuie in trafic, iar șefii lor ne asigura că termină. Acum la PP4 trei stăteau de vorbă pe scările de la accesul dinspre bloc, unul sprijinea gardul, iar alți patru nu știu ce zgarma in pământ ( bine, doar doi din ei).
IMG_20170509_074404.jpg (946.96 KB; downloaded 2344 times)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Florinds

Sper ca nu patim ca la PPL, cand stateau angajati ai constructorului la scari sa ajute persoanele cu dizabilitati si carucioare...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Alex1234

Nu...nici macar...  :)
Dar daca mai continua asa, cu evidenta incetinire a vitezei de executie, nu se mai termina anul asta....si ar fi o crima sa nu termine pana la 1 Septembrie.....daca incepe traficul de cosmar nici ei nu vor mai putea lucra asa de eficient..cat despre noi...  :(

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului razvan_3asy

In pasaje se fac oare finisari/placari? Poate lucreaza din interior spre exterior, sa fim optimisti :)))

De exemplu la astia din poza cu cooperativa dor de lucru, nu este data plasa la o parte, deci nu cred ca se lucreaza. Poate au intrat  prin alta parte.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului TibiV

Colegul Ionut de la "benzinari" a facut astazi o filmare pe la pranz.
Bucata care mie mi-a luat aseara 2 minute 21 secunde, el a facut-o intr-un singur minut.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului adila

Cred ca am inteles cu toti deja ca trecerea prin pasaj nu pune probleme. Nici nu ar avea cum, nefiind semafor. Ce ne facem insa cu intersectiile in care fluxul de masinii se descarca, aici este problema? Si de asemenea ce facem pe directia E-V (ambele sensuri)?

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Brb398

Astazi in jurul ore 11:30 am trecut pe jos , directie Oltenitei - Nitu Vasile ( pe jos,inca am perimsul suspendat  :cry: ) , foarte aglomerat sensul Oltenitei - Brancoveanu (coada incepand undeva in dreptul starzii Voila), absolut nimeni la ora precizata, am zis ca o fi ora mesei ... na si ei sunt oameni. Trecand inapoi pe la ora 14:00 la fel , nici o activitate , din subsolul PP4 se auzeau muncitori, injurand , nu muncind.

Sper ca se munceste in interiorul pasajelor pietonale ... ca la suprafata nu am vazut pe nimeni.

I-au bagat pe baieti la subsol, nu-i mai vede nimeni daca muncesc sau nu. Trai pe vatrai. Doar ați vazut ce se omoara la suprafata cu munca. Niste camere video conectate la seful de santier si la primarie nu ar face rau.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului shoppy

De parca toti dorei care freaca menta au sefi prosti pe care nu ii duce capul ca aia freaca menta, terminati cu prostiile, daca este vorba de munca atunci este acolo si sefu, si ingineru, si patronu, si se munceste, daca nu atunci stie toata lumea ca nu se munceste.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Alex1234

Asta seara pe la 18:30 se circula f f rau pe sensul spre Nitu Vasile...parca nici nu se daduse drumul la pasaj..  :(

Go to page:  1  ... 282 283 284 285 286 287 288  ... 328

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Pasaj Subteran Piața Sudului (INAUGURAT 23.07.2017)  • 
Choose destination

Since our 2703 forum members have written 463829 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”