Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Pasaj Subteran Piața Sudului (INAUGURAT 23.07.2017)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

4579 posts, 1097055 views

Go to page:  1  ... 280 281 282 283 284 285 286  ... 328

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului andrei11

Când moare un om e un caz, când mor cu zecile de mii / sutele / milioanele in diverse catastrofe naturale /  razboaie e statistică.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului aztec

Politia si ISU având la dispoziție o ora, puteau evita prin amplasarea unei saltele speciale pt astfel de cazuri..

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului andrei11

Ne dam cu presupusul fara sa stim ce si cum...Daca omul e dus cu capul când vede venind salteaua se aruncă inainte să ajunga cei cu salteaua la el...E destul de complicata psihologia patologică a individului...Oricum iti trebuie studii de specialitate serioase / experienţă  si nici asa nu o sa stii niciodata 100 % ce e in capul unui om sanatos sau nesanatos.
Propun sa revenim la discutii pe marginea proiectului.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului nathalael

Salteaua despre care vorbiti ii salveaza pe cei care vor sa fie salvati, cei care vor sa se sinucida pot sari foarte usor pe langa ea.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului someone

Pana la urma s-a aflat ce e cu aportul de aer in tunele? Ce lucrari fac ei acolo de au nevoie de asa ceva?

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului bekxy

Probabil umflă... preţul. :D
Cel puţin după mintea Firii.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului realistul

Eu am bănuit că e pentru a reduce umiditatea.Altfel la PP3 la ce ar fi utile. Or fi cu aer cald.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului danutzu_2910

In mod normal nu ar trebui sa fie umiditate. Ca doar am hidroizolat pe exterior.
Altfel, de unde umiditate?

Când am fotografiat la PP 3 tuburile buclucașe de vedea apa. Nu multă, dar era.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului danutzu_2910

A, poate sa fie apa de la ploi, apa care a intrat... pe gura de acces. A stat pe pardoseala si vor sa usuce pardoseala...

Astăzi de dimineață, erau trei veste și un buldoexcavator care spărgea cu un picon betonul din fata accesului la PP-ul din fata Mega. Se marea sau de continua un șanț pe care l-am văzut și sâmbătă aici. Ce ma indignat in dimineața asta a fost faptul că erau trei veste la PP 4 accesul dinspre bloc, care stăteau și se amuzau lângă puțul liftului. Unul dintre ei își cumpărase un smartphone ( era cutia pusa pe bordura de beton a liftului) și ceilalți î-i țineau companie la butonare. Ora 08 15. Noi stam in trafic și ei stau și se joaca pe telefoane.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Alex1234

Sincer...cred ca s-a redus enorm ritmul de lucru...poate ma insel si se lucreaza puternic in subteran, insa nu par sa fie multi oameni in santier. De asemenea nu este nici o miscare importanta in pasajul rutier...placari Alucobond, cablaje, etc.....cred ca avem noroc daca se termina macar rutierul pana in Septembrie....mai sunt 90 de zile...la ritmul asta..  :(

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Alex1234

La ora 3 PM maxim 10 muncitori la suprafata....:(((

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Tavi

Poate restul erau in pasaj :)
Nu! Hai sa facem mai bine o lista cu lucrari ramase de executat. Si asa le urmarim pe acelea nu cate veste stau pe afara (ca pe alea dinauntru oriucum nu le vedem).
Doua le-a dezvaluit deja #Subway guru  :bere:
- procurare alucobond
- vopsire alucobond
- iluminat in pasaj (e gata?)
- iluminat exterior
- infrastructura RATB deasupra ...

Mai puneti si voi.

Go to page:  1  ... 280 281 282 283 284 285 286  ... 328

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Pasaj Subteran Piața Sudului (INAUGURAT 23.07.2017)  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463849 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”