Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Pasaj Subteran Piața Sudului (INAUGURAT 23.07.2017)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

4579 posts, 1098539 views

Go to page:  1  ... 275 276 277 278 279 280 281  ... 328

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului misterr

Gata, am revenit.
Am trecut prin pasaj și cînd am plecat din București la începutul week-end-ului prelungit (dar n-am mai avut cum să scriu) și la întoarcere.

1. Aceeași problemă pe care am mai semnalat-o la lucrările noi (Buzești-Berzei etc.). Capacele troncăne îngrozitor.
2. Au uitat (sau nu le-au mai ajuns) să pună bidoane în dreptul intersecției cu Secuilor. Chiar în fața mea unul care a ieșit din pasaj a făcut dreapta pe Secuilor tăind linia continuă.
3. Marcajele sînt foarte proaste (făcute de amatori). Nu se înțelege care sînt benzile (se termină brusc), linia discontinuă care separă benzile se transformă în săgeată „obligatoriu înainte” etc.
4. Nu par să fie reglați timpii semafoarelor, coada la semaforul de la Secuilor era pînă în mijlocul pasajului.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului realistul

Voi ați văzut vreun indicator in pasaj care să interzică virajul la dreapta pe Secuilor? Poate nu l-am observat eu. Marcaje sunt pe benzi.  Pe stâlpul semaforului este indicator înainte sau la dreapta. E normal sa nu faci dreapta peste cei ce vin pe deasupra dar e interpretabil. Repet: poate nu am observat indicatorul. În altă ordine de idei, de dimineață erau destul de multi muncitori la șantierul din centrul intersecției. La PP3, trei muncitori măturau în zona liniilor de tramvai.

Cam așa este la ora asta. Și Waze nu minte. Stai de ți se face rău pe Oltenitei. Și coada e mult mai lungă și staționară.
Screenshot_20170502-184543.png (506.01 KB; downloaded 2459 times)
Screenshot_20170502-184653.png (387.75 KB; downloaded 2458 times)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Robert24

Din pacate, militia si-a cam luat talpasita, iar timpii sunt facuti de niste inapti!

Cine spune că treci repede pe acolo, ori prinde o fereastră așa cum am prins eu când fotografiam până să se deschidă pasajul, ori a avut noroc. Sunt zile și zile, ore și ore. De dimineață milițianul de la Mega, in loc să dirijeze servea un sendwich pe margine ( de parcă nu putea manca mai retras). Atât de mult am stat dimineata, încât acesta a terminat de mâncat, după care a stat nepăsător cu mâinile în buzunare.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Robert24

Eu m-am referit PRIN PASAJ! Pe directia N-S / S-N :)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului neb1

Nu vreau sa ma gandesc dupa ce se va deschide shaormeria din intersectie cate masini vor sta pe avarii si pe bretea.Azi am trecut de 2 ori disnpre Oltenitei spre Brancoveanu ca Voda prin loboda,in schimb dinspre scoala de politie am stat prima data 18 minute si a doua oara 15.Ce am experimentat si merge bine ,vii dinspre scoala de politie ,faci dreapta la Husi ,stanga pe Secuilor ,faci giratoriul la Nitu Vasile si treci in Oltenitei ,5 minute tot artificiul asta.Si macar te misti,nu stai pe loc.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului TibiV

realistul wrote:
Un lung de linie :). Nu înțeleg de ce se evita banda unu de pe aceasta bretea..

Nu inteleg nici eu, caci unde ai pozat tu este banda 1 din 2 benzi...
Putin mai sus banda 1 devine banda 1 din 3 benzi, si este pentru "obligatoriu dreapta" pe Oltenitei spre Brancoveanu / Pieptanari..
Dar eu am "prins" si asa... Benzile 2 @ 3 incarcate relativ echilibrat, banda 1... Na, doar pentru dreapta spre Brancoveanu...
(Poza surprinde fix zona unde apare "banda 1 noua", pentru viraj dreapta.)

Posibil sa fie confuzie printre soferi...
Eu am vazut destul de multi care, venind de pe Vacaresti dinspre Splai, au stat "traditional" la semaforul din poza de mai sus si au luat-o pe deasupra catre Nitu Vasile/Obregia...
Cred ca va mai dura o saptamana sau chiar doua pana se vor invata cu "noua schema"...

Dar, ascultand atatea pareri, eu spun ca abia de maine incolo de putem da seama ce si cum...
De maine revin si cei care au "prelungit" cu o zi "mini-vacanta" de 1 Mai...
S-a terminat si vacanta scolara...

Deci in zilele urmatoare ne putem lamuri cat ajuta deschiderea partiala a psajului auto subteran...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului danutzu_2910

@Tibi, vor merge pe deasupra, pe directia inainte doar aceia care vor sa faca dreapta sa intre pe Secuilor.
Alta varianta nu au.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului razvan_3asy

La 8:55 sens oltenitei-brancoveanu era coada de la strada voila pe 4 benzi! Ar trebui sa urgenteze centrul intersectiei....

Problema este că nu prea mai lucrează nimeni la finalizarea pereților pasajului rutier. Ar ajuta mult circulația pe doua benzi. Dacă s-ar forța un pic, nu ar mai fi mult de lucru.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Tavi

Alucobondul pe pereti ar trebui sa mearga repede. Am senzatia ca sunt alte probleme (de ex. groapa care avea tub de aer).

Acolo nu știu ce tot robotesc. De dimineață un buldoexcavator, spărgea in centrul intersecției, betonul din colțul opus, respectiv de la coltul Dristor kebab. Ce am mai observat, este faptul că patru muncitori făceau curat în țarcul de la PP4 de pe partea cu blocul.
Ora 16 00. Câteva veste mutau o schela pe rampa Vacaresti-coborâre. Lucrau se pare  la profilele pentru placare. O vesta era inca în țarcul PP4. Astăzi am trecut repede prin intersecție și prin pasaj.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului neb1

Concluzia care o trag dupa ziua de astazi cand clar nu cred ca mai sunt intarziati de pe la mare de pe la munte,e ca e Haos.Cel putin Oltenitei spre Brancoveanu e deranj mare ,la 13:53 am iesit de pe Parincea si am reusit sa trec intersectia la 14:27 .33 minute .La ora 15 50 am luat coada de la scoala de politie unde deja se mergea pe contrasens la 16 20 am fost pe Parincea ,inca 30 minute .La ora 17:00 am iesit iar in Oltenitei ,15 minute,ca am luat-o pe linia de tramvai pt.ca nu m-a lasat nimeni sa intru in coloana. 17 40 urc pe Vacaresti ,inca 20 minute.Concluzia mea de astazi e ca tot ce se intampla e un mare c***t.98 minute stat de pomana.Cat faceam inainte sa se apuce de pasajul lui peste ? Care in opinia mea e atat de inutil.Faceam 3 minute sa trec intersectia ,si alte 3 inapoi.Maine o sa si filmez.O sa i rog pe colegii care au impresia ca se circula bine ,sa mai iasa si in teren.
17:40 pasajul e blocat ,Vacarestiul e blocat.
IMAG1378.jpg (1.73 MB; downloaded 1855 times)
Oltenitei ,coada incepe de la intersectia cu Voila,ba chiar depaseste mult.undeva pe la 18:00
IMAG1379.jpg (1.89 MB; downloaded 1856 times)

Go to page:  1  ... 275 276 277 278 279 280 281  ... 328

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Pasaj Subteran Piața Sudului (INAUGURAT 23.07.2017)  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463901 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”