Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Pasaj Subteran Piața Sudului (INAUGURAT 23.07.2017)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

4579 posts, 1096234 views

Go to page:  1  ... 274 275 276 277 278 279 280  ... 328

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Goldmund

shoppy wrote:
Asta cu 3 benzi este solutie moarta, dupaia o sa trebuiasca 4 si tot asa; 2 benzi pe sens este maxim in oras, iar ajungem la autostrada in oras, si vad ca si autoritatile se feresc sa aduca vorba de mai mult de 2 benzi pe sens pe la vreo lucrare, or fi prins si ei ideea.

....

https://www.google.de/maps/@44.4615552,...a=!3m1!1e3

Cate benzi/sens sunt aici? Si poate compara cineva spatiul verde de aici cu ceva similar construit in Bucuresti dupa 1945?(atentie, aici avem cartier de vile si nu cu  blocuri de 10 etaje, cartier "nou" de vile precum avem azi la Voluntari-pandele - comparati singuri!)

sau aici:
https://www.google.de/maps/@44.4666132,...a=!3m1!1e3

Un exemplu urban am avut, dar pentru ca nu putea fi urmat de noii veniti dupa 1945, credem ca nici azi nu se mai poate. Bulevardul Ion C. Bratianu -Bulevardul Magheru -Ana Ipatescu care trec prin centrul absolut al orasului(si au cel putin trei benzi/sens) au fost construite relativ tarziu(incep. sec.20), cu eforturi uriase(demolari masive a potentatilor vremii!!) si are chiar si spatii verzi...Ce impiedica macar la Prelungirea Ghencea sa faca un bulevard precum cele de mai sus amintite?

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului TibiV

@adila & @shoppy,
adica talibanii "impuscati soferii"...
Familia Kim s-a facut mare cu ajutorul verilor vostri coreeni... :(

andrei11 v-a dat "clue"-ul, dar nu v-a dat linkul

Phenian. Minunat.
Nu vezi masini parcate aiurea. Pentru ca nu vezi autoturisme. Alea pe care le vezi, sigur sunt ale "coreenilor cu ochi albastri".

Observam asa: Repudblica Populara Democrata Coreeana inurajeaza transportul in comun, si il descurajeaza drastic pe cel individual. Insa nu total.
Marea majoritate a coreenilor se deplaseaza totusi individual, dar biped...
Cei care "au prins cheag" au si biciclete (astia sunt cam "chiaburi", ar trebui impuscati si ei...).
Toti stiu insa ca trebuie sa dea prioritate autoturismelor (chiar daca sunt pe trecerea de pietoni) caci in autoturisme calatoresc doar stabii... Si in  tara aia nu vrei sa se dea jos la tine un "stab nervos".

Partea buna: in Phenian nu vezi masini parcate aiurea. Pentru ca in Phenian nu vezi masini parcate.
Partea proasta: NU exista parte proasta !... Toata lumea in autobuze/trolee/tramvaie !...

adila @ shopopy,
De ce nu emigrati voi acolo, unde este raiul pe pamant ? !...

Ce dracu ne-a apucat pe noi sa il impuscam pe Ceuasescu ?!...
Inca un pic si ajungea la nievlul 3 de "Kim il..."...
Va facea fericiti !

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului shoppy

Ca avem drumuri cu mai mult de 2 benzi pe sens este una, macar sa nu mai facem altele.

Ce talibani si impuscat si coreeni? Nu inteleg, oricum pare deplasat.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului andrei11

Gresit,
Daca avem drumuri cu mai mult de doua benzi / sens  le  reducem la doua benzi pe sens. Si pe restul benzilor evident facem piste pentru biciclisti. De câte ori sa repet ca nu sufar sa conduc  biciclete / motociclete ?
Goldmund wrote:
Cate benzi/sens sunt aici? Si poate compara cineva spatiul verde de aici cu ceva similar construit in Bucuresti dupa 1945 ?

Da, cartierele Balta Albă / Dr. Taberei.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Robert24

Hai sa revenim la oile noastre!

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului andrei11

Sunt curios cum vor evolua de mâine "ostilităţile" si daca trebuie sa reinclud in traseele mele Piata Sudului...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului danutzu_2910

@TibiV
Inca o observatie marunta la film: n-am vazut semne de circulatie si orientare, dar am vazut ca semafoarele sunt dincolo de intersectie.
D-alea de care vezi la noi, pe toti stalpii.  :lol:  :lol:  :lol:
In schimb (cred ca) am vazut f multe camere de supraveghere.

@Andrei
Try it!

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului neb1

danutzu_2910 wrote:
@neb1
Nu stiu cand ai fost tu azi si a fost balamuc (și ce înseamnă pentru tine notiunea de blamuc) dar pot sa-ti spun foarte sigur ca la ora 11 pe Oltenitei spre BIG nu era coada deloc, iar de la semafor (Netea) pana in  intersectie erau cateva masini. (daca  vrei am si proba video)
Deci?

Notiunea de balamuc inseamna sa locuiesc la 200 m de pasaj ,ma trezesc cu pasajul,ma duc la somn cu pasajul.Sunt ore si ore .Tu ai trecut la 11 ,eu am trecut de 6 ori ,de 2 ori si era liber ,de 4 patru ori am turbat la semafor ,avand in vedere ca pe Vacaresti era liber.In continuare va fi balamuc si aici si pe Vitan.Sunt mult prea multe masini,asta e problema de fapt.Iti fac si eu poze de pe balcon cate vrei...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului danutzu_2910

Si la mine e balamuc, dar de alt fel. Nu exista zi de la Dumnezeu in care sa nu am parte de salvari, smurd sau pompieri, sa treaca prin fata blocului, cu sirenele in functiune.
Si asta de 22 de ani.
Zi sau noapte, indiferent de ora..
Si asta pentru ca pe Berceni este spital de urgenta, pe Vitan Barzesti este alt spital de urgenta si unitate de pompieri...
Asta a fost doar o paranteza.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului shoppy

Da, peste tot sa facem benzi ca sa circule masinile, cine e rupt in *** si nu are masina sa faca sport, dar doar urcand si coborand scari pe pasarele ca bicicletele nici alea nu ne plac si nu au ce cauta pe niciunde, de benzi dedicate RATB nu spunem ca poate nu stim sau ne gandim ca incurca masinile, gandire bizonica, cine se simte sa se realinieze la directia forumului, mai ales daca face parte din moderare.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Florinds

Cred ca entuziasmul a fost mai mult pentru ca am vazut un progres, dar eu sunt mai pesimist de fel si cred ca nu e nicio imbunatatire reala momentan. Doar benzile sunt ceva mai clare si nu mai faci slalom acum, dar pasajul deschis partial nu va aduce o imbunatatire vizibila cat timp e intr-un singur picior...
Robert, am trecut si eu snur in unele zile de vineri la orele 18, chiar si cand eram in perioada full... Din noroc, bineinteles, pentru ca unii soferi au preferat sa ocoleasca si pe asta m-am si bazat... In alte dati am stat si o ora... Lunea si vinerea viitoare sunt de urmarit...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Robert24

Azi dimineata am trecut instant. De pe Emil Racovita pana la cal. Vitan am facut aprox. 8 minute. Insa, dupa... no comment.
Bonus, accident grav la trecerea de pietoni de la spit Victor Babes pe celalalt sens.

Go to page:  1  ... 274 275 276 277 278 279 280  ... 328

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Pasaj Subteran Piața Sudului (INAUGURAT 23.07.2017)  • 
Choose destination

Since our 2703 forum members have written 463826 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”