Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Pasaj Subteran Piața Sudului (INAUGURAT 23.07.2017)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

4579 posts, 1096668 views

Go to page:  1  ... 272 273 274 275 276 277 278  ... 328

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului TibiV

danutzu_2910 wrote:
Ar fi fost cazul de un pic de presemnalizare.  Cel putin de relatia pe care am mers eu.... Esti in urcare, si nu se vede intrarea in pasaj, care este in coborire.

Perfect adevarat...
Acolo vorbim de un fel de "cocoasa", urci ca sa ai de unde sa cobori (in pasaj)...
Valabil si invers, dinspre Nitu Vasile: urci pe rampa de iesire Vacaresti ca dupa aia sa cobori pe Calea Vacaresti...

Eu, de cand am vazut prima data prooiectul, am fost un pic dezamagit...
Rampa nu ar fi trebuit sa se termine la str.Martisor, ci dincolo de "Arhivele Nationale", undeva pe la actualul semafor pentru Sun Plaza.
Atunci nu ar mai fi existat "cocoasa", practic ai fi mers orizontal pana sub Oltenitei, dupa care ai fi inceput sa urci rampa Nitu Vasile.

Dar probabil "beneficiarul" a considerat ca prelungirea rampelor spre nord (Vacaresti) cu ~150 de metri ar fi marit prea mult costurile... :(

danutzu_2910 wrote:
Am bifat si eu un drum prin pasaj, din directia Vacaresti catre Nitu Vasile.

Eu am bifat 6 drumuri...
3 "dus-intorsuri"...
Am fost ca un copil iarna pe derdelus !... :lol:

A picat intalnirea noastra, dar la 10.30 eram la Arhivele Nationale... ;)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului adila

Astazi pe la 10 nu functionau semafoarele la Secuilor, nici pe galben intermitent. Oamenii asteptau in zadar sa treaca spre piata.
Trebuie schimbati timpi in mod obligatoriu la intersectia de peste pasaj. Se formeaza cozi mari pe Oltenitei in timp ce pe N.V. si Vacaresti sunt doar cateva masini.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Alex1234

Ce frumos si rapid se frezeaza si asfalteaza portiunea sinelor de tramvai.Exista atatea tehnologii moderne si utilaje specializate in ziua de azi incat un oras plin de gropi/mizerie/blocaje rutiere si unde oamenii produc/sunt impozitati asa de mult ca in Bucuresti ar trebui sa duca imediat la bagarea in puscarie a 100% din angajatii Primariilor. Chiar nu merita laudat nici un primar. Daca se executa ceva este job-ul lor. Daca nu se executa trebuie injurati in fiecare zi. Daca nu le convine sa se care. Dar e greu fara shmen/spaga.....o zi frumoasa este o zi in care macar 1 angajat din primarie a fost condamnat definitiv la minim 5 ani cu executare.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului serbanandrei

Mai oameni buni ,nu va mai mirati de ce se frezeaza asa,de ce se lucreza asa (incet si prost). Oameni astia si cei care ii coordoneaza din Primari nu au nici un interes sa faca lucrari bune si repede.
Au interes doar sa ne duca cu zaharelu(pe cine mai ii crede) si sa le lungeasca la nesfarsit. Vom avea o infrastructura moderna si un transport civilizat si modern poate peste 20 ani.Asta daca vom mai exista ca natie.
Baieti astia care ne conduc sunt fixati doar pe furat pentru ca inca se mai poate si inca mai au ce.

Nu mai fiti asa de optimisti . Veti vedea in cativa ani ca am avut dreptate.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului george39

treaba asta este valabila in toata Romania . infrastructura este la pamant pt ca nu se doreste

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului bekxy

Cine nu "se doreşte"? Inconştientul colectiv?
În lImba asta chiar nu mai există subiect, totul este impersonal?
M-am săturat de "se merită", "se vinde"... acum "se doreşte"?

:lol:  :lol:  :lol:

Hai sa iti spun eu ceva fix "impersonal"... ;)

"S-a eliberat" Vitan-Barzesti !
Pentru prima oara in doi ani, am mers pe Vitan-Barzesti fara sa "prind" de doua ori acelasi semafor !

Suna un pic "off-topic", dar nu este deloc.
"Eliberarea" s-a produs imediat dupa deschiderea (era sa scriu inaugurarea... ) Pasajului Piata Sudului.

Nu imi spuneti ca este duminica de dinainte de 1 Mai.
Am circulat pe acolo in duminica Pastilor, si a fost horror... :(
Fix la aceeasi ora, ca am traseu pe acolo in fiecare duminica, cam la aceeasi ora...

LE
Nici nu vreau sa ma gandesc cat de lejer va deveni traficul daca se va realiza si strapungerea Nicolae Grigorescu - Splai - Vitan-Barzesti... :)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului realistul

Tibi, ai răbdare să înceapă școala, și pe urmă tragem concluzii. Eu cred că fără polițiștii de la suprafață tot varza va fi. Bine, depinde și de polițiști cat de implicati sunt sau câți sunt. Contează.

Eu  nu spu ca va fi "parfum" in permanenta...
Spun doar ca "traficul" este mult mai inteligent decat Primaria...

Traficul se "optimizeaza" permanent, pe baza experientei personale a miilor/zecilor de mii de soferi care formeaza acest "trafic"...
Soseaua Vitan-Barzesti a devenit de-a dreptul "necirculabila" (coada la podul peste Dambovita incepea de regula la IML...) din momentul in care s-a "dus naibii" circulatia la Piata Sudului.
Acum asistam la fenomenul invers.

Cu alte cuvinte: ambuteiaje vor exista in continuare, dar nu de o asemenea amploare, si nici concentrate in doar 3 puncte (Vitan-Barzesti, Piata Sudului, Sincai/Timpuri Noi).
Deschiderea pasajului echivaleaza cu "desfundarea" principalului punct de traversare a Dambovitei dintre cele 3...
Cat timp a fost "paralizata" intersectia de la Piata Sudului, este evident ca traficul "s-a distribuit" in mod natural pe celelalte celelalte 2 cele mai apropiate doua alternative.

Acum fluxul de masini va tinde sa revina la "normal".
Poate vor fi cateva "gatuiri" pe un traseu sau altul pe perioada de "acomodare", in care soferii testeaza diferite "variante" de trafic, dar in 2-3 saptamani cred ca se vor stabiliza noile "fluxuri" constante...

Despre "eliberarea" soselei Vitan-Barzesti v-am spus deja...
De miercuri incolo va spun si efectele asupra traseului Oltenitei-Eroii Revolutiei-Sincai- Timpuri Noi... ;)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului neb1

Oltenitei spre Brancoveanu si invers e tragedie,si ieri si azi a fost balamuc ,in conditiile in care pe Vacaresti erau 2 masini la semafor ca sa trec spre Brancoveanu am stat 4 semafoare,cu masini bagate intre masini cu bizoni care nu dau semnal unde e gatuirea visavis de metrou ,etc.Si azi a fost doar duminica ,sincer ,mi-e scarba de marti incolo.Vreau,nu vreau trec de 4 ori pe zi semafoarele astea .Pe Oltenitei coada incepe uneori de la Lunca Barzesti(prima statie de tramvai cum vii dinspre Big spre Romprim) iar din sens opus ,incepe de la scoala de politie.Soseaua Berceni la Big se varsa tot in Oltenitei.Din pacate semafoarele se vor rezolva probabil cand va fi totul gata ,sper in eu in 2-3 luni.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului adila

Domnilor, cresterea capacitatii de transport a soselelor unui oras nu a dus nicaieri in lume decat la un singur lucru: crestere/incurajarea traficului, adica mai multe masini in trafic. Deci sa nu ne bucuram prea tare, mai ales ca inca nu s-a terminat santierul. Eu as vrea sa vad din partea PMB si ceva concret privind transportul alternativ, sau ca se misca lucrurile mai cu talent in ceea ce priveste extinderea retelei de metrou. Daca ramanem cu M5 pana la Eroilor sau cu Ciurel infipt in deal am rupt-o in fericire.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului subway guru

Extinderea metroului e la MT nu la PMB, asta ca sa stim exact cine ce...
:bere:

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului danutzu_2910

@neb1
Nu stiu cand ai fost tu azi si a fost balamuc (și ce înseamnă pentru tine notiunea de blamuc) dar pot sa-ti spun foarte sigur ca la ora 11 pe Oltenitei spre BIG nu era coada deloc, iar de la semafor (Netea) pana in  intersectie erau cateva masini. (daca  vrei am si proba video)
Deci?

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Robert24

De ceva vreme coada imensa se face intre str Racari (Kaufland) si Baba Novac. Am avut zile cand m-am incapatanat sa stau pe acolo si a durat chiar si 15 minute. De marti prevad ca aceasta coada sa creasca semnificativ inca dinainte de stopul de la Vitan...

PS. Nu va bazati pe traficul de ieri, azi si maine!

Go to page:  1  ... 272 273 274 275 276 277 278  ... 328

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Pasaj Subteran Piața Sudului (INAUGURAT 23.07.2017)  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463838 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”